Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktoár

    addikt

    válasz jagada #117176 üzenetére

    Szoktam artyzni én is és néha összejön 4-5 kill egy csata alatt (low hp-s tankokkal) de nem kell aggódni,nem ez a jellemző. :N

    Leginkább cumi és a baromi pontatlan lövések.Tudom ez nem vígasz annak akit eltalál,ne adj isten oneshot-ol de több a cumi mint az öröm.Sőt baromi rng függő....a minap a sarkon vártam (FV207) hogy jön a tier 6-os light tank.(T21) Jött is,telibe lőttem és mi történt? Levette a hp 90%-át és a maradék 10%-al kivégzett.

    Érdekes módon nem sokkal később ugyanez a jelenet csak másik sarok,szintén FV207-tel várom a sarkon a T8-as medet,Centurion MK 1-et.Szintén eltaláltam és egylövéseztem szegényt.

    Hol van ebben a ráció? Sehol,de ilyen a játék. :)

    Néha,végjátékban érdemes "TD módba" kapcsolni a tüzérrel.Többnyire cumi de amikor bejön,az elégtétel a sok szopásért. :D Egyszer SU-14-2 vel Lőttem ki egy full hp-s jagtigert.Akkor még 1800 volt hp-ja.Egy lerombolható kisház mögött bújtam el,de észrevett.Átjött a házon és szemből oneshotoltam szegényt.Isten bizony sajnáltam a srácot és a mai napig nem tudom hol találhattam el hogy a 102-es páncélátütéssel sikerült kivégezni. :)

    Üdv:Viktor

Új hozzászólás Aktív témák