2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

Saját magát buktathatta le a HTC

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: Übergizmo

A tajvani gyártó a színfalak mögötti életet mutatta be egy videóban, amin véletlenül a feltételezett okosórájuk is szerepel.

Hirdetés

A ma már szinte mindentudó telefonok mellett egyre több figyelem hárul az okoskiegészítőkre, melyek közül a legtöbb rivaldafényt jelenleg az okosórák kapják. Több gyártó, köztük a Sony, az LG és a Samsung is mutatott be karra helyezhető kütyüt, a buliból pedig úgy hírlik, hogy a HTC sem szeretne kimaradni, főleg úgy, hogy az Apple-től is várnak hasonló megoldást a közeljövőben. Az eddig csak pletykaszinten emlegetett tajvani szerkezetet most véletlenül maga a gyártó buktathatta le, ugyanis a dizájnstúdió színfalak mögötti életet bemutató videó egyik jelenetében akár a HTC órája is szerepelhet.

Saját magát buktathatta le a HTC

A fent látható kép tanulsága szerint a munkáját szorgosan végző úriember mellett jobbról két okosóra látható. Ugyan a fotó nem túl éles, a merészebbek a HTC újdonságát vélik felfedezni rajta, holott nem teljesen egyértelmű a dolog. Az LG és a Samsung például ugyanilyen formatervű eszközzel rendelkezik, ráadásul a jobboldali kimondottan hasonlít a Gear 2-re. A kontra érv mellett viszont az szól, hogy egyik említett konkurens kütyüt sem lehet így dokkolni és tölteni, szóval van remény, hogy tényleg egy új okosórát láthatunk a képen. A megjelenésről és az árról még egyáltalán nincs információ, aki viszont még így is kíváncsi a videóra, vagy kikockázná a 34. másodpercnél felbukkanó órát, az alulra kattintva a rövidfilm megtekintése közben megteheti.

Hirdetés

Előzmények

 • HTC Desire 610 - műanyagba zárt drága erő

  A tajvani gyártó újdonsága négymagos processzorral, sztereó előlapi hangszóróval, LTE-támogatással támad, a külső viszont elég szegényes, az ár pedig magas lett.

 • HTC Desire 816 - paradoxon

  Középkategóriás zászlóshajónak nevezi a HTC a Desire 816-ot, nem győzték hangsúlyozni, hogy az árazás is csábító lesz. Vajon mi sült ki mindebből?

 • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

  A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

 • HTC One - One új a nap alatt

  Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.