Hirdetés

Huawei Ascend G750 - óriások kora

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A Huawei egy mobil- és telekommunikációs eszközöket, hálózati berendezéseket gyártó, valamint infokommunikációs megoldásokat szállító vállalat. Ezt csak azért írjuk le, ha esetleg egy újszülött most olvasná először a Mobilarenát. Szűk harminc éve vannak jelen, és mindössze másfél évtizede kezdtek bele a nemzetközi munkába, akkor szállítottak ugyanis először külföldre vezetékes hálózati eszközöket. A töretlen fejlődésnek köszönhetően viszont sorozatosan érkeznek okostelefonok, tabletek, ami kitűnően bizonyítja a kínai gyártó egyre stabilabb helyzetét. Bármennyire nagy ugyanis a piaci verseny, a Huawei-nek sikerült megtalálnia azt a rést, melyen keresztül a mezőny hátsó feléből egészen előre verekedte fel magát, készülékeik jó áron képesek a konkurens cégek termékeihez hasonló teljesítményt nyújtani, ráadásul a felsőbb kategóriákban az egyedi formatervre is nagy figyelmet fordítanak, a négy milliós darabszámban értékesített Ascend P6 kiváló példa erre.

Huawei Ascend G750
[+]

Az igazi áttörést viszont nem a P6, hanem még az Y200 hozta meg, a Huawei nagyon okosan az alsó kategóriára is elegendő figyelmet fordított, így egy kellően vonzó ajánlatnak mondható készüléket tudott lerakni az asztalra. Tesztalanyunk viszont a nagyobb kijelzőket kedvelő felhasználók kegyeibe férkőzhet bele. Két néven ismert, az egyik a Honor 3X, a másik pedig az Ascend G750, itthon az utóbbi megnevezéssel kerül forgalomba a masina. A termékből készült egyébként egy Pro verzió, mely főszereplőnknél egy fokkal jobb specifikációval rendelkezik, ami főleg a kijelző felbontásánál érhető tetten. Ettől függetlenül a G750 is egy kiváló telefon, mely a nyolcmagos MediaTek processzornak köszönhetően szélvészgyors rendszersebességre képes, egyedi lett a felhasználói felület, hatalmas akkumulátort került a kütyübe, már csak egy jó árazás kellene, hiszen vannak azért már konkurensek dögivel.

Huawei Ascend G750
[+]

A magyar képviselettől érkező doboz kékeszöld színben pompázik, bár amennyire rikító ez a kombináció, annyira egyszerű a csomagolás, mindössze a masina nevét festették fel rá. A szelence tartalma sem mondható sokkal izgalmasabbnak, legfelül a készülék várja lelkes gazdáját, alatta pedig a tartozékok hevernek. Főszereplőnk mellé jár egy microUSB kábel, egy töltőfej, valamint egy szokásos használati útmutató. A G750 fekete és fehér színben kapható, más variáció egyelőre nem készül belőle.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés