Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Azazael

    aktív tag

    válasz CsiguszMaxim #42316 üzenetére

    Xbox-os vásárlásnál próbáltam Paypalt, úgy hogy az alapértelmezett kártya mögötti számlán nem volt pénz. Akkor ugyan nem engedte a vásárlást a kártyával, de rögtön ajánlotta a paypalt, azzal simán működött.

    Amúgy a billing support elég gyors, nekem 2 órán belül válaszoltak amikor kifizettem a Weatherflow-t, és 20x vonták le az árát... Megkaptam a programot, és visszatérítették mind a 20 terhelést (ezt amúgy napi 4 terheléssel hozták össze 1 hét alatt).

    (#42319) horgászfan: nem a fő számla volt ez sem, erre külön tartok egy csak elektronikus kártyát ahol az időablakot, meg a terhelhető összeget is be tudom állítani előre, alapból 1Ft-ot fogad el. A gond ott volt, hogy ez egy egy alkatrész ebayezős időszakban volt, és mivel több aukción is licitáltam kisebb értékekre, így kénytelen voltam engedélyezni a több terhelést. Ennek ellenére teljesen korrektül visszaadtak mindent, egy vak hangot nem szívóztak. Azóta többször is vásároltam amúgy MS-től, és mindig nagyon rendben volt a szolgáltatás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák