Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz dorka16 #20832 üzenetére

    Az egyértelmű, hogy lőhető, minden lőhető. Egyébként a t34-85 egy tier-el feljebb van, mint amiről én beszéltem. Több HP és jobb ágyú, mint egy 5 meden. Ezzel együtt nagyon béna kv1s játékosokat fogsz ki, ha úgymond simán lövöd őket. 2 max három lövés vagy nekik, ha kettő együtt megy, ahogy szoktak leginkább, akkor beosztják, amig az egyik tölt, a másik lő vagy legalább feltart. Csapatban szétszedhető, mert sokáig tölt, de egy az egy ellen, hát, inkább nem mennék neki, hanem valami trükköt kell alkalmazni, ha jó a környezet hozzá... Ráadásul gyors is a kv1s, ez nem kv1, hogy lecsapok és eltűnök, mert utánam jön. De kivétel a camper vörös noob, de vele is óvatosnak kell lenni.

    Pont azt néztem nemrég, hogy háromszor pattantam a JT8.8-al kv1s-ről, pedig annak vinnie kéne, mint kés a vajat és céloztam is, de ha kicsit már mellé megy, akkor pattint, ha jól be van forgatva de főleg ha csak a tornyot mutatja és nem teszi meg a szívességet, hogy elfordítja a fejét.

    Nem véletlen népszerű tank, csapatban, szakaszban különösen hatékony. Egy 3 fős kv1s csapat, ha top tier-ben vannak, akkor ledarálják a csatát, mert a tog2-t leszámítva nincs tank tier6-ig, ami 2-nél több lövés lenne nekik. Feltűnik az ellenfél, aztán eltűnik :)

    (#20836) Zeratul : egy hasonló képességú kv1s játékost nem eszel meg, főleg ha nem nyílt terepen vagytok és fedezékbe tud húzódni, mert akkor mindegy a töltésidő, egy lövés egy válasz, meddig bírod? A csata vége felé meg ugye ritka a teljes hp-s tank, ha ott fut össze kettő, akkor a tudáson kívül inkább a megmaradt hp mennyisége a döntő tényező.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák