- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz lakisoft #64702 üzenetére
Én nem is értelek eskü. belinkelek funn-ból a macros kérdésre egy 2009-es videót. Erre kikéred magadnak 2015-ben, hogy nem is ilyen a mained most. Nem is értem mi köze van a kettőnek egymáshoz. ,)
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
-
Arnold2
őstag
válasz #57919488 #64705 üzenetére
Ha valaki csak egy lekonyuló szmájlit is tesz warlock szó mellé az ki.lesz.innen.rugatva!
Spanom a fórum tulajának, öcsének takarító nője, és Rózsi néni is megmondta már, hogy a warlock mindenek felett!
Így úgy posztoljál csúnyát a lockról, hogy ki leszel bannolva!!( )
-
Whysperer
addikt
válasz Arnold2 #64706 üzenetére
Nekem Shaman a mainem és elég csicskás,de statisticailag Shaman meg Warlock van legkevesebb a játékban kb. 8) Ritkák vagyunk mint a fehér holló 8)
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Arnold2
őstag
válasz Whysperer #64708 üzenetére
Egy kedves kollégám mondja mindig erre, hogy: A jóból a Jóisten csak keveset adott!!
(#64709) lakisoft Persze, mert uralta a DPS mérőket. Nem volt olyan fight ahol ne lettem volna a TOP 5-ben (ha nem épp első voltam, s ezt most minden nemű beképzeltség nélkül).
Ott nagyon szaladt a (destro) lock szekere. Most meg, ha jól látom a hunterek és a mágusok vannak hasonlóan megtolva.[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Ez már erősen nerfelt makrórendszer. A vanillában több dolgot lehetett csinálni - ami már túlzás volt a Blizzard szerint, ezért korlátozták a makrókban megvalósítható dolgokat.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Arnold2
őstag
Sajnos igen. Gondolom azért nem is nagyon nyúltak már a demohoz mert Legionban teljesen átgyúrják. CM-ben AOE szituációban nagyon jó, de tapasztalataim szerint normál raid környezetben még mindig a destro/affli páros a nyerő.
Régi MoP-os szép idők mikor csak úgy "oda perkelt" a demoVérfürdőt?! Vér habfürdőt majd vér szaunázást és vér masszázst is rendezünk aki bántja a kedvenc karakterünket!
-
Giovan!
addikt
-
Whysperer
addikt
válasz Giovan! #64715 üzenetére
2-handed? Sajnos nem szóval így nem érdekel a Téma. Nem csicskuklok .. dual wild egy szégyen ahogy most van. 8) Burst aztá nmeg alszól. Én példul most vissza térve szintezésnél a warriort sokkal jóban élveztem mint a shamant.. cementet. Marad a a Resto. mint BC óta. 8)
Amúgy - Azt mondjuk nem értem,hogy most akkor lesz 1 millió trillió játékso és mindenki ugyan azzala fegyverrel fog rohangálni csak specifikusan más színnel meg element effektelve?
itt olyan mintha 2 handed lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
válasz Whysperer #64716 üzenetére
ugyan azzal a fegyverrel
Azt azért nem. Classonként a 3 specnek 3 különböző fegyvere lesz és fegyverenként 4-5 variáció és színezés.
Ha belegondolsz akkor most is pont ugyanez van (a raider lockoknál pl szinte csak Archi fegyverét látod.). Így én egy picit úgy érzem, hogy túl lett lihegve ez a "mindenkinél ugyan az a fegyver" téma (nem neked címezve, hanem bele a nagyvilága).
Illetve a nyilatkozatok szerint bármikor tudsz rá mást transmogolni. A blizznél nem fognak szeretni, de a lehetőség előtted lesz.(#64715) Giovan! Jaja, azt gondoltam egy kicsit tovább
-
Louro
őstag
Összefoglalót átnézve elég réginek tűnk a lista, hogy ki merre van.
Ez különben mennyire jó? Mert eléggé az látszik, hogy kevés az olyan realm, ahol balansz van.
Mess with the best / Die like the rest
-
ozzzy21
csendes tag
Sziasztok újra kezdtem játszania játékkal és szeretnék egy klánba tartozni Bloodscalp horda oldalon van egy 90-es troll hunterem de bárhol kezdek egyet ahol szívesen látnak. még lvl boostom is van mivel most vettem meg a draenort. Előre is köszönöm
-
Telda
addikt
A Legion-ben lesz gnome hunter .
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
válasz #57919488 #64725 üzenetére
Én már elég régóta ezt vallom, hogy olyan hülyeség fajok mögé zárni bizonyos kasztokat. Több faj azért legyen, hogy mindenki kiválassza a neki legszimpatikusabbat, és senki se legyen rákényszerítve arra, hogy amennyiben X kaszttal szeretne játszani, akkor Y vagy Z fajt kell választania (mert csak).
D4: hunPH, nonsense#2596
-
-
törölt tag
válasz whitezo88 #64730 üzenetére
Teljesen rendben is volt
Utana mar annyira lenyegtelen volt, hogy ki allis es ki hordas. Plane, hogy mindegyik oldalon lehet karaktered.(#64721) Louro:
Nincs balance. Max 2-3 Realm lehet EU-ban de ennyi. Ha egy kicsit normalisabb ara lenne Service-nek szerintem a jatekosok tobbsege rendezne a karaktereit ide-oda mert nekem is vannak alt-ok amikhez hozza sem nyulok mivel elneptelenedett Realm-en vannak. -
Zedz
addikt
válasz thomeef #64729 üzenetére
Ez így van, meg engem nem is zavar, csak saját maguknak mondanak ellent. Igazából vicces, mert én szerintem max 1-2 elf magel találkoztam. Úgy vettem észre, hogy mai napig a megszokott faj-class kombók rohangálnak mindenfelé. Persze van kivétel, de elenyésző számban.
(#64730) whitezo88: Én csak BC-ben kezdtem el játszani, nem nagyon ismerem az azelőtti helyzeteket. De szerintem nem ártana kicsit egyedibbé tenni a frakciókat, mert lassan ez már csak más skint és más városokat jelent.
-
adamgreen
senior tag
-
törölt tag
Egy picit csalodott vagyok amugy a Class valtozasok teren. Nem kedveltem az Energy, Rage stb, dolgokat de pont meg jobban erre epitik a rendszert minden Class-nal.
-
csecso22
tag
Valaki megtudná mondani miért nem működik az ElvUI,piros színű neve az addonoknak.
"Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot"
-
laceszgamer
addikt
Legion-t elővételben lehet ajándéknak vásárolni? Vagy csak saját accra lehet?
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Wolverine
félisten
Ők olyan priestek vagy druidák, akik az arcane tanítások felé fordultak a Cataclysm után. Vagy pár túlélő Highborne Eldre'thalasból (leánykori nevén Dire Maul).
#64730: A vanillában voltak troll shamanok is.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Whysperer
addikt
Sziasztok.
2 kérdésem volna.
Első: Amit Pandariaban OG raidben lehetett lootolni Shamannal az a farkas transmog set. Az eshet-e méág vagy mondták,hogy valami Dark AH-ban lehet kapni néha chestet amiől eshet.. Az Dark Ah merre található? Nem találom .. lehet rosszul keresem ,de nem találtam.
Második: Ugye van olyan addonsom ami kiírja nevét a karakterem mellé annak a spellnek aminek lejár a CC-e és ot tlátom is .. ,de volt egy olyan addonsom ami olyat cisnált,hog yahvoa Én húztam /beűllítottam settingsébe. Oda a megadott méretben felvillant a spell iconja.. Nem tudja valaki véeltelen a nevét?
Bocsi csak az első kérdés érvényes,de valakinek kell akkro ez az az addons: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Whysperer #64741 üzenetére
A "Dark AH" az a Black Market Auction House lesz Régen Pandariaban volt, most WoD-ban nem tudom pontosan hova került, de ha így rákeresel google-n biztos kidobja.
Meglett közben: "It has relocated to the west side of the Ring of Blood in northern Nagrand"[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Viktor77
titán
válasz Whysperer #64741 üzenetére
Ogrimmar raidbe bármikor lemehetsz, lootolhatod. A Black Market AH Nagrandban van (napi max 4-5 cucc, 1-1 ritkább mount millióért megy el, a régi Naxxos set 100K-kért) de ilyen, viszonylag új cucc nem nagyon van (a pvp-seken kivül), vagy nagyon-nagyon ritkán, és nagyon sok goldért mennek a cuccok.
A második kérdést nem értem.
És még egyszer, nyomatékosan kérlek, figyelj oda az írásodra, mert egy katyvasz amit összehozol.
Legközelebb nem szólok, egyszerűen kitörlöm.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Whysperer
addikt
válasz Cathfaern #64742 üzenetére
Kerestem,de google-s Dalaran-t írta.
Viktor77 : Azt írták már nem dobja raiden. Kiszedték. Ezért tanácsolták a Black Marketet.
Értem .. akkor nem megy. Tárgytalan megtaláltam. Már. Az az addons kellett ami mutatja a CD-n lévő spelleket és egy timeline-on számolja visszafele a spell iconját és csúsztatva azon azt. majd mikor ready lesz újra. Felvillatnja ott ahova Te beállítod a setupjában.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz Viktor77 #64747 üzenetére
Ez az. Nem Tier set. csak Transmog. csak a fejes meg a vállas amire gyúrok. az össze többi mind megvan. PVP Régi új setetk. sima setek.. Csak ez amit megakartam szerezni és hiányzik. lvl 60-as pvp set minden megvan csak ez ami nagoyn kellene még ,de Panda alatt nem esett sosem 8) Vagyis nekem nem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest