Hirdetés

  • TopSpin 2K25 teszt

    gp Djokovic nélkül ugyan, de bő évtizedes kihagyást követően visszatért a TopSpin-széria – itt van minden Grand Slam, de vajon a játéknak mekkora esélye van a világelsői címre?

  • Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska

    lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

Új hozzászólás Aktív témák

  • Assdak

    őstag

    válasz x1port #37742 üzenetére

    Nyugodtan személyeskedhetsz, nem fogok sírva a modikhoz rohanni.
    Az a szánalmas amit te művelsz itt már egy ideje.
    Nézd meg a célpiacok nagy bankjai közül hánynak van meg az appja, vagy hogy a hazaiak közül kinek.
    A magyarországi rétegigényeid, mint mindig tv, apród, meg kinizsibank app a kutyát nem érdekli, és nem is fogja. LG remote appbol van cirka 6 db az áruházban, én az easy LG remote-ot használom már jóideje, és tökéletes, csak ki kell érte perkálni 1 dollárt.
    Úgy gondolom a MS az utóbbi időben mindent megtett, hogy megadjon mindent annak érdekében, hogy a fejlesztők nekiálljanak appokat írni. De egy aprod appot nehogy már a MS-tól várjál. A rendszer hiányossága, hogy a köcsög magyar nem fejleszt appot hozzá?
    Arról már ne is beszéljük, hogy neked a kollégád 27/4 a seggedbe van és az sms értesítéseidet nézegeti. Ez szintén globális probléma úgy érzem.
    Más meg inkább örül, hogy egyből látja ki küldte az üzenetet, ha akarja egyből megnyitja, vagy hagyja a picsába.
    Led villanót, mert a droidban is van. Hát vegyél droidot ha ennyire kardinális probléma. Iphone on sincs, még sem hallottam még egy embertől sem, hogy erre panaszkodna.
    Az meg szintén vicc, hogy előadod itt a Honti Hannát, hogy ez meg az dehiányzik, de majd a 8.1 remélhetőleg megoldja, közben arra nem vagy képes hogy elolvasd a change logot. Gondolom, mennyire érdekel a dolog, vagy csak trollkodsz inkább.
    Jobb ha beletörődsz, hogy belátható időn belül sem led villanó nem kerül a telefonodba, se apród/mindigtv/stb appod nem lesz, és a melletted lévő kollégád is olvasni fogja az érkezett üzeneteidet.
    Ha gondolod, hozd a számlát meg a készüléket, átveszem azon az áron amin megvetted, aztán élj boldogan egy androiddal.

Új hozzászólás Aktív témák