Maxtron IP67-1 - csavarosan a napsütésből

Bevezető, tartozékok

Maxtron. Erről a márkáról nem sokat hallani, első dolgom az volt, hogy a Google keresőjét segítségül hívtam, hátha több információt kapok róla. Félig-meddig sikerrel jártam, mivel a cég honlapját azonnal elértem, plusz némi érdekességgel más honlapok is szolgáltak. A Maxtron egy indonéz vállalat, mely legfőképpen elektronikai termékek forgalmazásával foglalkozik, rengeteg az import alkatrész, melyből több dolgot fabrikálnak. Kínálatukban hagyományos telefonok, tabletek és strapamobilok találhatók, szériák szerint lehet kiválasztani eszközöket, más kérdés, hogy sok szekciót üresen hagytak, gondolták majd feltöltik később, mondhatni bíznak a jövőben.

Maxtron IP67-1
[+]

A 2002-ben Jakartában alapított vállalatnak most egy ellenálló telefonja érkezett hozzánk, méghozzá az XXL GSM-nek köszönhetően. Az IP67-1 fantázianévre (mondjuk fantázia nem sok van benne) hallgató készülék a Sonim és az Evolveo strapamegoldásainak állítana ellenfelet, mivel külső burkolata nem csak a víznek, hanem a pornak és az ütéseknek is ellenáll. A masina egyértelműen azoknak lehet szempont, akik olyan munkakörben dolgoznak, ahol gyakran érheti sérülés a mobilokat. Az újdonság ráadásul két SIM-et kezel, így aki eddig két telefont hordott magánál, annak ez nagy felüdülés lehet. Vannak persze hátrányai is a kütyünek, nem egy tapasztalt gyártóról beszélünk azért.

Maxtron IP67-1
[+]

A doboz legviccesebb pontja a luxus dizájn felirat, mit ne mondjak, ha ez a luxus, akkor inkább a Holdon szeretnék élni. A narancssárga-fehér csomagolás egyébként több dolgot is elárul tesztalanyunkról, mindemellett pedig már a fedélen megcsodálhatjuk a készülékről készült képet, a kijelzőn az Indonézia-szerte méltán(?) népszerű, alternatív rockot játszó Noah együttes fotójával, ez mondjuk valószínűleg hazánkban nem fogja különösképpen megdobni a vásárlási kedvet. Ugyanakkor a banda neve esetünkben más értelmet is kap, ha lemaradsz a bárkáról, akkor a telefonod tutira túléli az Özönvizet. Oldalról kell felnyitni a mágnesesen záródó szelencét, egy párnázott részben fekszik az IP67-1, alatta pedig kis zacskókban hevernek a tartozékok. A használati útmutatón kívül jár a telefonhoz még egy töltőfej, egy microUSB kábel és egy normál kialakítású headset.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés