Hirdetés

2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

LG X power2 - kitartásban az erő

Az LG középkategóriás akkubajnoka idén sem okoz csalódást, nagyon összeszedett és további, meglepő érdemekkel bíró készülék lett.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Az LG X Power sorozatának második tagja továbbra sem okoz csalódást a hosszú üzemidőt óhajtó felhasználóknak. Általában ez a képesség egyéb, a mindennapokban nem feltétlenül kényelmes kompromisszumok megkötését követeli meg, az Oukitel K10000 például 13,5 milliméter vastag és 330 gramm. Ez úgy sok. Az Oukitel K6000 szintén jeleskedik kitartásban, viszont nincs gyorstöltés és továbbra is nehéz, mint egy fél tégla, noha már kétségkívül áramvonalasabb. Az Asus Zenfone 3 Max alapvetően egy ligával lejjebb versenyez, például ott, ahol a Meizu m3 note-ból is ki lehet hozni 7-8 óra kijelzőidőt.


[+]

Az LG X Power viszont azzal együtt tudott kiemelkedő üzemidőt produkálni, hogy képességeihez képest kellemesen áramvonalas, karcsú és minden gyanú felett álló formatervet kapott. Mármint egy 148,9 x 74,9 x 7,9 milliméteres és 139 grammos phabletről nem a monstre üzemidő jut először eszünkbe. Az egyébként elég jó Oukitel U7 Plus még az X power 2-nél is nagyobb, aztán van benne egy 2500 mAh-s telepecske. Addig is bírta, cserébe senki nem ígérte, hogy hosszútávfutó, de legalább olcsó és gyors. Az X power2 viszont a lényeges pontokon fejlődött, a méret viszont nem olyan mértékben, ahogy az akkumulátor-, vagy a kijelzőnövekedés akár indokolhatná is. A továbbhúzott üzemidő mellett frissebb és erősebb lapkakészletet kapott, az Android legújabb főverzióját, kicsit nagyobb kijelzőt, meglepő - most nincs spoiler - kamerát, és nagyjából ennyi. Amivel még mindig teljesen kiegyensúlyozott az eszköz, tehát nem szemrehányás, de egy ujjlenyomat-olvasó már jól esett volna.


[+]

A dobozt újratervezték az idei dizájnnak megfelelően. Az X power2 csomagolása, ahogy a többi alsó, illetve középkategóriás LG-é is kifejezetten tetszetős, informatív és kellemesen egységes (élőben meg jobban néz ki). Az ezüst felületen a lényeges attribútumok olvashatóak egyértelműen: ilyen például a 4500 mAh-s telep, ami a nem megbontható készülékházban lesz ab start, vagy a gyorstöltés, amihez megfelelő, 1,8 amperes töltőfejet és microUSB kábelt is mellékeltek. Ezen kívül egy akkurátusan becsomagolt SIM-tű és egy hagyományos, felvevőgombos, mikrofonos sztereó headset lapul még a dobozban.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

  • LG X Power - akksiban az erő

    Kecses, könnyű, ugyanakkor 3-4 napos üzemidővel működő eszközt próbáltunk ki a dél-koreai gyártótól, ezen kívül azonban nem mutat kiemelkedőt, főleg az MT6735 pecsételheti meg a sorsát.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.