Kedvező árú Huawei tablet érkezett

Konkrét árcédula mondjuk még nincs a Huawei MatePad SE 11-hez.

Hirdetés

Egy-egy okostelefon vagy táblagép néha még felbukkan a Huawei nemzetközi oldalán, bár a viselhető kütyükkel szemben nem feltétlenül érkeznek meg ezek a termékek a hazai piacra, a MatePad SE 11 (2024)-nek magyar termékoldala vagy bármilyen ára egyelőre pedig még nincsen.


[+]

A 11"-es, 1920 x 1200 pixeles óriáspanelt kínáló masina mindenesetre az alsóbb ársávokat célozhatja meg a korábbi MatePad SE-hez hasonlóan, mutatós és mindössze 6,9 mm vékony fémházba bújva, és ekkora termetben a 475 grammos tömeg nem is vészes. Az IPS panel támogatja az M-Pen Lite tollat is, ami viszont nem része az alapdoboznak, csak a Stylus Set csomagnak, maga a toll pedig kizárólag ezzel a táblagéppel kompatibilis.


[+]

A készüléket a HiSilicon Kirin 710A vagy a Snapdragon 680 hajtja meg régió szerint (írja a GSM Arena), 4/64-től 8/128 GB-is terjedő konfigurációkkal, a 7700 mAh-s telep 22,5 watton tölthető. Az előlapra 5, hátra pedig 8 megapixeles kamera került, mobilhálózatos kiadás nincsen.


[+]

A gyenge pont természetesen a szoftver: Android helyett a MatePad SE 11 HarmonyOS-t futtat Google csomag nélkül, abból is régi, 2.0-s főverziót, így ez amolyan kötelező bemutató jelezve, hogy azért gyárt még a Huawei mobileszközöket, ám nyilvánvalóan a Kínai Népköztársaság és nem a nemzetközi piac a fókusz.

Előzmények

Hirdetés