Hirdetés

Júniusban érkezhet a „Meizu m2 note"

A Meizu még csak holnap kezdi el forgalmazni Indiában az általunk is kedvelt m1 note-ot, de ha hihetünk az állításoknak, akkor már júniusban bemutatják az utódját, ami „m2 note" vagy „m1 note 2" névre hallgathat. A lenti képen jobb oldalon a jól ismert MX4 Pro látható, a bal oldalon lévő ismeretlen, de méretek terén hasonló készülék az m1 note várva-várt utódja lehet.

Ha hihetünk az állításnak, bal oldalt a Meizu m1 note utódja látható

A készüléken FlymeOS fut Android 5.1 alapokon, a home gomb formája és kialakítása alapján gondolhatnánk, hogy ujjlenyomat-olvasó is kerülhet az újdonságba, de a beállítások menüben sajnos nem található meg a kapcsolódó funkció, tehát nem valószínű, hogy biometrikus szenzorral érkezne az „m2 note".

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Ilyen lehet a "Meizu m2 note"

    Az m1 note még alig pár hónapos, a nyáron mégis érkezhet a folytatás, amely küllemre jobban fog hasonlíthat a Meizu csúcskészülékeire, mint a fényes felületű első note phabletre.

  • Június 2-án érkezhet az m1 note 2

    Kedden a Meizu bemutat valamit, ami a hírek szerint nem más lehet, mint a pletykaszinten sokat emlegetett m2 note, vagy m1 note 2.

  • Forradalmasítja a home gombot a Meizu?

    Többször is olvashattunk már a Meizu m1 note utódjáról, amiről egyre több információ derül ki, a gyártó most a hivatalos Facebook oldalán szivárogtatott az újdonságról.

  • Meizu m2 note - ár/érték bajnok újraértelmezve

    Nem lett erősebb, szebb vagy kimondottan jobb az elődjénél a Meizu új, középkategóriás phabletje, viszont lehet hivatalosan kapni itthon, ami nem kis eredmény.

Előzmények

  • Meizu m1 note - én elmentem a vásárba

    Az m1 note (így, kisbetűkkel) szinte minden szempontból csúcskészülék, csak éppen a külső és az árcédula árulkodik középkategóriáról, ám ne becsüljük alá a Meizu jól árazott phabletjét!

Hirdetés