Hirdetés

Philips Xenium W3568 - rossz ránézni

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A szebb napokat is megélt Philips néhány éve még tényező volt a mobilos piacon, a Xenium 9@9k például egészen hosszú üzemidejével szólt nagyot. Aztán néhány anyagilag sikertelenebb esztendő és komoly céges átszervezés után olyannyira eltűntek, hogy mi négy évig egy telefonjukat sem fogtunk a kezünkben, ez alatt pedig a feje tetejére állt a piac: az okostelefonok letarolták a mobilszekciót, a Philips pedig lassan reagált az új trendekre.

Philips Xenium W3568
[+]

A holland alapítású cég jelenleg Kínában gyárt mobilokat, és leginkább az ázsiai piacon próbál a felszínen maradni, azonban pár napja eljutott hozzánk két termékük is. A Xenium W6500-at már be is mutattuk, és tetszett is nekünk, most pedig a W3568 a soros, amely belépőszinten, WVGA kijelzővel és kétmagos MediaTek processzorral próbálkozik. Jelen tesztben azt vizsgáljuk, hogy a Philips az alsó kategóriában is képes volt-e versenyképes készüléket piacra dobni.

Philips Xenium W3568
[+]

A telefon az XXL GSM-től érkezett hozzánk fehér, matt festésű dobozban. Felnyitása után a készüléket mindjárt megpillanthatjuk, ha pedig azt a tálcájáról leemeljük, a papírszerkezetet kétfelé billentve juthatunk a többi bedobozolt elemhez. Találhatunk egy Philips feliratos, 1 amperes töltőfejet, egy USB - microUSB kábelt, egy hagyományos kialakítású headsetet, egy 2000 millamperórás akkumulátort, valamint némi soknyelvű papírnyomtatványt, ami között magyar leírás sajnos nem szerepel.

Philips Xenium W3568
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés