-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
aktív tag
Elbeszélünk egymás mellett.
Én is azt mondtam hogy az átveréssel van a baj.Azt is írtam hogy vannak stabil,normális eladók.
Magyarul, tőlük mindegy mit veszel , azt kapod amit kérsz/fizetsz.
Csak az átveréssel kereskedők árban alájuk mentek.
Az emberek meg rámennek ezekre mint tyúk a zöldre.És akkor el is jutottunk odáig ,hogy ha jó helyről veszed számlával ,akkor legális kulcsod lesz olcsón.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
Geth
veterán
válasz boborján2 #153251 üzenetére
Nem csak az átveréssel van baj, hanem hogy sok esetben nem tudod előre megkülönböztetni a nem átveréstől. De többet már nem írom le.
És akkor el is jutottunk odáig ,hogy ha jó helyről veszed számlával ,akkor legális kulcsod lesz olcsón.
Oké, definiáld a jó helyet. De ócsó' legyen[ Szerkesztve ]
-
boborján2
aktív tag
Definiálom a jó helyet...
Beleteszel pár óra melót , néhány levélvástás , néhány telefonhívást és kb. ugyanannyi befektetett energiával megtalálod a jó és occsó számlás eladót, mint én.
Asszem a google kiindulásnak nálad is elérhető.Nem csak az átveréssel van baj, hanem hogy sok esetben nem tudod előre megkülönböztetni a nem átveréstől. De többet már nem írom le.
Látom nem érted a lényeget.
Többször én sem írom le.Nem a kulcs fogja megmondani hogy át vagy e verve, hanem maga az eladó. Ehhez kell egy kevés meló ,amit írtam és a megfelelő kommunikáció.
-
Geth
veterán
válasz boborján2 #153253 üzenetére
Félreértesz, nekem nem kell segítség, itthonra elég volt 2 jó Win8 Retail kulcs, azzal elvagyok
Én maradok annál a szemléletnél, hogy a kulcs stimmeljen azzal amiért pénzt adtam, onnantól kezdve nem érdekel ki adta és mennyiért.- De ugye nem versz át, azt küldöd amit kértem?
- Persze, persze.
[ Szerkesztve ]
-
Paxker315
addikt
Huh. Ismerős notijában a rendszermeghajtót cserélném 128gb-os ssd-ről 1tb-osra. Az 1TB-os új, sosem volt még gépben. Ha kicserélem a két meghajtót, bootolok win10 pendrive-ról, telepítés alatt ki fogom tudni választani az 1TB-ost (diskpart-clean-convert gpt után)? Jelenleg nem indul a rendszere el, szvl újratett win10 úgyis kellene, de akkor már egybe lehetne kötni a meghajtócserével.
Előfordulhat, hogy új-nem beszerelt NVME SSD-t nem ismerné fel a noti (core 8700, GTX1050 , DDR4 ram-os, ennyire emlékszem)? Mi a bolondbiztos módja, hogy biztosan sikeres legyen a rendszertelepítés az új meghajtón? Csak spec ilyen helyzetbe még nem kerültem, és nem is saját eszköz. : )
[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Feladatkezelő / Háttérfolyamatok alatt jó pár azonos nevű és "tulajdonságú" bejegyzést látok különböző memória foglaltsággal, a képek szerint.
Nem emlékszem arra, hogy korábban ez így lett volna. Ez így normális?
Stb.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
OldMike
őstag
-
Staradder
tag
hello
Létrehoztam egy belső hálón lévő két win 10 gép között mappa megosztást. Az elérést megoldottam látom és meg is tudom nyitni a másik gépen lévő fileket. De áthelyezni azon a gépen másik mappába már nem engedi a mellékelt képen lévő hibát dobja.
Mi lehet a megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz boborján2 #153253 üzenetére
Attól hogy adnak akár az ilyen gyanúsan olcsó, bazári termékkulcsokhoz is számlát, még nem feltétlen lesz jogtiszta a licenc és működő a termékkulcs.
Dehogynem mondja meg a termékkulcs, ha nem működik, akkor nyilván át lett cseszve a vevő, meg ha Retail helyett MAK-ot küldtek, W10 helyett W7/8.1 termékkulcsot és egyéb röhejes esetek.
Az meg már vagy 100x ki lett tárgyalva itt és a korábbi topikgazda is leírta, hogy fenntartással kell kezelni az ilyen gyanúsan olcsó termékkulcsokat, felesleges 100+1-edik alkalommal is lefutni ugyanazokat a köröket...
[ Szerkesztve ]
-
boborján2
aktív tag
válasz King Unique #153262 üzenetére
Oké. Már leírtam a lényeget ,így no comment.
-
Geth
veterán
-
sz.j
nagyúr
Többszöri próbálkozás eredményeként sikerült a KB5034441 frissítést telepítenem.
Ha valakit érdekeln, akkor:
a Free NIUBI Partition Editor-al először lecsökkentettem a "C partíciót", majd megnöveltem a "Helyreállítási partíció" méretét és ezt követően a notira is települt a KB5034441 frissítés.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
7Sony7
addikt
Srácok, milyen korlátozások vannak licenc nélkül? Feltettem a 10 et, de még nem döntöttem el, hogy ez lesz, vagy a 11. Ezért még nem vettem licenszet/kulcsot. Most nem zuok bejelentkezési pin kódot létrehozni. Ez hiba, vagy direkt?
Meg olyan nincs, hogy ne kérjen semmit bejelentkezésjor?[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
sz.j
nagyúr
válasz Attila0 #153269 üzenetére
A "C"-t 250 MB-al akartam csökkenteni, de valamiért azt nem engedte, ezért a hozzá legközelebbi lehetőséggel (kb. 370 KB) csináltam.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
7Sony7
addikt
válasz tordaitibi #153273 üzenetére
Á, ehhez is egy külön program kell?! És akkor csodálkoznak, hogy eddig W7-en voltam. Lehet mérgemben visszarakom. Köszi.
-
sz.j
nagyúr
-
boborján2
aktív tag
válasz Pyttawrx #153271 üzenetére
Nem én terjesztem hanem a hardverapró (is).
Én szándékosan egy árva linket sem írtam.
De szerintem lapozhatunk , eléggé ki lett tárgyalva ,megkaptam a felvilágosítást.
Illetve részemről az euban továbbra is legális a használt kulcsok értékesítése.
Részemről off a további kukcsos téma.
Megbeszéltük ,hogy mindenki maga dönt.
Tegyünk pontot a végére.[ Szerkesztve ]
-
_Smooth
senior tag
Most, hogy sikeresen bedobtam a kavicsot az állóvízbe, lenne egy másik windowsos kérdésem
a napokban összerakott új gépre a wint még a régi monitorral telepítettem.
Radeon RX7600 és Samsung S27G32A az új monitor. Előtte egy Benq 2420HD (vagy valami hasonló) volt rákötve.
Viszont az istennek se akar DisplayPortról menni ez a kombó. Csak HDMI.
Bennragadhatott valami a winben az előző monitorról?
Ha monitor illesztőt akarok frissíteni, ott a Benq-t dobja fel. Monitor illesztőprogram adatainál 2006-os dátum szerepel.
Próbáltam DDU-t, de az szerintem csak az AMD cuccait szedte le.
Monitoron Freesync aktív, DP és HDMI is PC módban van.
VGA-n már mindkét DP kimenetet próbáltam (monitoron ugye csak egy van).
Ha gépről lehúzom a HDMI-t, akkor semmit nem talál. Ha fent van, akkor hiába kerestetek, végül csak a HDMI-n ad képet.
Monitor FW-e már a legfrissebb. AMD driver is friss. Windows is kb 2 napos.
Van esetleg valami ötletetek?# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
Geth
veterán
válasz 7Sony7 #153274 üzenetére
Nem kell. A Gépházban kell kikapcsolni a Windows Hello kényszerítést, majd megadni a helyes adatokat a "control userpasswords2" parancsra nyíló ablakban.
Sajnos egyre többen képtelenek követni egy ~5 tételből álló lépéslistát, így egyszerűbb pl. a linkelt progival.
De remélem már visszatetted a Win7-et#153276 boborján2
Illetve részemről az euban továbbra is legális a használt kulcsok értékesítése.
Persze hogy az, a Retail és OEM kulcsoké, de az ellenkezőjét senki se állította, csak Nálad beakadt a lemez. -
Abrion
senior tag
hm még mindig nem lehet feltelepíteni a KB5034441, nagyon makacs a microsoft.
-
sz.j
nagyúr
válasz Abrion #153282 üzenetére
Ha nagyon szeretnéd a KB50334441 felrakni, akkor a leírtak szerint megteheted.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Geth
veterán
válasz boborján2 #153281 üzenetére
Az Európai Bíróság C-128/11. sz. ügyben hozott ítélete és a BGH határozata alapján megengedhető és legális a mennyiségi (Volume) licencek egyesével történő tovább értékesítése, amennyiben annak szóban forgó példányát az eredeti vásárló használhatatlanná tette (törölte), illetve abban az esetben is, ha az adott licenc eleve nem került felhasználásra.
Most elképzeltem, ahogy az 1500 aktiválásos MAK kulcsot eladja valaki 5000 forintért, majd törli a kulcsot és véletlenül sem adja el többször. Jó biznisznek tűnik, mindig megnevettetsz
[ Szerkesztve ]
-
boborján2
aktív tag
Ember!
A kulcsok továbbadása legális.Az átverés/lehúzás/csalás nem az.
Nem értem miért fűzöd össze a kettőt?
A 20. hsz-ed is arról szól hogy úgyis átvernek!Vicc amit művelsz már komolyan!
Ha meg akkora láma vagy (már bocs!) hogy téged nonsop átvernek ,akkor veled is gond van.De tudod mit,képzelj még valamilyen történetet és nevess,légy ettől boldog.
Csak ha lehet akkor releváns dolgokkal érvelj és ne a csalással ,mert azt mindenki tudja hogy illegális.[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz 7Sony7 #153268 üzenetére
"Meg olyan nincs, hogy ne kérjen semmit bejelentkezésjor?"
"Á, ehhez is egy külön program kell?!"Nem, nyilván nem kell, mivel megoldható anélkül is, az Autologon max. azon felhasználóknak kellhet, akik nem tudják más módon beállítani.
-
King Unique
titán
válasz boborján2 #153288 üzenetére
Arra célzott a fórumtárs, hogy a MAK termékkulcsoknál eleve nehéz vagy kb. lehetetlen ellenőrizni a megadott feltételek teljesülését, meg jellemzően ugyanazt a termékkulcsot eladják sokaknak, pont ezért nem feltétlen lesz minden esetben az olyan legális és ezért vicc az EU-s mantra kiterjesztése azokra is.
Akiknek itt a fórumon, ebben és más topikokban aktiválási problémája szokott lenni és sehogyan nem tudják megoldani az aktiválást / újraaktiválást, sőt a Microsoft ügyfélszolgálata is elhajtja őket amint ellenőrzik milyen termékkulcsról van szó, azok szinte kivétel nélkül mind az ilyen gyanúsan olcsó MAK és egyéb termékkulcsoknál szoktak lenni, pont ezért megmosolyogtató azt olvasni, hogy azok annyira oké.
Egyébként meg #117023.
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
Bár nem gondolnám, hogy létezik, de: Megvan még a w7-es gép, meg itt van a W10-es is. Van valmi, ami "átpakol" ? Dokumentumok, programok, stb? Vagy pendrive, és másoljam rá az ilyesmit, a progikat meg telepítsem újra?
-
King Unique
titán
válasz 7Sony7 #153294 üzenetére
• How to Upgrade to Windows 10 from Windows 7 for Free
• How to Upgrade to Windows 10Egyazon PC-n belül eleve adott a lehetőség közvetlenül Windows 10-re frissíteni (in-place upgrade) Windows 7-ról, ahol megmaradnak a személyes fájlok és a telepített alkalmazások, nem kell csak emiatt újratelepíteni a 0-ról.
Viszont manapság már nem fog utána digitális licenccel automatikusan aktiválódni a Windows 10, mivel az a lehetőség már megszűnt, amit a linkelt útmutató elején is írnak.Ha 2 PC között kell "átpakolni" a rendszert, akkor az egyéb megoldások a #149036 számú hozzászólásban már ismertetve lettek.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz Cs1csó #153283 üzenetére
vagy csak már kezdik lesz.rni a Win10 felhasználókat.
mindenesetre vicces azért, hogy kiadnak egy frissítést, ami Bitlocker sebezhetőséget javítana, ez kb. a felhasználók 5%-át ha érinti.
cserébe alapbeállításként senkinél nem tud települni, mert egy friss 10 telepítésnél (két hete csináltam) 531 MB-os helyreállítási partícióra nem fér rá.
és a MS megoldása hogy partícionáld át az SSD/HDD-t.
biztos 100+ millió felhasználó ezt meg fogja tenni.
legalább Pro verzión lenne olyan, mint 8.1-ig, hogy el lehetett rejteni a nem kívánt frissítést. (mert ugye a 95%-ot rohadtul nem kell hogy ez érdekelje) -
7Sony7
addikt
válasz King Unique #153295 üzenetére
Köszönöm az infókat, a 2 pc része érdekelt.
Pilipi: Megvolt, Win 3.11, dos 6.22, és Norton helyett Wolkov kommander, mert kisebb helyet foglalt. Meg a dos navigátor, mert az sokkal szebb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Nintendo Switch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest