Hirdetés

LG G2 mini - testvére a példaképe

Bevezető, tartozékok

Miközben már mindenki az első félév nagy dobását, a G3-at várja, piacra kerülnek olyan modellek, amelyekre érdemes azért figyelmet szánni, hiszen a vásárlók döntő többsége nem a csúcsgépek között szemezget. A dél-koreaiak szorgosan dolgoznak azon, hogy minél feljebb léphessenek, kifizetődnek a több éves fejlesztések, gondoljunk csak az akkumulátorelrendezési technológiára, aminek köszönhetően a vállalat termékei hosszabb üzemidőt tudnak produkálni. Lépésről-lépésre válik mostanában megint egyre erősebbé az LG a mobiliparban, rendelkezésre állnak a hardveres erőforrások, nem is beszélve a saját gyártású kijelzőkről, amik a legjobbak közé tartoznak. A nagy megjelenítők viszont nem mindenkinek a tetszését nyerik el, így divat lett kompaktabb méretű telefonokat gyártani, a buliból pedig az LG sem szeretett volna kimaradni.

LG G2 mini
[+]

Tesztalanyunk, a G2 mini nagyobb testvérének nyomdokaiba próbál lépni, ám ezzel a készülékkel a dél-koreaiak már a középkategóriát szeretnék meghódítani. A számos díjat besöprő aktuális csúcsmodell után joggal hihette azt az LG, hogy a kisebb változatot is hasonló lelkesedés fogadja majd, ám ehhez mostanra már jó néhány konkurensnek lesz pár szava. A gyártó mindenesetre több dologgal próbálja ellensúlyozni esetleges hátrányait, alkottak egy végletekig személyre szabható szoftvert, egy kiváló formatervet, és rámentek a szolgáltatásokra, amikre nagy szükség van egy jelentősebb siker eléréséhez. Az alapvető hozzávalók tehát adottak, persze kérdés, hogy egy ilyen egytálétel nem lesz-e mégis kevés a felhasználóknak, hiába van benne minden, ha az adag mérete karcsú.

LG G2 mini
[+]

Az LG egy kicsit módosított a csomagoláson, a gyártó színeinek megfelelően fehérben és pirosban pompázik a téglatest alakú doboz, tetején a készülékfotó, a megnevezés, és az új biztonsági zár felirata látható. Oldalról kell felnyitni a papírkartont, hogy a zacskóba rejtett telefont megpillanthassuk. Alatta külön rekeszt kaptak a tartozékok, vagyis a microUSB kábel, a normál kialakítású fülhallgató és a töltőfej. A G2 mini fehér, fekete, arany és piros színben került forgalomba, hozzánk a legsötétebb árnyalatú verzió jutott el.

Külső

Messziről aligha mondaná meg valaki, hogy ez nem egy G2, mivel elölről rendkívül hasonlít egymásra a két masina. Az ok persze teljesen egyértelmű, az eredmény magáért beszél, hiszen a kivitelezés kiváló, tényleg szép lett a G2 mini, ráadásul az ergonómiával sincs gond, mivel még egy kézzel sem lehetetlen használni az eszközt. Az anyaghasználat megfelelő, műanyag és üveg a két fő alkotóelem, az összeszerelési minőség hibátlan, egyik része sem recseg a telefonnak. A készülék egyébként 129,6 x 66 x 9,8 milliméteres dimenziókkal és 121 grammos tömeggel rendelkezik, ezzel a könnyebb, de vaskosabb masinák csoportjába tartozik. A tapintás kellemes, összességében elég jól sikerült a formatervet átmenteni a nagytestvérből.

LG G2 mini
[+]

Az előlapon található 4,7 hüvelykes IPS-LCD kijelző védelmét a Gorilla Glass 2 garantálja, vagyis az átlagosnál elvileg karcállóbb az üvegborítás. A megjelenítő felbontása 540 x 960 pixel, úgy tűnik, hogy ez lesz idén a középkategória mániája (talán jövőre már HD-re váltunk), a képsűrűség értéke így eléri a 234 ppi-t. A színek nagyon rendben vannak, a betekintési szöget sem érheti kritika, persze közel sem annyira patinás a dolog, mint a G2 esetén, viszont néhány konkurensnél még így is szebb képet biztosít tesztalanyunk. A fényerősség erős közepes, napfényben már érdemes maximumra tekerni ahhoz, hogy jól látható maradjon minden. A képernyő alatt már csak egy LG logót láthatunk, a vezérlőgombok a kijelzőre kerültek. Az előlap tetején a beszédhangszóró és az 1,3 megapixeles kamera figyelhető meg, irgum-burgum kimaradt mind a fényérzékelő, mind pedig az értesítő led, előbbi miatt az automatikus fényerő beállítása bizony csak vágyálom marad.

LG G2 mini
[+]

Kijelző-teszt
Mérés LG G2 mini Motorola Moto G Alcatel Idol S Sony Xperia M2
Fehér fényerő 316 nit 420 nit 435 nit 484 nit
Fekete fényerő 0,41 nit 0,58 nit 0,56 nit 0,48 nit
Kontrasztarány 771:1 726:1 778:1 1009:1
Színhőmérséklet 12355 K 7755 K 8110 K 10490 K

Hogyan mérjük a kijelzőt?

Hirdetés

A kicsit fémhatású oldalsó élek a kellemes fogást biztosítják, bár természetesen plasztikból készültek. A jobb és a baloldal tátong az ürességtől, felülre viszont több érdekességet is szereltek. A 3,5 milliméteres szabványoknak megfelelő fülhallgató kimenet és a másodlagos mikrofonnak a jelenléte kevésbé meglepő, ám került ide még egy infra jeladó is, ami újdonság a középkategóriában, hiszen így távirányítóként is használható a gyártó újdonsága. Kicsit megörültem, amikor megpillantottam alul a két szimmetrikusan elhelyezkedő, hangszórórács-szerű valamit, ám kicsi csalódást éreztem, amikor rádöbbentem, hogy csak a jobboldalin jön ki hang, a másik inkább csak díszítés, vagy a beszédmikrofon szerepét látja el. A két elem között csatlakoztathatjuk a microUSB kábelt, amin keresztül tölthetjük a készüléket.

LG G2 mini
[+]

Az LG sajátos formaterve a hátlapon elhelyezkedő gombokról ismerhető fel leginkább, mivel a bekapcsológomb (nincs körülötte világítás), és a hangerőszabályzó billentyűk közvetlenül a kamera és a ledes villanó alatt helyezkednek el. Hozzáteszem, hogy a G2 esetén ez nagyon jól működött, a G2 mininél azonban már kevésbé kényelmes a történet, a kisebb méret miatt a mutatóujj alapesetben pont a kamerára illeszkedik, így egy gyors fogásváltoztatásra van szükség ahhoz, hogy például lejjebb tudjuk venni a hangerőt. A készülék hátlapja műanyag, recézett felülete nagyon jól áll a kütyünek, kicsit elegánsabbá válik a dizájn. Meglepő módon a borítás pillanatok alatt leválasztható, így nem csak az oldalt egymás alatt elhelyezkedő microSIM és microSD foglalatokhoz férhetünk hozzá, hanem az akkumulátort is kivehetjük, vagy esetleg kicserélhetjük.

Hardver, szoftverezettség

Hardveres téren aligha fog meglepetés érni bárkit, mivel a G2 miniben ugyanaz a 28 nanométeres csíkszélességű Qualcomm Snapdragon 400 (MSM8926) lapkakészlet dolgozik, mint a Sony vagy a Huawei telefonjában. Ennek megfelelően a processzor négymagos, ARMv7 architektúrájú, az ARM Cortex-A7 magok maximálisan 1,2 GHz-es sebességre képesek felpörögni. A grafikus gyorsítás feladata az Adreno 305-re hárul, RAM-ból pedig 1 GB-ot sikerült a készülékbe szerelni, ami nem lenne rossz, ám a rendszer elég sokat felhasznál alapjáraton, így nagyjából 300 MB-ot tudunk alkalmazásokkal megtölteni. A belső tárhely mérete 8 GB, szabad felhasználásra viszont csak mondhatni gyűszűnyi hely, 3,87 GB jut, ezért égető szükség lesz egy microSD beszerzésére, maximálisan ugyanis a 32 GB-os kártyákat tud kezelni a telefon. Ez egyébként még így is kicsit necces, a 4.4-es rendszernél az alkalmazásokat nem tudjuk külső tárhelyre mozgatni. A rezgőmotor jó, de nem a legjobb, aki zsebben hordja a telefont, nem biztos, hogy mindig megérzi a készülék jelzéseit menet közben.

Teljesítmény-teszt
Benchmark LG G2 mini Huawei Ascend G6 Motorola Moto G Sony Xperia SP
Quadrant Standard 8871 pont 8698 pont 8655 pont 5766 pont
Linpack for Android (single) 85,253 MF. / 0,98 s 90,047 MF. / 0,93 s 89,184 MF. / 0,94 s 73,797 MF. / 1,14 s
Linpack for Android (multi) 259,887 MF. / 0,65 s 272,082 MF. / 0,62 s 263,064 MF. / 0,64 s 224,291 MF. / 3,24 s
Smartbench 2012 Prod. 5017 pont 5302 pont 5354 pont 4612 pont
Smartbench 2012 Games 3670 pont 3826 pont 3253 pont 2319 pont
AnTuTu 4.x Benchmark 17511 pont 17619 pont 17462 pont 21490 pont
Geekbench 3 (single) 343 pont 344 pont 341 pont 710 pont
Geekbench 3 (multi) 1158 pont 1168 pont 1160 pont 1290 pont

Sokkot nem kapunk az eredmények láttán, az LG újdonsága is szinte pont ugyanazt tudja, mint a már korábban említett két konkurens. Az optimalizáltságra egyáltalán nem lehet panasz, az apró effektek úgy lettek megoldva, hogy még gördülékenyebbnek hasson a rendszer, egyáltalán nincsenek akadások, komolyabb programokat szintén megnyithatunk anélkül, hogy megröccenne a szoftver. A grafikus gyorsító is rendesen teljesít, bár például az Asphalt 8 maximum grafikán már egy necces dolog ugyan, de ha lejjebb tesszük az igényeinket, akkor abszolút játszható lesz. Nem melegszik a telefon sem játék, sem pedig töltés közben, így az erre érzékeny felhasználók fellélegezhetnek.

LG G2 mini screen shot LG G2 mini screen shot

Kiváló hír, főleg az LG-nél, hogy a G2 minire már az Android 4.4.2 KitKat operációs rendszert telepítették, így szoftveresen egy ideig abszolút up-to-date lesz a telefon. A felületet teljesen átszabta a gyártó, az LG UI 3.0-s verziója került a masinára, ami új ikonkészletet és számos egyedi alkalmazásfelületet jelent. Apró finomságokat rejtettek el a rendszerben, így a kisebb kézzel rendelkező felhasználók bekapcsolhatják az egykezes műveleteket, amik által jobbra vagy balra lehet igazítani a billentyűzetet és a tárcsázóképernyő gombjait. Ha olyan környezetben élünk, ahol okostelefonok iránt érdeklődő gyermekek is vannak, vagy egyszerűen csak nem szeretnénk, hogy valaki belekontárkodjon az adatainkba, akkor aktiválhatjuk a vendég üzemmódot, így használható marad ugyan a telefon, de csak azok a funkciók és programok érhetők el, amiket mi engedélyezünk. Az előlapi érintőgombok kiosztása és színe is változtatható.

LG G2 mini screen shot LG G2 mini screen shot

A QSlide-nak köszönhetően számos applikációt tudunk használni egy kis felugró ablakban, aminek egyébként választható az áttetszősége, így az aktuális munkánkat szinte egyáltalán nem fogja zavarni. A legördíthető információs függönyben az elmulasztott eseményeken felül a gyorsbeállításokat jeleníti meg a szoftver, ezek sorrendjét bármikor megváltoztathatjuk. Alkalmazásokból nincs hiány a telefonon, a gyári androidos appok közül megtaláljuk a böngészőt, az email kezelőt, az ébresztőórát, a fájlkezelőt, a galériát, a Gmail programokat, az időjárást, a naptárt, a kamerát, a számológépet, valamint a zene- és videolejátszót.

LG G2 mini screen shot LG G2 mini screen shot

Nem lenne persze LG az LG, ha néhány extrával ne lepné meg az újdonsült G2 mini tulajdonost. A Box és a Drive felhőszolgáltatások (előbbihez ráadásul új felhasználóként 50 GB-nyi ingyen tárhelyet biztosít a gyártó), az FM-rádió pedig a nevének megfelelő funkciót látja el. Biztonsági mentéseket az LG Backup segítségével lehet készíteni, feljegyzéseket a Jegyzetekben készíthetünk. A QuickRemote lehet még hasznos applikáció, ami az infra jeladót használva képes távirányítót varázsolni a telefonból. A gyártó kicsikéje megkapta a Knock Code-ot, így a zárolt képernyőre egyedi kódmintázatot tehetünk, lényegében a képernyőn megjelenő kockában kell olyan sorrendben megérinteni a téglalap felületeket, ahogy az előre beállítottuk, és ezt megtehetjük akár a kijelző bekapcsolása nélkül is.

Multimédia, kamera

Az LG G2 minibe egy 8 megapixeles hátlapi és egy 1,3 megapixeles előlapi kamera került. A sötétben való fotózást egy közepesen erős ledes villanó segíti, az autofókusz kiválóan működik, a fotókat nagyjából két másodperc alatt menti el a telefon. Üzemmódokból egyáltalán nincs hiány, a gyártó rengeteg szoftveres extrával lepi meg a felhasználót. Választhatunk HDR, panoráma, sorozatfelvétel, szépség és pillanatfelvétel, valamint sport opciók között. Készíthetünk képeket hangvezérléssel, módosíthatjuk a fényerőt, a fókuszt, a méretet, az ISO-t, a fehéregyensúlyt, a színhatást, plusz megadhatunk többféle időzítőértéket. A hangerőgombot zoomolásra (négyszeres digitális) és fókuszálásra is lehet használni, a képeket elláthatjuk koordinátaadatokkal. Videókat 1080p felbontásban lehet rögzíteni, méghozzá 30 képkocka / másodperc sebességgel.

LG G2 mini
[+]

Fotós képességek terén egyáltalán nem áll rosszul a LG újdonsága. A dinamikatartomány mobilos körökben korrektnek számít, a színeket is kiválóan eltalálja a szoftver. Amit viszont könnyedén meg lehet figyelni, az a képek szélei felé lévő homályosodás, ami a kicsit gyengécske lencséknek köszönhető. Középen teljesen vállalható marad a képminőség, a sarkoknál már észrevehetőbb a minőségcsökkenés. A sötétebb részeken az algoritmus iszonyatosan mos, sok helyen úgy tűnik, mintha egy festményt nézegetnénk. A vaku közepesen erős, két méterig képes megvilágítani a környezetet. A videók viszonylag jól sikerülnek, a tesztfelvételt eme kékkel kiemelt linkre kattintva lehet elérnie minden érdeklődőnek.

LG G2 mini
[+]

A zenelejátszó egyrészt nagyon jól néz ki, másrészt kiválóan ellátja a feladatokat. Többféle opció tárul elénk, ha a számokat rendezni szeretnénk. A számokat csoportosíthatjuk előadók, műfajok, előadók és dalok szerint, vagy akár kényünk-kedvünk szerint létrehozhatunk saját listát is. A hangminőség ugyan nem vetekszik a HTC által fémjelzett Boomsound hangszórókkal, mégis egész jó hangzása van a készüléknek, ami akár egy kisebb szobát is képes megtölteni muzsikával. Szoftveres téren meg kell említeni a hangszínszabályzót és az ismétléses lejátszást, plusz az adott számokat csengőhangnak is beállíthatjuk. A telefonba FM-rádió szintén került, RDS-es, működéséhez fülhallgatót kell csatlakoztatni.

LG G2 mini screen shot LG G2 mini screen shot

A videólejátszó gyárilag több formátumot támogat, de a DivX fájlokkal nem boldogul már a szoftver. Természetesen ez könnyedén orvosolható egy másik programmal, utána pedig kezdődhet az igazi filmezés. A 2K felbontású mozikat szaggatva játszotta le ugyan a program, az 1080p és 720p felbontásokkal azonban lazán megküzdött, még a híres killasample videónk sem izzasztotta meg a hardvert.

Adatkommunikáció, akkumulátor, összegzés

A G2 miniből készül 3G, 4G és duál SIM-es variáns, itthon hivatalos forrásból a Cat4-es, LTE szabványokat támogató modell vásárolható meg, aminek köszönhetően mobilnetezéskor akár 150 Mbps letöltési sebességet érhetünk el, ha pedig nincs megfelelő lefedettség, akkor HSDPA-n 42 Mbps tempóval száguldozhatunk. Az LG újdonságába 802.11b/g/n szabványokat támogató, kétcsatornás, internetmegosztásra és DLNA-ra képes WiFi modul került, plusz nem maradt ki a Bluetooth 4.0 és az NFC chip sem. A beépített A-GPS vevő fel tudja dolgozni a GLONASS műholdak által küldött információkat, így a telefon pillanatok alatt beméri helyzetünket, stabil marad a jel, még városon belül sem veszti el a kapcsolatot a készülék. A microUSB 2.0 csatlakozó OTG-képességgel bír, azaz külső eszközöket lehet a masinához csatlakoztatni. Nem mehetünk el szó nélkül az infra mellett, ami viszont kizárólag egy sima jeladó, nem tanítható, mint ahogy a G2 esetén láthattuk. Ettől még számos előre beállított készülékhez tudjuk távirányítóként használni kedvencünket, legyen az TV, DVD- vagy Blu-ray lejátszó.

LG G2 mini screen shot LG G2 mini screen shot

A Chrome mellett találunk gyári webkit alapú böngészőt is a szoftveres repertoárban, ami a google-ös társával egyetemben sajnos nem képes a Flash tartalmak megjelenítésére. Ettől persze még kiválóan használható, létrehozhatunk könyvjelzőket, az oldalakat pedig elmenthetjük offline olvasásra. Számos lapot megnyithatunk egymás mellett, majd egy áttekintő nézetben ezeket egy ujjmozdulattal könnyedén be tudjuk zárni. A bal felül lévő ikonra rányomva kis méretre lehet kicsinyíteni a szoftvert (kvázi átugrunk ezzel a QSlide módba). Lehetőséget kapunk az állapotsor elrejtésére, így a teljes képernyőt ki tudjuk majd használni a honlapok nézegetése során. A dupplakoppintásos nagyítás viszont nem működik, rá tudunk ugyan zoomolni a szövegre, a sorok mégsem tördelődnek ekkor.

LG G2 mini
[+]

Értékelés: LG G2 mini
Külső
Ergonómia 8 pont
Anyaghasználat 8 pont
Összeszerelés minősége 9 pont
Kijelző mérete, minősége 7 pont
Belső
Kezelhetőség 8 pont
Sebesség 8 pont
Szoftver rugalmassága, bővíthetősége 10 pont
Felhasználói felület élménye 9 pont
Alapfunkciók
Hangminőség, vételi stabilitás 7 pont
PIM funkciók 10 pont
Adatkommunikációs képességek 9 pont
Multimédia
Vizuális 8 pont
Audio 8 pont
Egyebek
Üzemidő 8 pont
Ár/érték aránya 6 pont
Hogyan értékelünk?

A burkolat alatt egy 2440 mAh-s lítium-ion akkumulátor biztosítja az energiaellátást. A gyártó szerint 3G-n 16 óra beszélgetés lehetséges, ami nyilvánvaló nehézkesen tesztelhető érték. Az biztos, hogy a G2 mini rendkívül jól bírja szuflával, fotózás, némi játék, sok mobilnetes böngészés és 80%-os fényerő mellett nagyjából 6-7 óra kijelzőhasználat után adta meg magát a telep. Normál használattal tehát ripsz-ropsz elérhetjük a két napot, ami manapság elég jónak számít.

Az a tény mindenképpen jelzi a középkategória erősödését, hogy 70-80 ezer forintért már négymagos telefonokat vásárolhatunk, pedig egy ilyen hardver pár éve még kizárólag a csúcstelefonok privilégiuma volt. Az LG számos díjat és elismerést söpört be a G2-vel, a konkurens zászlóshajók kompaktabb változatainak sikereit látva pedig evidens volt, hogy a dél-koreaiak is lépni fognak valami hasonlót. Ez lett tesztalanyunk, a G2 mini, aminek bejelentésekor ugyan nem ugrándoztak a felhasználók, ám kézbe véve a készüléket már egészen más lesz a benyomása az embernek. Kiváló formaterv, ergonomikus kialakítás jellemzi a telefont, és szinte tagadhatatlanul hasonlít testvérmodelljéhez. A hátlapi gombok a G2 mininél nem annyira kényelmesek, mint a G2-nél, de még így is jól használhatók. A kijelző nagyon szép színeket jelenít meg, a kicsit visszafogott felbontás pedig éppen emiatt válik feledhetővé. A hardver szinte minden feladatot ellát, az LG felülete kiválóan lett optimalizálva, az apró finomságok sora pedig már csak hab a tortán. A kamera napi használatra elegendő, az akkumulátor kiváló, szóval nem nagyon lehet mire panaszkodni tesztalanyunk esetén. A 82 ezer forintos szürkeimportos ára azonban a legdrágább versenyzővé teszi a két hasonló tudású konkurens, az Sony Xperia M2 és a Huawei Ascend G6 mellett, innentől viszont a felhasználóra van bízva, hogy mi a fontos, a dizájn, a szoftveres optimalizáltság, vagy a távirányítóként való funkcionalitás. Az LG G2 mini mindenesetre nekem tetszett, szóval bátran rá merem sütni az ezért járó plecsnit, más kérdés, hogy az L90-nél az LTE-n kívül nem tud többet, így azért a siker is tiszavirág életű lehet, pláne, ha belép majd a képbe a HTC Desire 816 is.

LG G2 mini

Legendd

A cikk elkészítésében a Telekom 4G/LTE mobilinternet volt segítségünkre.

Specifikáció

LG G2 mini
LG G2 mini Általános
Technológia GSM/UMTS/LTE
Méret 129,6 x 66 x 9,8 milliméter
Tömeg 121 gramm
Színvariációk fekete, fehér, piros, arany
SIM-foglalat microSIM
Kijelző
Kijelző átlója 4,7 hüvelyk
Kijelző felbontása 540 x 960 pixel (234 ppi)
Kijelző típusa IPS LCD kapacitív érintőkijelző
Színárnyalatok száma 16 millió
Hardver
SoC típusa Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926
Processzor típusa 1,2 GHz-es négymagos ARM Cortex-A7
Processzor csíkszélessége 28 nm
Processzor utasításkészlete ARMv7
Grafikus chip Adreno 305
RAM mérete 1 GB
Memória
Telefonkönyv kapacitása dinamikus
SMS memória dinamikus
Belső tárhely 8 GB
Memória bővíthetősége microSD
Adatátvitel
Frekvenciasávok GSM 850/900/1800/1900
UMTS 850/900/2100 MHz
LTE 800/850/900/1800/2100/2600 MHz
GPRS / EDGE van / van
UMTS / HSDPA / HSUPA / LTE van / 42 Mbps / 5,76 Mbps / 150 Mbps
LTE van
IrDA / Bluetooth van / 4.0 (A2DP)
WiFi 802.11b/g/n, WiFi hotspot, DLNA
USB microUSB 2.0
Push-to-talk / RSS nincs / van
GPS vevő van
GLONASS van
NFC van
Alapfunkciók
Profilok néma/rezgés
Vibra funkció van
Kihangosítás van
Hangtárcsázás / hangvezérlés van / van
Hangrögzítés telepíthető
Ébresztés van
Prediktív szövegbevitel van
Szoftverek
Platform Android 4.4.2 (KitKat)
WAP / HTML böngésző nincs / van
E-mail kliens van
Játékok telepíthetők
Valutakonverter telepíthető
Extra szoftverek Google+, Hangouts, Google Maps, Drive, FM-rádió, Jegyzet, QuickRemote, SmartWorld
Multimédia
Fő kamera 8 megapixel, autófókusz, led segédfény
Másodlagos kamera 1,3 megapixel
Videófelvétel 1080 @ 30 fps
Zenelejátszó szoftver van, háttérben is fut
Hangszínszabályzó van
FM-rádió van (RDS)
Üzemidő
Alap akkumulátor 2440 mAh-s lítium-ion
Készenléti idő ? óra
Beszélgetési idő ? óra
Zenelejátszási idő ? óra
Egyebek
3,5 mm-es jack kimenet, giroszenzor

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • LG

Azóta történt

 • KitKat frissítés érkezik L9 II-re és G Pro Lite-ra

  Hamarosan mindenhol erléhetővé válik a legújabb Android operációs rendszer a dél-koreai gyártó két közepes árfekvésű készülékére.

 • Előrendelhető az LG G3

  Az Egyesült Királyságban már július elejétől kapható lesz az LG G-szériás csúcsmodelljének frissített változata.

 • Mobilarena TV: Ki nyeri a háziversenyt?

  Szerda esti adásunkban az LG L90-et mutatjuk be, amely házon belül állít ellenfelet a G2 mininek, az LTE-n kívül eleget tud, hogy megszorongossa.

Előzmények

 • LG G Pro Lite Dual - lájtosan profi

  Egyre többen látnak fantáziát a hatalmas kijelzős mobilokban. Az LG lebutította G Pro készülékét, amihez persze szolidabb ár is társul, az eredmény pedig nem is vészes.

 • LG G Flex - igazi atléta

  A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.

 • LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép

  A dél-koreai gyártó újdonsága a kellemes külső mellé 4G/LTE sebességet, nagyon korrekt hardvert és jó minőségű kijelzőt is kapott, méghozzá baráti áron.

 • LG Optimus L9 II - szemmel is látható fejlődés

  A dél-koreai gyártó a korábban bemutatott L9-nek is piacra dobta utódját, mely nagyon szép formatervvel, gyönyörű kijelzővel és villámgyors szoftverrel kecsegtet.

Hirdetés