Hirdetés

Elérhető a Moto G Android 4.4.2 frissítése

Hirdetés

A műszaki paraméterek helyett sokkal inkább a szolgáltatásokra és testreszabhatóságra kihegyezett Moto G sikerének biztosítása érdekében a Motorola jól láthatóan mindent igyekszik megtenni. Az amerikai szolgáltatóktól kialkudott rendkívül nyomott ár és az exkluzív Moto Maker szolgálatatás mellett ezúttal a terméktámogatásra sem lehet panasz, hiszen a korábbi ígérgetések helyett végre valóban villámgyorsan érkeznek a rendszerfrissítések. Az eredetileg a legutolsó Jelly Bean platformmal kiadott Moto G számára decemberben beharangozott Android 4.4.2 KitKat rendszerfrissítés már valamennyi készülékre elérhető, mely révén a Nexus és Google Play Edition modellek után elsőként kapta meg a Google operációs rendszerének legfrissebb kiadását.

Hirdetés

Azóta történt

 • Bemutatkozott a Moto G GPE

  Az Egyesült Államokban „fillérekért” lesz kapható a Motorola tavalyi modelljének natív Android kezelőfelülettel érkező változata.

 • Megérkezett a kétkártyás Moto G

  Ausztráliában debütál a Motorola X olcsóbb kiadásának két SIM fogadására alkalmas változata.

 • Moto G – Android 4.4 frissítéssel

  A Motorola színpompás mobiljának kétkártyás kiadásához is elérhetővé vált a KitKat rendszerfrissítés.

 • KitKat minden új Android modellre?

  Egy belső dokumentum szerint a februártól bejelentett készülékek közül csak az Android platform legújabb változatát futtató készülékek érhetik el a Google szolgáltatásait.

Előzmények

Hirdetés