HTC Desire 610 - műanyagba zárt drága erő

Bevezető, tartozékok

Utoljára a barcelonai Mobile World Congress alkalmával tudtunk személyesen is beszélgetni a HTC-sekkel, hogy mik az elképzeléseik a jövőt illetően, mennyire megalapozottak az interneten felröppenő rossz szájízű pletykák. A tajvaniak véleménye egyértelmű, menni kell előre, még több telefont szükséges fabrikálni, és kisebb-nagyobb sikereket kell elérni minden kategóriában, hiszen ők biztosak abban, hogy mindent jól csinálnak. Mindez egyébként azért érdekes, mert pont ők jelentették ki két éve, hogy igyekeznek minél kevesebb, de annál jobb telefonokat piacra dobni, pont az erősödő kínai konkurencia miatt. Az MWC-n mindenesetre nem leplezték le legújabb zászlóshajójukat, inkább két olyan termékre koncentráltak, amik versenyképesebb árazással hódíthatják majd meg a vásárlók szívét. Azóta persze bemutatkozott a csúcsmasina, a One M8, méghozzá prémium külsővel, kiváló kijelzővel, nem egy olyan felhasználója van a HTC-nek, aki pont ezen indokok miatt választotta jelenlegi kedvencét.

HTC Desire 610
[+]

A vékonyabb pénztárcával rendelkezők viszont máshol kellett, hogy keresgéljenek, és a már említett középkategóriás okostelefonok a vállalat szerint pont erre a célra készültek. A Desire 816 a tepsimobilokhoz csatlakozott, tesztalanyunk, a Desire 610 viszont már elfogadható kijelzőmérettel rendelkezik, és a Desire 601-et hivatott leváltani. Érdekes módon ezeknél a telefonoknál a HTC nem alkalmazza a híres-neves Ultrapixel kamerát, amit ők egyértelműen innovatív megoldásnak gondolnak, viszont sem a szakértők, sem a júzerek nem fogadtak kitörő lelkesedéssel. Főszereplőnkbe szintén egy nagyobb felbontású kamera került, nem hagyták el róla a sztereó előlapi hangszórókat, és hardveres téren sem adták alább nagyobb testvérénél, szóval nem indul rossz előjelekkel a tajvaniak középső gyöngyszeme, csak hát az árazás nem biztos, hogy sokakat fog majd vásárlásra csábítani.

HTC Desire 610
[+] HTC Desire 610 vs. LG G2

A magyarországi képviselettől érkező készülék egy sima demó papírkartonban érkezett, persze rengeteg unboxing videó ütötte már fel a fejét a neten, így nem kell sokat keresgélni a csomag tartalmának kiderítéséért. A doboz tetején a több színben (sötétkék, fehér, piros) pompázó készülék fotóját láthatjuk, ezt a részt kell felemelni ahhoz, hogy a tartalomhoz hozzáférjünk. A masina tartozékkínálata átlagos, egy microUSB kábel, egy töltőfej, egy normál kialakítású headset, valamint egy használati útmutató fekszik mellette.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • HTC

Azóta történt

Előzmények

 • HTC Desire 816 - paradoxon

  Középkategóriás zászlóshajónak nevezi a HTC a Desire 816-ot, nem győzték hangsúlyozni, hogy az árazás is csábító lesz. Vajon mi sült ki mindebből?

 • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

  A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

 • HTC Desire 700 - One is, meg nem is

  A csúcsmodell formatervét, duál aktív működést, egyedi hardvert és nagy kijelzőt kínál a Desire 700, amely egyébként Európában nem is kapható.

 • HTC Desire 600 dual SIM - okkal pironkodik

  Négy mag, csodás formaterv, két SIM, de mégsem áll össze igazán. Pedig a HTC másodhegedűse nagyon igyekszik, tele van jól hangzó rövidítésekkel a csomagolás is.

Hirdetés