Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aDic

    tag

    sziasztok,

    Tegnap beléptem én is WP8-ast használók táborába egy Lumia 925-tel.
    Előtte egy ezer éves Nokia 5800-asom volt. Az adatok átvétele pofongyszerű volt, és - a többek között itt olvasottak alapján - 1 nap alatt nagyjából be is laktam a készüléket. Még erősen ismerkedési fázisban vagyunk, így még vannak homályos pontok, amikből párat most megkérdeznék:
    - az alkalmazás boltban (marketplace a neve, ha jól sejtem) hogy lehet megnézni az alkalmazások esetén a más nyelven (nem csak magyarul) írt értékeléseket? (ja a telefon most minden szempontból magyarra van állítva az új outlook fiókommal együtt) Sem a telefont, sem a tartozkódási helyet nem akarnám más nyelvre állítani, tehát így hogy lehet megnézni pl. az angol hozzászólásokat? Ha így nem oldható meg, akkor mit és hol kell átállítani?
    - van valami használható program arra, hogy éjszakára lenémítsa a telefont?
    - van olyan nagyon egyszerű alkalmazás, ami semmi mást nem csinál, csak %-ban kiírja egy csempére az akksi állapotot. Nem kell logolás, meg grafikon, semmi sallang, csak egy egyszerű kijelzés. Ahogy olvastam a logolós akksi figyelőkkel úgyis csak a baj van, háttérbe szívják az akksit

Új hozzászólás Aktív témák