Hirdetés

Nokia 7310 Supernova - a giccs új foka

Bevezető, csomagolás

Click to read in English!

A technikai kütyükkel foglalkozó újságírók életének kellemes momentumai közé tartozik, amikor egy olyan készüléket kapnak tesztelésre, ami hivatalosan még be sincs jelentve. Jó kapcsolatainknak köszönhetően meglehetősen gyakran van részem efféle múló örömökben, és bár sok emberrel ellentétben engem nem vonz a telefonnal villogás, néha átfut az agyamon a gondolat: lehet, hogy az országban egyedül az én kezemben van ilyen készülék! Az érzés elvileg most is meg kellett volna hogy legyen, hiszen egy olyan, hivatalosan nem bejelentett készüléket kaptam, melyért rengeteg ember odaadná sokmindenét, ráadásul jobban vonzza a tekinteteket, mint egy iPhone 3G. A gond csak az, hogy a világ minden bizonnyal leggiccsesebb női telefonjáról van szó: íme a Nokia 7310 Supernova...

A középkategóriás telefonok mostanában nem igazán keltik fel az érdeklődésemet, minek következtében közönyösen fogadtam az XXL GSM hívását, hogy menjek be a tesztkészülékért. Átvételkor a tulaj fülig érő szájjal mondta, hogy örüljek, mert a kütyü nagyon különleges színvilágú, ami fizikumomhoz jól illik. A dobozról egy átlagos kinézetű, kék színű 7310 nézett rám, gondoltam semmi gond, jó kedvében van emberünk, azért mond nekem ilyet. Kibontva jött a döbbenet: a Supernova olyan rózsaszín, hogy azt szavakkal érzékeltetni nem is lehet, a Hello Kitty modellek sírva elbújhatnak mögötte. Valószínűleg a sors akarta úgy, hogy a boltból kilépve rövidesen lemerüljön a saját telefonom, így bár elhatároztam, hogy emberek között nem fogok mutatkozni e pink csodával, mégis kénytelen voltam. Ráadásul ritka sok hívást kaptam aznap, többek között főszerkesztőnktől, akinek rögtön mondtam, hogy ezzel a telefonnal neki kéne szaladgálnom. "Nem gáz, én is használtam a Hello Kitty-ket", jött a válasz, amiből csak az hiányzott, hogy ő nem szállt fel a BKV-ra vele. Én viszont igen.


[+]

Most, hogy fájdalmam a tisztelt olvasók is átélhették, nézzük magát a telefont, pontosabban először a csomagolást. Közepes méretű, a telefon külsejéhez képest méltatlanul visszafogott dizájnú doboz, melyben a készüléken kívül mindössze egy hálózati töltőt és egy HS-47 típusú sztereó headsetet találtam - egy adatkábelt azért még beledobhattak volna a finnek.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés