2018. január 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

CES 2016: Komplett fitneszrendszer a HTC UA HealthBox

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Karkötő, pulzusszámmérő, mérleg és kapcsolódó alkalmazás jelenti a HTC és az Under Armor friss, testmozgás köré épített fitneszcsomagját.

Több fronton támad idén a HTC, megpróbálva új életet lehelni a céges profitokba: a Valve-vel karöltve az ígéretes Vive VR-platform piacra dobásán fáradoznak (ez már tavaly bemutatkozott), az Under Armorral pedig egy fitnesz szettet jelentettek be a CES-en, UA HealthBox néven.

Fitnesz kiegészítők és kapcsolódó app is tartozik az UA HealthBoxhoz
Fitnesz kiegészítők és kapcsolódó app is tartozik az UA HealthBoxhoz

A csomag tulajdonképpen 3 + 1 elemből áll, ahol a +1 a három kütyü szinkronizálását és az adatok feldolgozását megoldó UA Record mobilalkalmazás jelenti, amely a Play áruházban és az App Store-ban is elérhető. Az UA Band egy keskeny, ezért kevés kényelmetlenséggel viselhető aktivitáskövető, amely a testmozgást, a lépésszámot és az alvásciklusokat is követi. Az UA Band ledes kijelzőt kapott, amely sportolás közben mindig világít, és amely kiírja az aktuális pulzusszámot egy másik healthboxos kütyü viselésekor.

Az UA Band keskeny kialakításával megpróbál észrevétlen maradni
Az UA Band keskeny kialakításával megpróbál észrevétlen maradni

Ez pedig nem más, mint az UA Heart Rate fantázianevű mellkaspánt, amiből maga a szívritmusmérő kütyü kipattintható. A döntés a különálló pulzusszámmérő mellett a precízebb visszajelzés lehet. Ezek az eszközök Bluetoothon kapcsolódnak a telefonhoz. A harmadik HealthBoxból elővarázsolható kütyü a WiFi-képes UA Scale okosmérleg LED kijelzővel, amely a többi hasonló megoldást követve a testsúly mellett a százalékos testzsírtartalmat is képes megmutatni, méghozzá nyolc felhasználó esetében.

Karperec, pulzusszám mérő és mérleg a csomag tartalma
Karperec, pulzusszám mérő és mérleg a csomag tartalma

Természetesen mindhárom eszköz összedolgozik az UA Record alkalmazással, összefogva és automatizálva az aktív és a passzív időszakok testmozgásra vonatkozó adatait és javaslatait. Az UA HealthBox január 22-től lesz elérhető az Egyesült Államokban, 400 dolláros nettó áron, máshol pedig 2016 folyamán fog felbukkanni a fitnesz rendszer.

Utazásunkat az LG támogatta

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

H​i​r​detés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.