Hirdetés

HTC J - J, te ki vagy?

Bevezető, tartozékok

Jó dolog különleges, egzotikus dolgokról írni. Legyen az totál nevetséges kínai másolat vagy épp egy többmilliós luxusmobil, egy ritkaságot használni, legalább néhány napig azért mégis kiváltság. Főleg akkor, ha az adott eszközt egy amúgy nálunk is jól ismert nagy gyártó készítette, csak éppen az országban vagy akár a földrészen nem is kapható hivatalosan.

HTC J
[+]

Nálam is több ilyen finomság megfordult már, elég csak a nemrég itt járt Vertu Ascent X-re vagy mondjuk a Sony acro S-re gondolni, nem is beszélve a hajtépően nevetséges kínai borzalmakra. Jelen cikkünk alanya is a messzi távol-keletről érkezett, egészen pontosan egy tajvani műhelyből, melyet HTC-nek hívnak. A J-ről szerintem nem sokan hallottak, nálunk is csupán egyetlen hírben szerepelt, az is a japán verzióról szólt.

HTC J
[+]

A készülék az XXL GSM jóvoltából került hozzánk, mégpedig a tipikus HTC-s fehér dobozkában. A kinyitása után rögtön a telefon fogad minket, a tálcát kivéve pedig megtaláljuk a tartozékokat, szokásosan hálózati töltő, USB adatkábel és sztereó füles fogad minket (elvileg a japán változathoz Beats fülhallgatót adnak), meg némi kis papír alapú iromány.

HTC J
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • HTC

Azóta történt

Előzmények

 • HTC Amaze - nehéz, bombázó

  Nálunk igazi csemegének számít, igazából egy jól feltuningolt Sensation-nek felel meg a HTC Amaze és ehhez képest az ára sem vészes.

 • HTC One S - acéloS

  Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.

 • Sense 4.0 bemutató

  A One szériában debütált a HTC saját felhasználói felületének legújabb verziója; az Andriod 4.0-ra épülő új Sense ergonomikusabb, letisztultabb és okosabb lett.

Hirdetés