- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
notika77
senior tag
válasz Viktoár #212315 üzenetére
Fix drop 4db van 9-e és 16-a közt (1 hét), 3 kis láda és 1 garázshely (ezt 11-nek írja a Twitch a logban, de csak 1db ). Majd utána 16-a és jan. 11 közt még egy kör megint 3 kis ládáért és egy garázshelyért. Ezekért összesen 4 órát kell bármelyik WoT-os streamet nézned.
Ezeken felül véletlenszerűen kaphatsz 1db "Ice shelf" stílust az első héten, majd január 11-ig "Red Hat Battalion" stílust. A leírásban az van, hogy minden dropot csak 1x kaphatsz meg, ez eléggé valószínű, hogy a stílusokra is vonatkozik.
Na és mindezeken felül a hivatalos WoT csatornán (csak itt) még megnyerheted az adventi naptár napi tankját is.ui.: legalábbis én így értelmeztem a korábban is linkelt WG-s bejelentést
Tegnap a játékban 1 garázshely jóváírását láttam/vettem észre. A Twicth-en 11-et írt, de a dropok közt is 2-t. Nem tudom valójában mennyit kaptam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Call of Duty: Black Ops 6
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- SSD kibeszélő
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- Apple asztali gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest