Hirdetés

2019. március 18., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

December 16-án jöhet a Honor 6 Plus

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSM Dome

A Huawei cégcsoporthoz tartozó, de önállóan működő Honor márka következő készüléke december közepén kerülhet bejelentésre két darab hátlapi kamerával.

Hirdetés

A TENAA oldalán (ez Kína hírközlési felügyelete) már publikálásra került néhány fotó az 5,5 hüvelykes Honor 6X-ről, persze a Huawei cégcsoporthoz tartozó márka legfrissebb terméke még a hivatalos bejelentés előtt áll, erre ugyanis december 16-ig várni kell, és akkor is csak Ázsiában kerül a készülék leleplezésre. Mindennek ellenére izgatottan várjuk a premiert, mert a nem rég nálunk is megfordult az öthüvelykes Honor 6 remekül szerepelt tesztlaborunkban, százezer forint környékén sokkal olcsóbban kínálva csúcskészülékhez méltó tudást, mint legtöbb high-end riválisa.

A Honor 6X vagy 6 Plus a képátlót 5,5 hüvelykre növeli, amitől a készülékház is 150,4 x 75,68 x 7,5 milliméterre fog nőni, marad viszont a Full HD felbontás, a 3 gigabájt RAM és a HiSilicon Kirin rendszerchip valamelyik variánsa. A Honor 6 Plus igazi különlegessége persze nem a képernyőméret, hanem a hátlapon található két kamera lesz, ilyesmivel legutóbb a HTC One M8 kapcsán találkozunk. Azt, hogy a Huawei hasonló módon fogja-e a sztereó kamerarendszer kihasználni, vagy esetleg más előnyöket is elő tud csalni a megoldásból, a jövő zenéje, mindenesetre egy remek phablettel a Honor az óriáskijelzős mobilok körében is leteheti a névjegyét.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.