- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Grande Ale #13500 üzenetére
Felállsz a TV előtt leveszed a pólódat és feszítesz ezerrel.
Na jó persze csak vicceltem sajnos nincs fogalmam róla pedig be kéne már szereznem nekem is egy Fifát.
Més que un club!
-
Grande Ale
őstag
válasz Napfénysüti #13501 üzenetére
Úgy szoktuk a fiúkkal! De szeretnék a gyerekek a játékban is, és az istenért nem tudjuk hogyan kell...
-
molnarpeter
nagyúr
Horizonban VIP-soknak mennyi a Rally DLC? ugyanúgy 1600 M$ pont, vagy úgy van, mint a 4-ben a Porsche pakk, hogy VIP tagoknak 1200 pont az 1600 helyett?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
f.imi85
tag
válasz Napfénysüti #13496 üzenetére
Forza 3-mal sokat jatszottam, a palyaautozast kifejezetten szeretem. (autos jatekok kozul egyertelmuen a legtobben az F1-ekkel tolok, kormany, belso nezet, auto beallitasanak basztatasa....
Ezek alapjan talan annyira nem nekem valo a horizon, de lehet 2k-t meger egy kevesbe koncentracioigenyes autozgatos cucc, ami meg szep is
-
bandi0000
nagyúr
válasz Grande Ale #13502 üzenetére
És egy tipp ilyen módon mindent meg lehet találni
Xbox One: bandymnc
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azért ez komoly hogy külföldi oldalakon így reklámozzák a Live akciókat:
"Xbox Live “Ultimate Game Sale” begins today, pretend you’re Hungarian for an extra discount!"
Live-Die-Respawn
-
kovsol
titán
Elég ritka pedig, hogy minálunk éri meg valami jobban.
Remélem most jó sok ember vásárol és rájönnek, hogy itt is van azért vásárló erő ha normálisak az árak.(#13515) Buster17 letölthető játékokat én se szoktam venni. Párat vettem már mondjuk pl TDU2 3k ért. Dobozos játékokat szoktam preferálni, de azok is drágák itthon többnyire.
Viszont PC -re százával vannak a digitális játékaim. Nincs is optikai meghajtó benne nekem.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Luzso
tag
-
mephi666
nagyúr
válasz molnarpeter #13525 üzenetére
magyarország, én így szeretlek
én is soppingoltam becsülettel... csak megvettem ezt a rohadt ra3-at is, mert nem bírtam nézni, hogy ott kusvad 495-ért... meg ma a narancsdoboz is beugrott a kosárba (5játék 495ért? nebazz... alap hl2 lazán ér ennyit)
most a mp3-at nyomom: tegnap nem sikerült bebaszni szülinap alkalmából és most gyúrok a témára... ehhez a játékhoz meg úgysem árt a szesz a beleélés miatt ...le kell küzdeni az előítéleteim: jó ez a játék... távol tartottam magam eddig tőle, mert milyen már egy "bruce payne"? ...de nem bántam meg... zenében simán visszahozza az első részt (ha nem lenne ennyi skippelhetetlen videó, top20ban ott lenne nálam)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hohohohóóóóóóóó Remélem lenyomja az árakat.
(#13529) gegg
Na igen, az oda plusz pont, de nem tudom meddig él ez az akció. Amúgy illetékesek azt mondták a srácra aki pénzé árulja a linket hogy maradhat a hírdetése...
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bandi0000 #13530 üzenetére
Katt ide, nem kell kártyaszám sem elvileg. (mondjuk ha kell akkor sics gond, MS tuti hogy nem nyúl le.
(#13528) orichalcos
Amúgy AMAZON szállít hozzánk egyáltalán? Mert ennyiért még a hülyének is megéri.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
gegg
tag
válasz bandi0000 #13530 üzenetére
Nekem ingyen adták bár most csináltam magyar profilt a akciók miatt. Én nem bankkártyát adtam meg hanem paypal t és azzal megy.1 hónaposat adnak ingyen ha megvan a megfelelő oldal. Én még csak 2x csináltam de mint a 2x megadta és hozzá lehet adni a gold hoz járó ingyen játékot és ha átmigrálsz akkor letöltheted elvileg.
-
D@niel
addikt
sziasztok,
van pár kérdésem xbox témában, viszont az alapelvek miatt itt nem tehetem fel őket. ki tudna segíteni privátban?
köszi
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz molnarpeter #13535 üzenetére
Lehet akkor bármi hátulütője a dolognak? 29ezerért egy új x360 kinek nem csábító ajánlat?
(#13538) molnarpeter
Ahogy nézem 9.5 euró a szállítás MO-ra, de még így is megéri szerintem.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
kenny123
addikt
Szgépről streamelnék filmet xboxra, így nem lehet valahogy megoldani a feliratot?
yo
-
kenny123
addikt
válasz MasterMark #13541 üzenetére
Még régebben valahogy működésre tudtam bírni, de most az istenért sem jön össze. :\
Állandóan csak keresi a renderert.yo
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs