Hirdetés

Nokia 3120 classic - szintet lép

Adatkommunikáció, akkumulátor

HSDPA ugyan nincs, de GPRS, EDGE és UMTS adatátvitelre képes a készülék. Ez jól jön, ha a beépített Opera Mini böngészőt szeretnénk használni, illetve alkalmassá teszi a készüléket videotelefonálások lebonyolítására is, amelyhez az előlapi, VGA felbontású kamera nyújt segítséget. A 3-as sorozat esetében nem minden modell képes rá, de a 3120 classic modemként is üzemel, így akár Bluetooth, akár microUSB kapcsolattal a PC-hez kötve lehetőségünk nyílik a netezésre.

Nokia 3120 classic

Érdekes, hogy a hátlap alatt megbúvó 1000 mAh teljesítményű telep töltéséhez továbbra is a szabványos Nokia töltő használható, holott a microUSB port is tud áramot felvenni. Az akkumulátor meglepően vékony és lapos darab (BL-4U), saját tapasztalataim szerint három napig vidoran üzemel vele a telefon.

Nokia 3120 classic

Összegzés? A 3120 classic legnagyobb ellenfele bizony házon belül van, úgy hívják, hogy Nokia 6233. Szinte koppra ugyanerre képes az a készülék is, de jelenleg majdnem 25%-kal olcsóbban juthatunk hozzá – érthető, hiszen kifutó modellről van szó. Jelen tesztünk alanya abszolút szerethető készülék, szürke eminenciásként teszi a dolgát, egy átlagos felhasználó összes fontos igényét kielégítve. Véleményem szerint kicsit magasra lőtték be az árát, ha úgy 10 ropival kevesebbért mérnék, akkor különösen, így csak simán:

Nokia 3120 classic

Bog

A Nokia 3120 classic-ot az XXL GSM biztosította. A készülék megvásárolható:
Budapest VI. Jókai tér 6.
Budapest VI. Teréz körút 18.
On-line a www.xxlgsm.hu címen.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés