2018. január 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

LG Zero - házi fecske

A Távol-Keleten még Class néven debütáló készülék a fém burkolattal cégen belül lavinát indíthat el. A gond nem a külsővel, hanem a középkategóriás felszereltség mellé szánt árazással van.

Bevezető, tartozékok

Jól emlékezhetünk még arra, milyen sárdobálást kapott a Samsung azért, hogy anyaghasználat terén még a csúcsmodellek esetén sem léptek sokáig előre. Manapság a minőségi külső iránti vágyakozás már nemcsak a felső kategóriás termékeket választó felhasználók számára fontos, hanem az alsóbb szegmensekben is elvárás, hogy ne gyenge plasztik borítsa a telefont. Az LG szintén kapott hideget-meleget, az ő válaszuk a bőr volt, amit a tavalyi csúcsmodell során vezettek be. Később még tovább mentek, hogy ennek mi lett az egyik eredménye? 21-féle díj, köztük a V10-hez kötődő innovációs jutalom, amit még a Las Vegas-i CES-en zsebeltek be.

Az 5 hüvelykes kijelző ellenére annyira azért nem apró
Az 5 hüvelykes kijelző ellenére annyira azért nem apró [+]

Az említett, dupla kijelzővel rendelkező készüléknél már lehetett látni egy új irányt, hiszen a keret fémből készült, holott addig ez nem volt jellemző a dél-koreai termékekre. Az igazi előrelépést, vagy nevezhetjük áttörésnek, mostani tesztalanyunkkal érték el, ami Távol-Keleten még Class néven debütált. Európába azonban úgy döntött az LG, hogy Zero néven hozza el, ami akár a 0 kilométerkő is lehet, vagyis egy új kezdete, ami a Barcelonában bemutatkozó G5 csúcsmobilra is hatással lehet. A Zero tehát egy prémium külsővel megáldott eszköz, amihez sajnos ennek megfelelően magas árazás tartozik, pedig felszereltsége nem tenné indokoltá ezt.

A szokásos tálalás, legalábbis a doboz szempontjából
A szokásos tálalás, legalábbis a doboz szempontjából [+]

A csomagolás az LG-re jellemző piros-fehér színkombinációban pompázik, tetején a telefonról készült fotóval és annak megnevezésével, oldalt néhány ikont láthatunk, ami a legfőbb tulajdonságokról árulkodik. A fedelet felhajtva először a mobilt pillanthatjuk meg, egy kis papírkarton választja el az alatta elhelyezett tartozékoktól. A Zero mellé jár egy 1,2 amperes töltőfej, egy microUSB kábel, egy hallójáratba illeszkező kialakítású headset, egy használati útmutató, valamint egy SIM-tű.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

H​i​rde​té​s​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.