- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingisz
addikt
válasz mefistofeles #17247 üzenetére
"Ahogy észrevettem aranyért gyakorlatilag bármit megvehetsz a tankodra. Tehát ha együtt kezdek egy kb. hasonló tudású játékossal aki fizet, akkor a csatatéren könnyen összefuthat az én alap tankom az ő fullos, mindenféle kiegészítőkkel felszerelt tankjával. Innen azért érdekelne, hogy miért is nincs előnye az efféle játékosnak velem szemben?"
Mindent megvehetsz te is creditért.Az, hogy van mindenkinek egy kis aranya?
Közülünk elég sokan játszanak már több mint két éve a játékkal. Ennyi játékidőért egy kis támogatás a fejlesztőknek, szerintem nem egy nagy dolog. Amúgy garázshelyet, prémiumot és prémium tankot csak goldért lehet venni. Garázsból meg sosincs elég..."-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest