Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S.Copperpot

    tag

    válasz zodo #93329 üzenetére

    Speckó tank:
    Két extrát lehet kapni, de mivel magával ritkán megy az ember platoont, neked inkább a második az érdekes:
    "The recruiter will also receive a Т95Е2 tank without a crew in reward if one of the new players invited by this recruiter purchases a tier X vehicle. This will not affect the other bonuses. However, it must be pointed out that after the amount of experience in the pool reaches 1,000,000, the recruiter will receive only a Commander for his crew." stb.

    Ha nagyon felhúz a játék, többen kicsit le szokták tenni pihenni, másnap elővenni, ilyesmi... persze amikor az ember prémiumra optimalizál ez nehézkes lehet. Erre mondtam a kötélidegzetet. Vagy, ha úgy jobban tetszik, zen állapotban ajánlatos játszani... :)

    Abban, hogy ki, hogyan és honnan lőtt meg, segít a szabályok ismerete, és a meccsek visszanézése. Kapcsold be a beállításokban a rögzítést, és ha valami mágiát vélsz felfedezni, nézd vissza a meccset! Kockázd ki, nézd meg több nézőpontból, értsd meg, hogy mi történt, és vond le a tanulságokat.

    A KV-1 témáról: A KV-1-et azért javasoltam, mert rendkívül felhasználóbarát tud lenni, nem torolja meg azonnal a hibákat, és viszonylag jól hozhat a konyhára, ha nem használsz túl sok goldot. Ez igaz az orosz heavy tankokra úgy általában is. Ebben a fázisban törekedj a spórolásra. Tanuld meg a weakspotokat, és szokj hozzá, hogy csak akkor lősz aranyat, ha biztos a találat és szinte biztos, hogy átmegy. Ez a szokás később sokat fog segíteni minden tank esetében, és több pénzed is marad.

    Én azt gondolom, hogy a KV-1 teljes kifejlesztése (Elit tankra: beleértve az összes következő tankot is) után kicsit körülnézhetsz más irányokban: más tankosztály az oroszokon belül, kihasználva, hogy egy csomó közös modul van népen belül, vagy kezdj egy új népet. Pl. szerintem az 5-ös francia heavy a legjobb a kategóriájában, de az odavezető út hajkitépős lesz egy kezdőnek. Imádom a T-34-et is, szigorúan az 57 millis ágyúval. Amikor már sok tapasztalatot gyűjtöttél, és úgy gondolod, minden helyzetet kezelni tudsz, ami előfordulhat, valamint tudod már, hogy melyik stílus tetszik, célzottan nekiállhatsz fejleszteni. Figyelj arra, amit Chris0321 kolléga mondott: előfordul, hogy ugyanazt a fejlesztést az egyik tankon egyszerűbben tudod elérni, egy másikkal pedig kínszenvedés lesz.

    Általános tanácsok:
    - Legfontosabb kezdő tanács: a csatákból büntetés nélkül ki lehet lépni, ha már kilőttek! Nem kell végigvárni!
    - Kezdő artista tanács: kezdés után nyomd meg a SHIFT-et... így egyszerűbb lesz. De ne felejts el fedezékből-fedezékbe bújkálni a lövések között (SHIFT megint)!
    - 2-3 tanknál többet nem érdemes fejleszteni egyszerre, inkább ne lövesd ki magad a csatában
    - ha meg tudod tenni, akcióban vásárolj felszerelést, fogyóeszközt, mindent féláron, halmozz fel. Ezen is sokat tudsz spórolni
    - először álcahálót, periszkópot és szerszámosládát vegyél felszerelésből (ezeket át lehet rakni másik tankra)
    - jó, most még egy készletet a másodlagos tankra (amivel akkor mész, ha az elsőt kilőtték)
    - fix felszerelést csak arra a tankra tegyél, amit hosszú távra megtartasz - először nyilván arra, amivel átlagosan a legtöbb pénzt tudod keresni - ez lesz a pénzkereső tankod. Ha ez nem prémium, akkor tudástól függően általában 5-6 esetleg 7-8-as tank, de van aki 10-essel farmol. Figyeld a bevételedet, és válaszd azt, amivel NEKED a legjobban megy
    - prémium tankok: először tapasztalj ki többféle normál tankot, és amelyik a legjobban bejön élvezet és bevétel szempontjából, ahhoz hasonló prémiumot vegyél pénzt keresni. 5-ös alatt nem nagyon érdemes rá költeni. Pénzt 7-8-as tier-ű prémiumok hoznak legjobban. Mindig féláron vagy akcióban vásárolj prémium tankot is.
    - 5-ös tier-ű tanknál kisebbet csak akkor érdemes megtartani, ha sz*rásig vagy garázshellyel
    - a csatában törekedj a tankod feladatkörének megfelelően viselkedni: felderítő (scout - legtöbbször light), közelharcos (brawler - legtöbbször a heavy, néhány med), megkerülős (flanker - legtöbbször med, néha más), sniper (mindenféle, meg talán az artyt ide lehet sorolni)
    - a legfontosabb, hogy minél tovább életben maradj, úgy hogy a feladatodat végzed ÉS sebezz
    - nekem most hirtelen ennyi jutott eszembe, de itt - az alkalmankénti cívódást leszámítva - nagyon jó a társaság, minden kérdésedre választ kaphatsz!

    [ Szerkesztve ]

    We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.

Új hozzászólás Aktív témák