Hirdetés

LG G Pro Lite Dual - lájtosan profi

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A mobiltelefonok között mindig is voltak olyan ismertetőjegyek, műszaki megoldások, melyek egyértelműen jelezték, hogy egy adott készülék melyik kategóriába sorolható be, ebből következően mennyire drága vagy épp olcsó. Amióta már majdnem mindenki érintős mobilokkal rohangál, ez a bizonyos ismertetőjegy leginkább a kijelző lett. Egy jó ideig működött is a „minél nagyobb kijelzős, annál drágább és okosabb” elv, de ez most egyre inkább megdőlni látszik.

LG G Pro Lite Dual
[+]

A phablet kategória, és annak első képviselője, a Galaxy Note persze még tartotta magát az elvhez, hiszen a Samsung kvázi csúcskészülékének számított (és ez azóta is így van a Galaxy S-ek mellett). Ám ahogy mondjuk a Bluetooth is prémium funkció volt annak idején, aztán ma már a 3 ezer forintos telefonban is van, most ugyanez játszódik le a kijelzők terén. Egy Note 3-hoz hasonlóan nagy kijelzős készülékért ma már egyáltalán nem szükséges súlyos pénzeket fizetni. No persze tisztában kell lenni azzal, hogy nem is várhatjuk el a Note 3 funkciót, műszaki paramétereit ennyiért, ám a nagy kijelző és az ezzel járó bizonyos előnyök megvannak.

LG G Pro Lite Dual
[+]

Az LG se szeretné teljesen átengedni a kínaiaknak a terepet, tehát fogták magukat, és a saját phabletjükből készítettek egy „könnyített” változatot. Ennek a kétkártyás változatát fogtuk most vallatóra, melyet G Pro Lite Dual névvel illettek. Azért a Pro és a Lite szavaknak egymás mellett van némi irónikus hatása, de úgysem a neve lesz a lényeg. A tipikusan LG dobozba csomagolt terméket az XXL GSM-től hoztam el, a beltartalom pedig nem okozott meglepetést. A készülék alatti elválasztót felhajtva egy töltőfejre, USB kábelre és egy sztereó fülesre bukkantam.

LG G Pro Lite Dual
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés