Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz ToBeY #52486 üzenetére

    Pontosan ez az amit mondasz. Régen a folyamatos készlethiány miatt mindig tálcaszám vettem és üdítőként folyt le a végén. Nagyon drága és egészségtelen úgy használva.
    Amúgy meg nem akarok visszaszokni rá, többször lejöttem róla meg megint visszamentem, meg megint lejöttem. Most már sikerült lent is maradni. Tényleg csak kóstolónak veszek egy Rehabot. Semmi mást, mert ismerem magam, ha megveszem a többi új drinket is ami megjelent az elmúlt 3 évben csak kóstoló miatt, az pont az a mennyiség, hogy már újra függő vagyok.
    Illetve nem függő vagyis az. Nem tudom minek nevezni, mert ez nem olyan függőség, mint az alkohol vagy a cigi. Ez egyszerűen csak finom és üdítő. Nem lesz bajom tőle, ha nem iszom, nem kattogok érte, de hát miért ne ihatnám, ha finom. Inkább olyan, mint a csoki féle függőség, ahhoz illik legjobban. Nem akarom. Amúgy is van rajtam egy 10 kiló plusz meg 135 körül van a vérnyomásom. Ami simán elbírna napi 1 drinket, de akkor se inkább.
    Meg hát ha meg is tudnám magam tartani napi 1-nél az 150 Ft-tal számolva 5 rongy egy hónapban. Tekintve, hogy 25 ezret tudok egy hónapban félretenni, ennyi a gyönyörűséges fizetésem végeredménye, inkább nem pazarlom ilyenekre. Egy évben egyszer egy Rehabot megkóstolni azért még belefér, az se jó, ha az ember mindent megtilt magától. De ennél többet nem akarok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák