Hirdetés

Nokia 3120 classic - szintet lép

Szervező, alkalmazások

A naptár havi és heti nézetben grafikus, napi szinten pedig listás megjelenítést kínál. Ötféle bejegyzés rögzíthető: találkozó, emlékeztető, hívás, születésnap és memo. Értelemszerűen a különböző típusok felvitelekor más és más adatokat kér el a szoftver. Sajnos az ütköző eseményekre nem figyelmeztet semmi, még a grafikus nézetben sem látszik igazán, hogy kicsit feszített lesz a tempó, ha anyáméktól ebéd közben át akarnék érni a város másik pontjára találkozni valakivel.

Nokia 3120 classic

Az ébresztőóra egyszerű, könnyen kezelhető, de csak egy időpontot hajlandó megjegyezni, ez viszont ismétlődhet is. A szundi ezúttal is akár 59 perces is lehet, ami mindenképpen feltételez egy kövér késést. A számológép trigonometrikus műveletek elvégzésére is hajlandó, a stopper és az időzítő pedig a megszokott színvonalon teszik a dolgukat.

Nokia 3120 classic

Az alkalmazások között mértékegység-átváltót, Opera Mini böngészőt, Presenter szoftvert, világórát is találhatunk. Ide költözött a Yahoo Go! is, amely egyfajta webes információbázis, illetve a Widsets alkalmazás, amelynél kiválaszthatunk további kis alkalmazásokat, például időjárás előrejelző szoftverecskét. Külön menüpontot kapott a keresés, amely a Yahoo segítségével képek és weboldalak után kutat.

Nokia 3120 classic

A játékok között nincs meglepetés, de szerencsére bőkezűek voltak a tervezők. A Backgammon nyitja a sort, utána jön a Golf Tour, majd a HighRoller Casino. Őket követi a Rally3D, a Snake harmadik verziója és a Sudoku. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy egyiket sem kell különösebben bemutatni, mert elég árulkodóak az elnevezések.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés