- iPhone topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
schellj
tag
Csatlakozom Dexterhez.
Feltettem a H3 match speed-et.
Annyit mondanék, hogy húúúúúúúú meg háááááááá és wwwooooowwww.
Gyors, minden müködik és nem zabálja az akksit. Reggel 6-kor 51% volt és most 47%.
Megy az időjárás frissítés óránként, és email check óránként. Na varjatok rá gombot.
Nokia Lumia 900, Lumia 630
-
Dexter68
addikt
válasz schellj #19601 üzenetére
Jaja... boldog vagyok vele én is
Érdemes megadni neki, amit kér: az ext3 partíciót és a swap-et, a Link2SD-vel összeveszik, ezt ő megoldja saját hatáskörben. És megy, mint az állat.Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Dexter68
addikt
válasz denes04 #19610 üzenetére
hát elsőre elég sokáig forog... párszor nekifutottam én is. Először nem csináltam meg rendesen az ext3/swap kombót, akkor talán volt ilyen is, hogy pörgött a méhecske, de egy akksi-ki-be után elindult a rom. Utána sokáig nem értettem a lelkivilágát, mert görcsösen ragaszkodtam a jól bevált Link2sd-hez. Aztán nagy nehezen rászántam magam és rendesen felparticionáltam a kártyámat, és kipróbáltam, hogy mit csinál a LInk2sd nélkül. Na azóta van jó világ
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
angelius
aktív tag
Ma rakta fel C3CO a ParanoidJelly - ParanoidAndroid 2.81/CM10 végleges változatát [link]
Samsung Galaxy A50 / Windows 10 Pro /
-
vizslakutya
senior tag
válasz denes04 #19614 üzenetére
Ha előtte csináltál crw backupot,akkor 90 %--ban visszamennek az appok.
Ez Rootbox mennyire zabálta(ja) másoknál az aksit?
Nálam elég rendesen eszegeti,lehet,hogy megválunk egymástól?
Tetszene ez a gyorsított rom,de leírása annyira ,de annyira spanyol :-(
Esetleg valaki megosztaná,hogy mi van benne és mi nincs?>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
Keeperv85
nagyúr
válasz vizslakutya #19616 üzenetére
"Ha előtte csináltál crw backupot,akkor 90 %--ban visszamennek az appok."
Mi az a crw?
-
angelius
aktív tag
Segítség eltünt a zöld robotom Most már csak az van ki írva hogy ZTE SKATE
-
tag
Az hogy lehet hogy a a tàrhelyem 370 mb amikor eddig max 100 volt a többi romnàl?most a h3 mach speed van fenn.
Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
angelius
aktív tag
Próbálta valaki a PhoneDroid romot? [link] felraktam és elég gyors meg jól teszi a dolgát.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz vizslakutya #19618 üzenetére
Ha azzal visszateszed a mentést, akkor visszateszed a romot is vele együtt. Hacsak nem valamelyik 6.2 feletti verzió, ami darabokban is tud visszaállítani...
-
Dexter68
addikt
válasz denes04 #19614 üzenetére
Én romcsere előtt általában csinálok egy mentést az App Backup & Restore progival és a Titanium Backup -pal is. Amit lehet, tisztán visszainstallálok az előbbivel, majd amihez elkerülhetetlen visszatolom az adatokat a Titaniumból.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Dexter68
addikt
válasz vizslakutya #19616 üzenetére
Gyakorlatilag a Mach Speed a H3 Blues-nak egy felturbózott változata. A Blues tartalmát, tudását itt meg tudod nézni.
-
zalman90
őstag
Használ valaki még 4.1.2 Jelly bean-t ?
ma frissítettem a paranoid android verziót 2.81 -re , és azóta nem működik a google play , pedig újra is telepítettem már , valakinek hasonló ?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
vizslakutya
senior tag
válasz Keeperv85 #19622 üzenetére
Nem tudom,de az tuti,hogy mielőtt levettem a slimet, CMW-ben csináltam 1 backupot,feltettem a rootboxot és amikor beindult, szépen sorban elkezdte visszapakolni az appokat. A Viber és a Contact + valamint a Link2sd az, ami nem települt vissza.
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
Dexter68
addikt
válasz angelius #19629 üzenetére
A H3 Match-nál Skate az alap splash-screen, de van valami patch, ami robotosít:
EXTRAS:
(flasear SIN WIPES)
FIX-splash (SOLO PARA H3.MACH.SPEED - Añade nuevo Splash para corregir icono carga-bateria en apagado)
Cambiar DPI a 240 (ver las letras e iconos más grandes, o sea, al tamaño natural del skate)
cambiar DPI a 200 (tamaño más pequeño. Solo va bien con ADWlauncher)
TECLADO CLASSIC ANDROIDArculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
tag
A h3 mach speednel lehet masik keyboardot hasznalni?
Mert playrol leszedtem de csak a gyarit hozza be...Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
Dexter68
addikt
válasz denes04 #19634 üzenetére
Jaj, tudom, nehéz volt előcsalni a "Beviteli mód" párbeszédablakot. Nyisd meg a Keresőt (tulképp mindegy, csak legyen egy üres beviteli meződ), az üres beviteli mezőn tartsd lenyomva az ujjad, akkor előjön, hogy beviteli mód és itt módosíthatod az alapértelmezett billentyűt. Lehet, hogy van más módja is, de mivel megcsináltam, azóta nem piszkálom.
-
-
tag
Valaki mondja.már meg hogy a h3 m. s. nél miért több minnt 350mb szabad hely van.???
[ Szerkesztve ]
Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
-
tag
Az uj paranoid 2.81 nálatok nem fagy?
-
violentSt
tag
Nalam a slim 4.2. egesz jol teljesit
Igaz nem is nagyon hasznalom napi 1-1,5 ora zene
Plusz 2-3 ropke telefonhivas
2,5 nap alatt felig van az akksi
Viszont mp3 neha neha megakad egy pillara. :/ nem surun egy album alatt kb 2x forrul elo -
angelius
aktív tag
A SlimBean-t C3CO frissitette [SlimBean]
ParanoidJelly - ParanoidAndroid 2.81
[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
Szerintem ezek a ROM-ok már annyira össze vissza vannak kotyvasztva, hogy már inkább rosszabbak, mint jók. Ez a H3 foltozott valami is, nekem közel sem jó. A rendes H3 Blues az tényleg nagyon jó lett, de ez nem jó szerintem. A JB Rom-ok is rosszak szinte. Sok az akadás, a vidók is inkább akadozósak, én semmi előnyt nem látok, JB ROM-al kapcsolatban. Inkább rosszabb lesz a telefon mint jó. Pedig szinte mindegyiket kipróbáltam, de a 2.3.5 és a 2.3.7-es ROM működik igazán jól ezzel a telefonnal.
-
Dexter68
addikt
válasz krystman #19648 üzenetére
hát nem tudom... a H3 "foltozott" Mach Speed nekem jobb, mint eddig bármelyik. Gyors, stabil, minden része működik. Pont az ilyen nyűgeim miatt nem ragadtam le egy JB romnál sem, mert zavartak azok a dolgok, amik nem működtek, zavartak a lassulások. A sima H3-tól nagyon nehezen váltottam, mert tényleg szuper, de a MS szerintem mindent visz.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest