Június 6-án érkezik a HTC okosóra?

Ahogy az okostelefonpiac telítetté válik és technológiailag egyre apróbb kütyükbe lehetséges decens hardvert építeni, úgy nyílnak meg új piacok a gyártók és a vásárlók előtt. A virtuális valóság világában a HTC igencsak az élen jár a remek élményt biztosító Vive-val, az értesítéskijelzők, aktivitásmérők és okosórák piacán azonban még nem tettek le az asztalra kihagyhatatlan ajánlatot (az UA Healthboxról azért ne feledkezzünk meg).

Az @evleaks szerint a nyár elején mutatkozik be a HTC okosórája
Az @evleaks szerint a nyár elején mutatkozik be a HTC okosórája

A tajvaniak állítólag régóta készülő okosórájáról már tavaly pletykáltak, és Evan Blass korábban úgy tippelte, hogy még április vége előtt lehull a lepel a szóban forgó eszközről. Az április eltelt, a HTC okosóra pedig sehol, ennek az oka Blass szerint ugyanis az, hogy a bemutatót a június 6-ai hétre tolta a gyártó. Ez persze még mindig csak egy pletyka, és a híres-hírhedt @evleaks kémhírgyártó a HTC okoskóra kapcsán egyszer már melléfogott, mindenesetre egyre több piaci szereplő próbálja ki magát az említett termékkategóriában, és aligha lenne meglepő a tajvaniak csatlakozása.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC One E9+ dual sim - plasztik(ai) műtét

    A One M9 BoomSound hangszóróit, remek hangminőségét és fürge rendszerfelületét műanyag testbe ültették, QHD-s kijelzővel megspékelve. Ez a beavatkozás azonban nem lett olcsó.

  • HTC One A9 - arany(áras) középút

    Újabb készülék visszhangját határozzák meg bizonyos formai hasonlóságok, pedig bőven vannak az A9-nek érdemei. Az árazást viszont nagyon, de nagyon elmérték.

  • HTC Desire 820 - korlátozott vágyak

    A HTC Desire-széria felső-középkategóriás phabletje nem sikerült rosszul, de vannak hibái és több fontos dolog maradt ki belőle megindokolhatatlanul.

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

Hirdetés