Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Újra kolobanov medál, védtük karélián a bázist és több, mint 1 perc volt még hátra, amikor ketten maradtunk 7 ellenében (e100,t57 meg a többi 9,8 tier tank). Én aladárral, csapattárs löwével. A Löwe, a noob, ahogy kell kiállt nyílt terepre lövöldözni és két pillanat alatt vége lett. Én meglapultam egy szikla mögött, de nagyon durva volt a minimap, ahogy látszódott egy rövid ideig, hogy minden irányból jönnek a tankok ellenem, illetve emiatt nagyon kellett figyeljek a takarásra :) A legveszélyesebb egy 4 killes sunyi amx1390 volt ott pattogott nem messze tőlem és folyamatosan spotolt.

    A lényeg és a jó tanács, hogy ilyen helyzetben rá kell állni az egylövéses vagy alacsonyabb hp-s ellenfélre, én is azt tettem és az ágyúm csöve folyamatosan az amx felé nézett és így nem tudott meglőni, mert nem mert kijönni. Közben odaért a T57 és lőtt folyamatosan, de akkor sem mozdultam, pedig jött a csapattársaktól a noobozás, de egyrészt mozgás közben a takarást nehéz figyelni, másrészt, ha megmozdul az ágyúm és lövöm a t57-t, akkor kilőni nem tudom, de az amx rajtam lesz egy pillanat alatt. Meg egyébként is ha tekerem a testét, attól még a T57 nagy valószínűséggel meglő és csak nekem nehezebb a dolgom, hogy visszatartsam az amx-t. Hármat tudott belém lőni a T57 és lejárt az idő, jött is a kolobanov medál :)

    Mondjuk ezt a csatát kompenzálásnak tekintem, mert múltkor pont aladárral voltam ugyanígy és akkor az utolsó másodpercben lőttek ki, mert a kedves csapattársaim otthagytak egy alacsony hp-s TD-t a hegyen, amikor lerohantak bázist védeni, hadd lője a hátunkat. Az pech volt, ez szerencse meg némi tudás is.

Új hozzászólás Aktív témák