Huawei Mulan – ujjlenyomat-olvasóval

Hirdetés

A Huawei „Mulan” belső néven fejlesztett készüléke már korábban is számos alkalommal hallatott magáról, most azonban kamerák előtt is pózolt a magasfényű fehér műanyagba burkolt csúcsmodell. A műszaki paraméterekkel kapcsolatban már korábban szóba került, hogy a jövevény lelke egy HiSilicon Kirin 920 jelű processzor lett, melyben négy 2 GHz-ig skálázható Cortex-A15, és ugyanannyi alacsony fogyasztású 1,6 GHz-es Cortex-A7 mag teljesít szolgálatot. Az idei csúcsmodellek receptkönyvét követve a Huawei megoldásából sem hiányozhat az ujjlenyomat-olvasó, mely a Galaxy S5-től eltérően nem a menügombba, hanem a kamera alá került beépítésre.

A várhatóan június 24-én leleplezésre kerülő készülék más téren is hozni fogja az elvártakat, hiszen a nyolcmagos processzora 3 GB operatív tárhellyel gazdálkodhat, a hátoldali kamerája 13 megapixeles fotók, az előlapi pedig 5 megapixeles önarcképek készítésére alkalmas. Az 5 hüvelykes Full HD kijelzővel érkező Mulan végleges neve továbbra is kérdéses, de várhatóan Honor 6 néven kerül bejelentésre. A nemzetközi piacokra szánt Ascend D2 pedig valamikor a nyár derekán kerülhet leleplezésre.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Honor 6

    Öthüvelykes Full HD kijelzővel, nyolcmagos processzorral és 300 megabites LTE támogatással érkezik a Huawei kecses és könnyű csúcsmobilja.

  • Honor 4X – belépő szint a maximumon?

    Méretes HD kijelzővel, 64 bites processzorral, 2 GB operatív memóriával és LTE modemmel debütálhat a Huawei mélyen árazott kétkártyás okostelefonja.

Előzmények

Hirdetés