HTC Desire 820 - korlátozott vágyak

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Nagyon régen volt már, amikor a Desire képviselte a HTC-paletta csúcsát. Az első Nexus készülék alapjain nyugvó készüléket a Sense felülettel nagyon jól összehozta a tajvani gyártó, aki később aztán márkanevet csinált ebből a híressé vált típusból. Egy darabig rengeteg androidos HTC kapta ezt a nevet és egy hozzá tartozó háromjegyű számsort, ami általában a készülék kategóriáját is jelölte. Később a One-széria vetett véget ennek az érának, de a vállalat úgy döntött, hogy ez utóbbi nevet nem szeretné a végtelenségig elkoptatni, így a középkategóriában megtartották „vágy" jelentést magával hordozó Desire nevet.

HTC Desire 820 kézben tartva
[+]

Tavaly, a berlini IFA kiállításon, a felső-középkategóriás Snapdragon 615 lapkakészlettel együtt mutatkozott be tesztünk mai alanya, a Desire 820, de hiába debütáltak együtt, a szerkesztőségünkben már több ízben tiszteletét tette az említett lapkakészlet, a Sony Xperia M4 Aqua, a Samsung Galaxy A7 és a ZTE Blade S6 is ezzel a rendszerchippel dolgozik. Arra azonban nagyon kíváncsiak voltunk, hogy ezzel a hardverrel a HTC-nek mennyire sikerült jól megvalósítania az idei felső-középkategóriás phabletjét.

HTC Desire 820 doboz
[+]

Az XXL GSM-től érkezett fehér színű doboz büszkén hirdeti, hogy a HTC az UEFA partnere, illetve, hogy a Desire 820 az UEFA-bajnokok ligája egyik hivatalos okostelefonja, még akkor is, ha nem készült belőle olyan 24 karátos arany különkiadás, mint amilyen a One M9-ből született az idei döntőre. Az egyszerű papírdobozban a készüléken kívül az 1 amperes töltőfejet, a microUSB kábelt és az earbud kialakítású headsetet találjuk. A Desire 820 rengeteg színben elérhető, régióktól függően fehér/szürke, fehér/világoskék, fehér/narancs, babakék, narancs, pink és sötétszürke/kék árnyalatokban vásárolható meg.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • HTC

Azóta történt

Előzmények

 • Mobilarena TV: vágy és vezeklés

  Mai műsorunk főszereplője a HTC Desire 820 lesz, mely a méretes készülékház mellett 5,5 hüvelykes HD kijelzőt, Sense 6 felületet, valamint Snapdragon 615 chipsetet kínál.

 • HTC Desire Eye - szemmel ver

  A HTC gondolt egyet, és piacra dobott egy 13 megapixeles szelfikamerával megtámogatott mobilt, aminek hardveresen sem kell szégyenkeznie.

 • Bemutatkozott a Desire 820 és a Snapdragon 615 az IFA-n

  Méretes kijelző, nagy felbontású elő- és hátlapi kamera, új generációs rendszerchip és az Android L frissítés ígérete jellemzi a HTC új felső-középkategóriását.

 • HTC Desire 610 - műanyagba zárt drága erő

  A tajvani gyártó újdonsága négymagos processzorral, sztereó előlapi hangszóróval, LTE-támogatással támad, a külső viszont elég szegényes, az ár pedig magas lett.

Hirdetés