2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Érkezik az EMUI 3.0 a Honor 6-ra

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: Huawei

Az Emotion UI harmadik generációs felületét a remekül árazott Honor 6 is megkapja hamarosan.

Hirdetés

Olvasóink a Huawei Ascend Mate7 kapcsán már megismerkedhettek az EMUI 3.0-ás verziójával, amely bár továbbra is Android KitKaten futott, a képernyő alján lévő kezelőgombok már lollipopos stílusban jelentek meg. Bár a különösen ajánlott plecsninket elhódító Honor 6 is kitkatos rendszerverziót kapott, a nyáron bejelentett készülék mégis az eggyel régebbi, EMUI 2.3-al startolt el, azonban már csak két szűk hónap, és elérhető lesz a 3.0-ás frissítés a Huaweitől függetlenül működő márka készülékére.

Honor 6
A Honor 6 az EMUI 2.3-mal startolt el, de hamarosan érkezik a 3.0-ás frissítés

Arról nincs információnk, hogy a januári frissítés keretében az Android Lollipop is megérkezik-e a Honor 6-ra, mindenesetre az új EMUI verzió egységesebbé teszi a grafikus felületet, bekerül a könnyű kezeléshez az egykezes használatot segítő mód, az értesítési panelre felkerül az előlapi kamerát használó tükör, a ledes villanót működtető zseblámpa, továbbá bővülnek a kamerafunkciók és ráncfelvarrást kap a legtöbb alapvető alkalmazás is. Az EMUI 3.0-val olvasóink hamarosan Ascend G7-es elemzésünk kapcsán is találkozhatnak.

Hirdetés

Azóta történt

 • Honor 3C - időutazás

  HD kijelző és 2 gigabájt RAM az egyik oldalon, öregedő rendszerchip és régi Android főverzió a másikon – íme a Honor megfizethető középkategóriása.

Előzmények

 • December 16-án jöhet a Honor 6 Plus

 • Huawei Ascend Y550 - 64 bit alsóhangon

  Komoly generációváltáson esett át a Huawei friss alsó-középkategóriása: Snapdragon 410, 4G modem, 1 gigabájt RAM, 2 megapixeles előlapi kamera és Android 4.4.4 a motorháztető alatt.

 • Honor 6 - becsületbeli ügy

  Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

 • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

  Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.