Nokia C2-01 - a 3G már alap

Hirdetés

Advertisement

Bev., tart.-ok

Bár a felső- és középkategóriás telefonok miatt sok rossz szó éri a Nokia házának elejét, az olcsóbb telefonjaik viszont nagyon jól eltalált termékek. Legutoljára a C1-02 járt nálunk, amellyel nagyon meg voltunk elégedve, egy kis tudású mobilról van szó, amely tökéletes például dolgozói telefonnak. Tesztalanyunk is ugyanebben a mezőnyben indul, pár ezressel azonban drágább az említett modellnél; ezt a szignifikánsan nagyobb felbontású kijelző, a 3G modem megléte és a kamera indokolja.

Nokia C2-01
[+]

Tesztalanyunk az egyik legolcsóbb 3G chippel szerelt telefon ma a piacon, a 22 900 forintos árának tudomásom szerint nem sok telefon lő alá. Mondjuk az ezer forinttal olcsóbb Sony Ericsson Cedar biztosan, de az igazsághoz azonban hozzá tartozik, hogy a Cedar egy több, mint 5 hónapos készülék, a nyitóára pedig 30 ezer forint volt, ami jóval több, mint amennyit a C2-01-ért kell leszurkolnunk; természetesen a kártyafüggetlen piacot tekintve. Létezik még a Samsung C5130 is, de az minden tulajdonságát tekintve gyengébb eresztés, érintős vonalon pedig az S3370 próbálkozik hasonlóval.

Nokia C2-01
[+]

Az GsmLine.hu-tól kapott telefon egy nagyon aprócska kék dobozban érkezett a szerkesztőségünkbe. A pakk tartalma igen szegényes: mindössze egy kézikönyvet, egy hálózati töltőt és egy sztereó headsetet kapunk. A füles nem rossz, a hangerő és a minőség is rendben van, a fülbe dugós formaterv viszont egy kicsit kényelmetlen, a kemény fekete műanyag borítás enyhén nyomja a fület.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés