Hirdetés

2018. december 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Phablet rovat

Lenovo Vibe X3 - az átalakulás első lépcsőfoka

Ez a kínai gyártó első olyan okostelefonja, amelyen már érezhető némi motorolás beütés, ami a javára válik. A készülék igazi vonzereje ugyanakkor a zenei képessége lehet.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Nem zárta rosszul 2015-öt a Lenovo, de azt sem mondhatjuk, hogy az ő évük volt a tavalyi. Igazi csúcsmodellt például nem is láttunk tőlük, a legkomolyabb eszköz is felső-középkategóriás volt, pedig a 2014-ben megjelent zászlóshajó, a Vibe Z2 Pro utódjára elég sokan kíváncsian lettünk volna. Ősszel már szóba került, hogy érkezik egy Snapdragon 808-as, 3 gigabájt RAM-mal ellátott, sztereó hangszórós, ujjlenyomat-olvasóval ellátott készülék, de a Vibe X3 bemutatójára csak november végén került sor, hozzánk pedig most jutott el a gyártó hazai bázisának köszönhetően.

Lenovo Vibe X3 elölről
[+]

Mai tesztünk alanya nemcsak azért érdekes, mert egy kiválóan felszerelt, remek minőségű eszköz, hanem azért is, mert a mi asztalunkon ez az első olyan kütyü a Lenovótól, amin érdemben lehet érezni a motorolás vonásokat, hiszen, mint tudjuk, a kínai cég 2014-ben felvásárolta a Google-től a Motorola mobilos üzletágát, azóta pedig már bőven eltelt egy fejlesztési periódus. Azt továbbra sem tudjuk biztosan, hogy a Lenovónak mi a szándéka a Motorola branddel, a CES-en szóba került, hogy szép lassan megszüntetnék ezt a márkanevet, de a Motorola nemrég kiadott, hivatalos közleménye ezt némiképp cáfolja, a Moto elnevezés legalábbis mindenképpen talpon marad, állításuk szerint a felső kategória privilégiuma lesz, míg a Vibe-készülékek a középkategóriás eszközöket takarják majd.

Az Lenovo Vibe X3 doboza
Átlátszó tok és kijelzővédő fólia is jár a csomaghoz, ahogy azt a gyártótól megszokhattuk. [+]

A Vibe X3 egy igényes, de elég furcsa, hosszúkás hasáb alakú csomagolásban érkezett, a szerkesztőségünkbe érkező futár meg is kérdezte, hogy mit rejt a pakk, amit hozott nekünk. A dobozt kinyitva először a készülék tűnik fel egy átlátszó, műanyag védőtokban, alatta pedig egy fényes, 3 rétegű kijelzővédő fóliát láthat az érdeklődő. A felső tálcát leemelve jutunk el a többi tartozékhoz, a leírásokon és a SIM-tűn kívül kapunk egy 2 amperes gyorstöltőt, egy microUSB kábelt, illetve egy lapos kábeles, felvevőgombos, in-ear kialakítású fülhallgatót, közepes méretű illesztékkel. A mobil jelenleg csak fehér színben vásárolható meg.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.