- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz Don Vittorio #240379 üzenetére
Ha engem 53x gyújtottak volna egy nap alatt, biztos lementem a replay-eket és felrakom a wg fórumra mert az már a szinte lehetetlen kategória. Gondolom te akkor pont nem mentetted a replay-eket.
Ha gondolod privátban átdobhatod nekem a "méréseid" mert kíváncsivá tettél.
A mondandód kisebb részével egyetértek, egy részét viszont hülyeségnek tartom.
A WG MM szabadalmában tudtommal annyi szerepel, hogy az MM úgy rakja össze a játékosokat hogy aki nagy nyerő szériában volt azt bukó sorozatban lévőkhöz rakja, akik pedig nagy bukóban voltak azokat nyerő szériában lévőkhöz. Vagyis az aktuális győzelmi arány alapján van egy fajta MM manipuláció ami a jó játékosokat visszahúzza a rosszakat támogatja és így valóban az 50%-felé húzza őket. Viszont tudás alapú MM nincs és én semmi nyomát nem látom annak hogy szabályszerűen lennének válogatva wn8 alapján a játékosok. Az RNG-t sem érzem irányítottnak, eleve olyan nagy az RNG mértéke hogy felesleges csalni vele mert bőven meg tud szopatni úgy is ha pontosan úgy működik ahogy le van írva.
A kedvezményezett accountos teóriára pedig annyi ellenpéldát láttam már hogy azt a konteót egyértelműen ökörségnek tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest