Filmet lehet forgatni az LG V30-cal

Mindig is multimédia fronton gurított erőset az LG V-szériája, noha például kiemelkedett a mezőnyből MIL-STD-810G védelmével és dupla kijelzőjével is. Az utóbbinak valószínűleg lőttek, mert az előzetesek alapján a következő csúcsmobil a G6-hoz hasonlóan egyetlen, 18:9-es Full Vision képernyőt kap, 1440 x 2880 pixeles felbontáson, csak épp 6 hüvelyken és POLED technológiával. Éppen csak a V30 nevet nem írták rá a koreaiak az eddigi hivatalos anyagokra, ám nem bírták ki a 31-ei bemutatóig: most már egészen biztosan ezen a néven fut be csúcsajánlatuk.

Az LG V30 meghívója 1440 x 2880 pixeles, pont mint a phablet POLED kijelzője
Az LG V30 meghívója 1440 x 2880 pixeles, pont mint a phablet POLED kijelzője [+]

A korábbi generáció nem csak audioélményben nyújtott kiemelkedőt, elérhető volt például egy sor kézi beállítási mód a videózáshoz, és a fenti poszter nem kertel: villanyt fel, kamerát be és a V30-cal is mehet a forgatás! Várhatóan az LG csúcsajánlata is dupla kamerát vet majd be a hátlapon, plusz immáron az idei alapokra építhető Snapdragon 835-tel süvíthet. Hogy pontosan miben nyújt majd a kamerarendszer kiemelkedőt, alighanem csak 31-én fog kiderülni. Ott leszünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • A héten Európában startol az LG Q8

    Az LG olasz oldalán már feltűnt a készülék, noha néhány paraméter és a pontos megjelenés még nem volt teljesen tiszta.

  • Csendben startolt el a vízálló LG Q8

    Azért nem volt nagy hírverés, mert ez tulajdonképpen a V34 Isai Beat Európába ellátogatott változata, dupla kijelzővel és Snapdragon 820-szal.

  • LG V20 - zene füleinknek

    Hivatalosan nem kapható nálunk a dél-koreai gyártó tavalyi csúcsphabletje, ráadásul lassan kifutó termék, de az ára kedvező, így életképes választás lehet, zenerajongóknak pedig kimondottan ajánlott.

  • LG V10 - plusz költség, dupla mulatság

    A dél-koreaiak zászlóshajója anyaghasználat és specifikációk terén is túlmutat az eddigi modelleken, legnagyobb érdekességei közé a dupla kijelző és az ujjlenyomat-olvasó tartozik.

Hirdetés