- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dobi 562
addikt
Doknan library-t telepítsd el + Microsoft Net framework legfrissebbet.
Mivel ott írja az ablakban is, hogy a Dokan hiányzik. Meg az xvm dokumentációjában is ott van, hogy fent kell lennie. Meg a magyar nyelvű wotinfo-s útmutatóban is szerepel, hogy fel kell telepíteni. Meg mert én is azt mondom, hogy telepítsd fel, na!
------------------------------------------------
(#2438) Bingisz : stat pakkot rakd újra, és akkor műxik majd mindkettő mod. -
Dobi 562
addikt
Dokan Library fel van telepítve?
-
Fel
addikt
Akkor tehát az XVM fő fájlait már tudod.
Az XVM doc-ból most semmi sem kell, hanem a külön linkelt konfig fájlt másold be a \res_mods\/gui\flash mappába.
A stat.zip-ből pedig a két nem szöveges fájlt másold be a játék főkönyvtárába. Majd ezek után a xvm-stat.exe-vel indítsd a játékot, ha a játékosstatisztikákat is akarod látni.
Alapból a wot-exe-t futtatja, de ha nem akarsz lemaradni a launcherről, akkor a parancsikon tulajdonságainál, a Cél-hoz add hozzá, hogy /launcherClanikonokat én nem használom, de ha jól tudom a res_mod-ba kell csak simán, és csak az adott szerver pakkját.
-
Magany
tag
Udv,koszonom neked si meg scyllarusnak is.....megtalaltam a dolgolat,csak hat en ingyen jatszom es meg 500 000 rem sincsen nme hogy mast megvegyek.Szoval ez azoknak jo akik vesznek aranyat.....a magyar szinkronhoz meg tul kezdo szamitogepes vagyok....megfogok probalkozni vele,ha nem megyen szolok egy ismerosomnek.....nagyonszepen koszi mindent!!!Na jo,meg egy kerdes,ha nekem nincsen bankkartyam hogy tudok aranyat venni?
-
fsb1000
nagyúr
Azt szerintem sokan tudják, hogy a WoT-on belül +-25%-os randomfaktor van, szinte minden eseményre.
Az elv elfogadható, a mértéke viszont vitatható. Én jobb szeretném, ha csak +-15% lenne.Ami viszont bosszantó, hogy ekkora csataszám és játékosszám mellet is, sokaknál előjön az az érzés. hogy a random faktor írányított vagy legalábbis eltér agy normális eloszlástól
Elsőként azon vesszük észre, hogy nem tudunk kétszerezni, vereség sorozatunk van stb. Persze van nyerés sorozat is, csak az nem fáj annyira, de épp olyan megmagyarázhatatlan, miközben a játékosok 90%-ának winrátája beáll 49% köré.Ami viszont csak sok játék tapasztalása után derül ki, hogy vannak sorozatok, amikor minden lövés talál, olyan is mikor csak oda rántom a löveget, aztán másnap a becélzott, beszűkült lövés is mellé megy.
Vagy a lepattanási faktor: vannak napok amikor szinte mindent átvisz a lövegem, még gold lőszer sem kell, másnap meg a legnagyobb penű lövegem is pattan az Amx oldaláról, nem egyszer... többször. Ezt is nehéz a véletlenek rendszeres és periodikus "torlódásával" magyarázni, mert ilyesmi nem nagyon létezik, kivéve ha van rá szabály/kényszer rendszer.
Általában nálam JagPz100-al meg E100-al fordul elő az indokolatlan pattanás, míg t5-t6-ban a csodaszámba menő penetrálások.... de akkor sorozatban.Zavaros ügy... és persze "hülye" aki azt állítja WG manipuláció van mögötte.
Pedig valami van... csak nem értjük mi az pontosan -
fsb1000
nagyúr
Így kell ezt csinálni!
Mindig mondtam, hogy azzal nincs gond ha minkét csapatban kb. egyenlő számú kezdő játékos van.
Sokkal inkább zavar a randomfaktor..
Pár napig 70%-on állt a Wr%-om (utolsó 100 csata átlaga), de tegnap beütött a ménkű... szinte képtelen vagyok nyerni, már 52%-on vagyok.
A legbosszantóbb a jól becélzott tank kb 200méterre és a lövedék "leesik" durr bele elötte a betonba.
---Más: korábban volt panasz. hogy valamelyik tank nyomjelzője/löszere lassabban mozog mint kéne.
Kicsit kételkedtem... de most az E100-al tapasztalom. Nem vészes, a Hetzer troll lövege még mindig sokkal lassabb, de pecs óta biztosan lassult az E100 is.
Először csak csodálkoztam milyen szépen száll, kicsit ívesen, aztán volt pár eset mikor szokásos módon elé céloztam a mozgó tanknak és bőven mögé ment.
Pedig 1900 csata után ez már reflex... gyakran a száguldó T50-2-ket is eltaláltam, most egy T34 is gondot okoz, amíg hozzá nem szokom, hogy lassabb a lövedék. -
fsb1000
nagyúr
Majd egyszer mutatok JpzE100-al csata-videókat... azzal általában támadok, meg a Hetzerrel is.
Amúgy van abban igazság amit mondasz, ha a TD tud rejtőzni, de innentől 2 esélyes a dolog.
Ha győzünk akkor keveset sebzek védő/támogató játékkal, ha elbukik a támadó csapat és jön az ellen akkor sebzek eleget, de 50%-ban elbukunk, mert már nincs meg a csapat fele.
Ha elől megyek, akkor én diktálom a tempót, oda megyek ahol van esélyem, és hetzerrel ált. én döntöm el a csatát. JpzE100-al gyakran csak statisztálok, van mikor a fedezékig/városig nem jutok el, mert bespottol egy gyors tank és elsődleges célpont a tankom az artyknak.***
Melyik a legjobb videó felvevő?Tudom hogy van az a youtobos convertáló, de én magam szeretném felvenni az unalmas elejét kivágni vagy felgyorsítani.
A Fraps túl nagy állományt csinál, az afterburner is, meg a hangot is rosszul veszi.... az ingyenek rossz minőségben dolgoznak... ehh... -
Rambovits
senior tag
Pedig milyen jó is az amikor egy heavy ott áll melletted, és érzed, hogy van keresnivalótok
Valamelyik nap Ruinberg-en VK3601-el mentem a bázis felé, hogy ne foglalják el. Megjelent mögöttem egy KV-1S felváltva lövöldöztünk ki a sarkon, szögbe fordítva a tank elejét. Kilőttünk 2-en 7 tankot, én ~280 hp-t vesztettem a KV-1S meg ~190. Meg is nyertük
Azt az egyet sajnálom, hogy a barátaim akikkel évekig gameltem együtt nem WOT-oznak. Pedig úgy aztán még élvezetesebb lenne a játék, mint egyedül csatázni, azt vagy van normális csapatod vagy nincs. -
kirjak
aktív tag
Na igen lehetne sorolgatni a játékos hibákat és a szituációk tömkelegét ahol agyvérzést lehet kapni a sok ökör játékos miatt. De mit is várok/unk hisz nap mint nap találkozni ilyen "értelmes" emberekkel. Ha vásárolni mész vagy csak sétálsz az utcán....
Márpedig ez egy játék (!) ahol bizony sok tizenéves kisgyerek próbálja levezetni a feszültséget és meg is látszik az eredmény....Egy dolgot nagyon hiányolok ebből a játékból. Értem én hogy pénzt szeretnének kapni (minél többet) a tulajdonosok de azt valahogyan meg kellene oldani hogy az "értelmes" emberek együtt csatázhassanak random is. Nem csak klánok klánok ellen. Az "idiótákat" játszassa az idiótákkal legalább,
ha már a prémium után is csak két haverommal játszhatok együtt...Sokkal izgalmasabb és nyugodtabb lenne mindenki.
Elvétve akár megfigyelhetnének minket, néha több meccset is és rakhatnának be még több pályát!Lenne még pár ilyen hozzászólásom de gondolom mindenkinek vannak ötletei ide kapcsolódóan.
Ettől fügetlenül jó játéknak tartom nagyon, annál is inkább hogy érzem nekem még nagyon van mit fejlődnöm.
Jó játékot mindenkinek!
-
Atlantis
veterán
Én megértelek és csatlakozom hozzád a balfaszok táborába
, én meg a KV-5-öst adtam el anno, s meg kell valljam, a T34 sincs messze tőle, mert a hányinger kerülget tőle, ha csatába indulok vele. Bár szerintem már a 8.0 csomagnál el lett rontva, előtte én is nagyon kedveltem.
-
virkir
veterán
-
fsb1000
nagyúr
Amindenit a WG MM-jének!
Ez a csata mostanában volt? Mert az új MM szerint max. 5 arty kerülhetne egy oldalra, itt meg 9+9 van.
Kegyetlen....Ha van replay küld meg nekik.
Tényleg felmerül a kérdés hogy vajon hányan hagyják el a játékot az ilyen idióta arty halmozás miatt.
Tényleg érdemes az artystáknak kedvezni és mind ráereszteni a tankosokra ezt a fajta "kényelmes" játékost?
(hogy más jelzőt ne használjak....)
Ha 5 percig kéne várakoznia csatába kerülésért - erős limit miatt - mindjárt meggondolná.
Lehet lenne sok artysta is abbahagyná - mert tankba neki nem játék ez a játék - de talán profit szinten kevesebb a veszteség, mintha a tankosok hagyják abba, mert ezek az izék tönkrevágják a játékélményt. -
Gaz 78
aktív tag
..Sőt még annyit hozzátéve,hogy az átképzett legénység 100%-ról 90%-ra abban az esetben esik vissza ha azonos kategóriájú tankba teszed át őket,mind például közepes tanból közepes tankba. Esetleg ha közepesből egy páncélvadászba,akkor nem 90%-ra esik vissza a 100%-os legénység hanem 85%-ra... És amíg nem 100-asok
addig a másodlagos képességeket nem használják :/
-
fsb1000
nagyúr
Ez szerintem is nagyon bosszantó bug.
3 alfaját ismerem.
- Egyik az amit virkir mutatott távoli cél dombélen: követed, de leugrik a célkereszt
- Másik az amikor olyan mintha meglökne valaki kicsit. Az egész kép megmozdul és a célkereszt lecsúszik.
- Harmadikat csak Hetzernél tapasztalom. A lövés pillanatában a piros keret megszűnik és az égbe lövök, pedig a célkereszt a jól látható, de nem kijelölt tankon van. Aztán a piros keret megjelenik ha mozdítom az célkeresztet.
(ha a tank eltűnik camo miatt, akkor is az égbe lő) -
virkir
veterán
A fijjug megígérték, hogy javítják ezt a bugot a mostani pöccsel.
Hát nem igazán sikerült.
A fehér karika ahova szerettem volna a fehér kereszt meg ahova a játék gondolta a célzást. -
scyllarus
veterán
A KV-1 az egyik legjobb tank az egész játékban... Lassúnak lassú, de nem vészesen, az meg, hogy gyenge lenne, egy vicc. Nézd meg, hányan használják, hánnyal futsz össze. Biztos sok a mazochista. Farmolni tökéletes, de egyébként is jó vele játszani. Ráadásul azon a vonalon az első heavy, ha gyorsan átugorja, és nem tanul meg vele játszani, a Sport is szenvedés lesz, meg ráfizetéses nagyon a top ágyú 1k-s lőszerével.
-
Dobi 562
addikt
A KV-1 nem gyenge tank... Van neki olyan pattogós páncélja hogy 6-osok között is el lehet vele lavírozni. A tank a KV-1S után a 2. legnépszerűbb tank az EU szerveren, de van olyan szerver ahol megelőzi a KV-1S-t is. Gondolom ez nem véletlen, meg az sem hogy sokan őt használják farmolni.
-
Patrick76496
őstag
Remélem a többiek ma jobban fognak játszani, elvégre azért jöttem át az M-ből, mert ott sok volt a gyenge. Ha csak én szereznék nagyon SOK tapasztalatot, akkor az lenne a vége, hogy én hoznám le a kört 13 200 sebzéssel (ennyit bír az IS-4 teljes tárral, ha minden lövés átlagosat sebez), bár azért remélem erre nem igen lesz szükség.
Legalább vannak jó field commander-eink.
-
virkir
veterán
Anyázni konkrétan nem szoktam.
Általában megköszönöm a supportot a kiemelkedő teljesítményt az identitászavaros csapattársaknak és javaslom, hogy töröljék a játékot és játszanak az egyik elsődleges nemi szervükkel.
Anyuka általában nem tehet róla ha butuska a játékos. Az inkább az apai génektől függ, anyuka a szépséget adja.bullseye
Ez ugye nem volt komoly kérdés?
Ott mit véd a piacot? A másik két dombhuszár medd-el? -
D.Orion
veterán
Eme srácnak küld be és valszeg belerak ezzel a következő videójába. Csak az ilyen különlegességek kerülnek bele.
-
myckey
veterán
jó,nekem azért nem ez a helyzet az amcsival
nem lőnek ki gyorsan,meg sebzek is,csapattal van gond,első 9 menet után mondom eztde többet nem is merek vele menni
TR10,jó lesz dísznek
Az IS3 tankkal menni kell,belemászni a pofájukba,aztán onnan adni az áldást..jó közelharcra
-
emre
veterán
te kis naiv
A kettes szakaszt tessék figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest