Nemsokára érkezik a Doogee F2 Ibiza

Körülbelül egy éve adtunk hírt arról, hogy a MediaTek bemutatta az első 64 bites lapkakészletét az MT6732-t, arra pedig egész sokáig kellett várni, hogy az első készülékek megjelenjenek ezzel a hardverrel. A Doogee az egyik első gyártó, aki ilyen készüléket adott ki, az F2 Ibiza a középkategóriában jeleskedik.

5 hüvelykes kijelzője qHD (540 x 960 pixel) felbontású, tehát remélhetőleg nem fogja különösebben leterhelni a négymagos, 1,5 GHz-re skálázott Cortex-A53 processzort és a kétmagos Mali-T760 grafikus gyorsítót. RAM tekintetében egy gigabájttal gazdálkodhatnak a leendő tulajdonosok, a belső tárolóegység 8 gigabájt lesz, ami igény szerint microSD kártyával tovább bővíthető. Mobilinternet szempontjából akár 150 Mbps sebességű LTE hálózatokon is száguldhatunk, de természetesen HSPA is rendelkezésünkre áll, illetve 802.11 b/g/n szabványokat ismerő Wi-Fi sem maradt ki.


[+]

A hátlap cserélhető, alatta a 2000 mAh-s akkumulátoron kívül kettő darab SIM kártyának és egy microSD kártyának van hely. A készülék fém keretet kapott, az alumínium keret a gyártó állítása szerint pontosan ugyanabból az anyagból készült, amiből az iPhone 5S is építkezik. A telefon az Android 4.4.4-es verziójával debütál, a későbbiekben ez Lollipop-ra fog frissülni, az időpont még kérdéses, de a Titans 2 frissítési rutinjából kiindulva bizakodóak lehetünk.A Doogee F2 Ibizát Magyarországon a Ping Digital fogja forgalmazni, az ára pedig 1 év garanciával 60 000 forint alatt lesz.

Azóta történt

  • Tervezőasztalon az új Doogee Valencia2

    Az új Doogee készülék igazi érdekessége az oldalkereten elhelyezett három darab led lesz, aminek kialakításához felhasználói ötleteket is vár a gyártó.

Előzmények

Hirdetés