Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PR0JECTNR56

    addikt

    Ma gigantikus szopóágra tette az MM az STB-1-et a winrate sehol sincs, a csaták már azelőtt véget értek még mielőtt letelt volna a 30 másodperc az elején.

    De ekkor, csak, hogy lássátok néha az MM pozitív oldalát, micsoda random csapatot kaptam.
    Mint egy klánháborúban kb. Az elején megvolt a terv ki, merre tart, artyk fedeztek, zseniális volt. Nem az számított, hogy egyénileg ki tudja lehozni a kört a paradicsomoknak, hanem a csapatmunka, amiről ez a játék szól.
    Az Object 140, Batchat, Leopard 1, AMX 13 90 és jómagam elindultunk a térkép keleti részén található vasúti töltés, vízi átkelő helyhez (alapból délről indultunk csatába) és minden ment, ahogy kell.
    Azt Amx spotra, mi pusholni mentünk, flankelések, egymás folyamatos fedezése és mozgás, az artykat végig kikerültük, az ellenfél nehéz tankjaival pedig felmostuk a domboldalt, a saját artyjaink pedig elintézték a kritikus elemeket és figyeltek ránk is nehogy minket lőjenek szét a splash-el.
    5300+ csatám van, nem vagyok régi játékos, de ezt a kört élveztem a legjobban eddig az egész játékban. Itt egy kép a végéről, csak a sebzéseket elég megnézni (nincs nulla damage-s csapattag!) és az elvesztett tankokat, mennyire összedolgozott a csapat és mekkora volt az egyensúly a játékban végig. Köszönöm minden random játékosnak ez úton is aki ott volt, ha minden csata csak fele ilyen jó lenne, senki sem panaszkodna többé a szopóág miatt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák