Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
-
Mobilarena
Xiaomi 12T Pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy pro optikán kicsi volt a profitmarzs.
Ezeken a blendét sem tartalmazó nevetséges vackokon a gyártási költség sokszorosa.
És el lehet adni, mert a piacot erre kondícionálják.
200k-t is sajnálnék ezért a telefonért, nem 340k-t. Abból a pénzből egy évig tankolom az autómat és oda viszem a fotós cuccomat ahova kedvem tartja.
De a telefongyártók azt várják az emberektől hogy évente cseréljék a DSLR árban kapható zsebmátrixukat. -
VIC20
őstag
“emeld a pillanatot Mega szintre”, aminek szerintem konkrétan semmi értelme
Miért? Az angolnak van...?
-
mindthecrap
aktív tag
A képek annál is rosszabbak mint amire előzetesen számítottam, beleértve a pixel-binninges 12 megapixelt is! Konkrétan úgy néz ki a Váci úti fotó, mintha a Dall-E-2 hozta volna létre.
-
blackmoto
senior tag
Ha jól rémlik ott nem volt pixel összevonás.
Érdemes megnézni annak a full felbontású képét.
Pl. A kép bal felén a 70-es tábla. Vagy a képen a benzinkúttal szemben lévő fákat. Érdekes, ezen nem olajfestmény jellegű minden ami növény. Lehet össze hasonlítani a mai pixel binning szarokkal. Siralmasak. -
koshmar
addikt
Vajon ez a megapixel őrület mikor fog megállni?
Kb. a Note 8T-nél kezdődött (nekem az van) 48-nál, de már annak sincs semmi értelme
-
GoldhandRent
őstag
"mutass mindent megában"
köszi, 100 ezer lesz
-
Ipse89
tag
12X-nél a macro kamerát nehezen emésztettem meg de ez a kamera kombó...
-
-
Solten
őstag
válasz
Morgenstern #27 üzenetére
Jovore...
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
István971
tag
válasz
A Molyember #6 üzenetére
Ez nem nem nevetséges hanem sznlmas és undorító ennyi pénzért , kalapácsot neki
-
István971
tag
200mp fotó, de minek?????
3 havonta jelenik meg új telefon, követhetetlen az árak az egekben, ezeket a telefonokat már én sem venném meg pedig sok xiaomi volt, az utolsó a mi 11 ultra....
Nem volt rossz de ezek már lassan annyira értéket veszítenek a sok új miatt, hogy csak bukó az egész pénzügyileg és ha idáig az volt a szokás, hogy egy évig használsz telefont akkor az az idő már lecsökken fél évre vagy még hamarabb váltasz, mondjuk egy dolog biztos van választási lehetőség.
Ennyi... -
Hallosz
senior tag
A busz kerekei szép tojás formájúvá alakultak, a festő ecsetje alatt. Ahogy haladunk a képszéle felé, egyre inkább. Ja, hogy ez fénykép??? Bocs
-
Solten
őstag
A gyartok most 200 megapixel marketinggal nyomulnak, mert a laikusnak a tobb az jobb...
-
1nsanat1
lelkes újonc
Hát a részemről milliószor inkább a Motorola vállalható ultraszéles kamerával, vezeték nélküli töltéssel, fényesebb kijelzővel, normális USB szabvánnyal, 4K képes szelfikamerákkal, mint ez a butított 12 Pro parasztvakító megapixelszámmal. Nem is értem, hogy kaphatott ez ennyiért tetszik plecsnit, ha alig többért, nagyobb RAM opcióval a Motorola nem kapott semmit.
-
SkyLine3000
addikt
Nagy hugylé az egész. A teljesen fölösleges 200mpx-es főkamera mellé odaqrni egy hulladék ultraszélest és egy olyan nonszensz 2mpx-es lukat, ami még egy 3210-es Nokián is ultra gáz/vérciki lenne, mindezt 340e-ért vesztegetni. Ezt büntetni kéne! Az, hogy nincs veznélküli töltés és jack, már csak hab az urnán... A xiaomi feldughatja magának ezt a túlárazott vackot. Egyedül az soc, ami ér benne valamit. Nem tetszett.
-
kovsol
titán
Nem tudom nevessek-e vagy sírjak mikor meglátom ezeket a nagy Mpixel számokat a mobilokra írva.
Egy Sony A7 R4 full frame kamerára csúcs optika kell, hogy kirajzolja a megfelelő részletet, és az is "csak" 61Mpixel. Ehhez képest a körömpiszok kis szenzorok, meg a nevetni való optikák elé rakva van aki szerint tényleg túd 100-200Mpixelt valós részletgazdagsággal kirajzolni? Csak a tárhelyet pazaroljuk! -
-
Doki42
őstag
Hát na….
A teszt jó lett, grat
a mobil elbukott, szerintem.. na és az ára -
Korrekt ,de számomra felesleges a 200 megapixeles kamera.
Így a Nothing Phone megoldása lehet korrektebb.
Realme kínál még jó cuccokat, 340-et már egyáltalán nem adnék én sem Xiaomi-ért, max ha egy jó szolgáltatói csomaggal ( haha), kínálnak meg.
Ettől függetlenül azért tetszik a design, az, hogy megoldották a hűtést ennél a modellnél.
Valahogy a "T"-s modellek mindig jobban átgondoltak.
-
novinyul
veterán
Most érdemes a Realme felé nézni. Pláne hogy akciós a GT2 és a Pro is
-
Az ebben a videóban: [link]
-
TomPack
őstag
Közelségérzékelő ebben is csak virtuális?
Többet nem vagyok hajlandó ilyen Xiaomit venni. -
joey04
titán
Hát ez megint mellé ment...
-
descence
tag
válasz
Nuada herceg #8 üzenetére
+1 a sima 12T tesztre. Mindenki a Pro-ra van ráizgulva......
P30-amat ideje cserélnem, de még nem győztek meg, hogy melyik lenne a jó választás (11T vagy 12T). -
BoB
veterán
Meg is van az új teló
-
akaido
addikt
Horn Gyula idejében lett a kétszázas kétszínű fém, el is neveztük kis kétszínűnek...ezért nagyon találó lett a cím! Grat!
-
Zozzy94
tag
Most a Xiaomi mintha nyitott szájjal menne a...
Ha már MPx háború, az S22 Ultra 108 MPx-es képei az én 4 szememnek szebbnek tűnnek.
Na mindegy, biztos fogják venni ezt is -
moma
őstag
Lassan kijelenthető, hogy elmúltak a best buy xiaomi idők? Vagy még a covidot heveri ki és nemsokára újra?
-
Nuada herceg
őstag
A sima 12T-ről lesz teszt?
Nekem az van, a tesztben említetted a DC dimming-et. Ezt a beállítást sehol nem találtam. Az lehet, hogy ez csak a pro-ban van, a simában pedig nincs benne? -
kbyte1024
veterán
Nagyon nem jó irányba mennek. Vannak bőven ellenfelei amik jobbak.
-
A Molyember
tag
Ez tenyleg egy kurva nagy vicc. Meg az ajfon 11esem ultraszelese sem lo olyan fos kepeket mint ennek a fokameraja, legyen szo akarhany megapixelrol. Nevetseges komolyan…
-
janeszgol
félisten
Minden tök jó, kivéve a kamera. Abban semmi jó nincs.
Az előlapi is remeg minden egyes lépésnél. Gáz. -
Snoop27
őstag
A teljesitmény-tesztből kimaradt a tesztelt telefon (Hardver,UI táblázat).
-
Wajk
addikt
és mindezt 340e-ért, na ne röhögtessetek már... (előlapi kamera, videó minőség, vezetékmentes töltés...)
-
haiduo82
aktív tag
A 11T-met nem erre fogom lecserélni
-
DrDoktor
senior tag
Ennyiért ez a kamera.....
Amúgy az egész készülék túlárazottBS megvolt 200 mega propaganda pipa.Most a vevőkön múlik a butaság lesz e a jövő iránya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 200 megapixeles szenzort tett a Xiaomi is az új készülékébe, amely egy fokkal ügyesebb, mint a Motorola megoldása, máshol viszont akadnak kompromisszumok.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest