Magyarországra érkezik a Honor Holly

Hirdetés

A Honor 6-tal igen komoly készüléket tett le az asztalra a Huawei kötelékébe tartozó, ám önálló márkaként működő Honor, a 3C pedig ötvenezer forint alatt nyújtott 720 x 1280 pixeles megjelenítővel felszerelt mobilkészüléket. A Honor Holly, amit az MWC-n már megnyomkodtunk, még olcsóbb áron nyithat áprilisban, amikor hazai forgalmazása is megkezdődik.

Honor Holly
[+]

A Honor Holly a 3C-hez hasonlóan az elég öreg MediaTek MT6582-es SoC-t kapta meg négy, 1,3 gigahertzes processzormaggal és a Mali-400MP2-es IGP-vel, viszont RAM-ból 2 gigabájt helyett csak 1 került az öthüvelykes HD kijelző alá. A belső tároló 16 gigabájtos, amelyet microSD kártyával lehet bővíteni. A készülékház 142.2 x 72.3 x 9.4 milliméteres és 156 grammos paramétereivel nem mondható éppen aprónak, a hátlap alá ennek ellenére mindössze 2000 milliamperórás telep fért. Az előlapra 2, a hátlapra 8 megapixeles kamera került ledes villanóval megtámogatva. A telefonon futó EMUI rendszer Android 4.4.2-es alapokon nyugszik. A két SIM-et befogadó Honor Holly kártyafüggetlen végfelhasználói ára várhatóan 42 ezer forint lesz.

Azóta történt

  • Szemügyre vehető a Honor Cherry

    A kínaiak hamarosan bemutatásra kerülő újdonságáról újabb fotók kerültek fel az internetre, melyek a formatervről árulkodnak.

Előzmények

  • MWC 2015: Lefotóztuk a Honor Holly-t

    A kínaiak nagyon kedvező áron debütáló készüléke 5 hüvelykes HD kijelzőt és négymagos processzort kapott, bár egyelőre csak Angliában lesz kapható.

  • Beárazták Angliában a Honor Holly-t

    A szigetországban március 6-án már megvásárolható lesz a kínaiak újdonsága, mely az 5 hüvelykes HD kijelző ellenére igen kellemes árazást kapott.

  • Honor 3C - időutazás

    HD kijelző és 2 gigabájt RAM az egyik oldalon, öregedő rendszerchip és régi Android főverzió a másikon – íme a Honor megfizethető középkategóriása.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

Hirdetés