LG X power2 - kitartásban az erő

Az LG középkategóriás akkubajnoka idén sem okoz csalódást, nagyon összeszedett és további, meglepő érdemekkel bíró készülék lett.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Az LG X Power sorozatának második tagja továbbra sem okoz csalódást a hosszú üzemidőt óhajtó felhasználóknak. Általában ez a képesség egyéb, a mindennapokban nem feltétlenül kényelmes kompromisszumok megkötését követeli meg, az Oukitel K10000 például 13,5 milliméter vastag és 330 gramm. Ez úgy sok. Az Oukitel K6000 szintén jeleskedik kitartásban, viszont nincs gyorstöltés és továbbra is nehéz, mint egy fél tégla, noha már kétségkívül áramvonalasabb. Az Asus Zenfone 3 Max alapvetően egy ligával lejjebb versenyez, például ott, ahol a Meizu m3 note-ból is ki lehet hozni 7-8 óra kijelzőidőt.


[+]

Az LG X Power viszont azzal együtt tudott kiemelkedő üzemidőt produkálni, hogy képességeihez képest kellemesen áramvonalas, karcsú és minden gyanú felett álló formatervet kapott. Mármint egy 148,9 x 74,9 x 7,9 milliméteres és 139 grammos phabletről nem a monstre üzemidő jut először eszünkbe. Az egyébként elég jó Oukitel U7 Plus még az X power 2-nél is nagyobb, aztán van benne egy 2500 mAh-s telepecske. Addig is bírta, cserébe senki nem ígérte, hogy hosszútávfutó, de legalább olcsó és gyors. Az X power2 viszont a lényeges pontokon fejlődött, a méret viszont nem olyan mértékben, ahogy az akkumulátor-, vagy a kijelzőnövekedés akár indokolhatná is. A továbbhúzott üzemidő mellett frissebb és erősebb lapkakészletet kapott, az Android legújabb főverzióját, kicsit nagyobb kijelzőt, meglepő - most nincs spoiler - kamerát, és nagyjából ennyi. Amivel még mindig teljesen kiegyensúlyozott az eszköz, tehát nem szemrehányás, de egy ujjlenyomat-olvasó már jól esett volna.


[+]

A dobozt újratervezték az idei dizájnnak megfelelően. Az X power2 csomagolása, ahogy a többi alsó, illetve középkategóriás LG-é is kifejezetten tetszetős, informatív és kellemesen egységes (élőben meg jobban néz ki). Az ezüst felületen a lényeges attribútumok olvashatóak egyértelműen: ilyen például a 4500 mAh-s telep, ami a nem megbontható készülékházban lesz ab start, vagy a gyorstöltés, amihez megfelelő, 1,8 amperes töltőfejet és microUSB kábelt is mellékeltek. Ezen kívül egy akkurátusan becsomagolt SIM-tű és egy hagyományos, felvevőgombos, mikrofonos sztereó headset lapul még a dobozban.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • LG

Azóta történt

 • G6 Mini jön július 11-én?

  Van rá esély, hogy nem így fogják hívni, mindenesetre jön egy kisebb, olcsóbb, de hasonló formai jegyekkel bíró variáns.

 • Teljesítményteszten járt az LG Q6

  A G6 miniként is emlegetett, keddre várt jövevény nyolcmagos SoC-vel mutathatta meg az erejét.

 • LG V20 - zene füleinknek

  Hivatalosan nem kapható nálunk a dél-koreai gyártó tavalyi csúcsphabletje, ráadásul lassan kifutó termék, de az ára kedvező, így életképes választás lehet, zenerajongóknak pedig kimondottan ajánlott.

 • LG V30 - vezércsel

  A dél-koreai gyártó rendkívül szűkre vette a kávákat a hathüvelykes P-OLED kijelző körül, megmaradtak a kiváló zenei képességek és elvileg a készülékház is elég strapabíró.

Előzmények

 • LG X Power - akksiban az erő

  Kecses, könnyű, ugyanakkor 3-4 napos üzemidővel működő eszközt próbáltunk ki a dél-koreai gyártótól, ezen kívül azonban nem mutat kiemelkedőt, főleg az MT6735 pecsételheti meg a sorsát.

Hirdetés