Bemutatkozott a Galaxy Watch FE

A Samsung első Wear OS alapú órája újráz, de csak a kisebb méretben, ezúttal nem opció a 44 milliméteres tokozás.

Hirdetés

Valóban június 24-től lesz ténylegesen elérhető a Samsung Galaxy Watch FE, de a hivatalos bemutatkozás ma megtörtént. A Samsung új, kedvezőbb árú ajánlata valójában az gyártó első Watch OS alapú órájának újrakiadása, csak míg a Galaxy Watch4 44 milliméteres kivitelben is választható volt, az FE csak 40 milliméteres méretet kínál fekete, ezüst és rose gold színekben.


[+]

Egyetlen további változtatást eszközöltek az 1,2 hüvelykes, 396x396 pixel felbontású Super AMOELD kijelzővel szerelt eszközön: a Gorilla Glass DX védőüveg helyett már zafírüveget használnak. Az 5ATM nyomástűrés, az IP68-as védelem és MIL-STD-810H minősítés most is megvan, maradt az Exynos W920-as szett is 1,5 GB rendszermemóriával és 16 GB belső tárhellyel, a Wear OS-en pedig a One UI 5 fut.

[+]

A szenzoros felszereltség is megegyezik (fényérzékelő, gyorsulásmérő, barométer, giro- és geomágneses szenzor), a vérnyomást, EKG-t, testtömegösszetételt, pulzust és véroxigén-szintet a BioActive szenzor figyeli, és a Watch6-tal bemutatott, rendellenes szívritmusra figyelmeztető funkció is az alapfelszereltség részét képezi.


[+]

A GPS-szel és NFC-vel felszerelt, 247 mAh-s akkumulátort magába foglaló Galaxy Watch FE WiFi-s és LTE verzióban is választható lesz 199 és 249,99 dolláros áron, ami aktuális árfolyamon 73 és 92 ezer forintra fordítható le.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés