- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
HARDVERAPRÓD
válasz tordaitibi #152503 üzenetére
Még nem volt olyan lap a kezemben, ahol 5 driver hiányzik. Nyilván nem kételkedem abban amit írsz, csak fura.
-
-
norba69
senior tag
-
-
mzso
veterán
Helló!
Nekem van egy problémám ami már az agyamra megy. Ha hibernálom a gépet, akkor az ugyanúgy felébred bármilyen billentyűnyomásra, vagy akár ha meglököm a vezeték nélküli egeret mintha alvó állapotba tettem volna. Az egyetlen érdemi különbség, hogy a power LED ilyenkor nem villog. Na meg az, hogy jóval tovább tart visszaállnia...
Hogy lehet ezt orvosolni? A normális az lenne, hogy kikapcsolna rendesen a gép és csak főkapcsolóval lehetne visszakapcsolni.
-
Teodor52
senior tag
válasz Pyttawrx #152497 üzenetére
Alábbi képen látni csak egy védelmi program van telepítve és egy torrent.
Net nélkül is bele-bele teker, hogy a 100%-ot elérje a proci meg 26%-ot.
Kép1Jelenleg nem csinálja a 100%-ot ezt is csak épp elkaptam.
BIOS-nak nem lehet köze a fagyásoknak és ennek a 100%-os lemezhasználatnak mert valamikor az alábbi képhez(ami a mai elemcsere után készült) hasonló képet adta bootoláskor kb 10 éve és egy elemcserével már nem dobta ezt az infót már ami az alábbi képen látható? -
Petrónius
aktív tag
-
Is-tee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy eredeti Microsoft Áruházban vásárolt Windows 10-es kulcsom, amit aktiváltam évekkel ezelőtt az egyik gépen. Most vettem egy új laptopot, és szeretném átvinni erre a gépre, de hiába választom le a régi gépről (slmgr /upk, slmgr /cpky), az új gépen nem tudom aktiválni, mert azt mondja hogy a kulcsot már használták egy másik eszközön. Mi a módja, hogy a kulcsot áttudjam vinni az új gépre?
-
Teodor52
senior tag
Végeztem egy gyors elérési tesztet és egy rövid ön tesztet.
Ami az utóbbi képen látni ön teszt eredmény hátterében nem tudom mennyire valós, hogy mindent kifogástalannak talál.
Felületi tesztet nem engedi elvégezni. -
Zolifarkas
tag
Üdv mindenkinek. Sajnos újra kell telepítenem a Windows 10 Pro változatát amit még 2021.08.15.-én aktiváltam először, majd 2022.10.16.-án másodszor /automatikus aktiválás volt/. A problémám az, hogy a meglévő ISO fájlt tartalmazó dvd-ről nem tud települni, és az usb pendrájvról sem tudom telepíteni, pedig valamelyikről tavaly sikerült, most viszont fájl hiányokra hivatkozva 90%-nál leáll a telepítő. A pendrájvnál 0x8007025D hibakódot dob, a lemeznél 0x80070017 hibát jelez. Most Windows 7 Pro rendszerrel akartam letölteni a Windows 10 Pro változatát a Microsoft oldaláról de valamiért nem sikerült. Az ott lévő Macrium nevű programot letöltöttem de azzal nem tudtam új bootolható pendrájvot készíteni. A telepítendő 2GB-os hdd parancssorból lett törölve a tiszta telepítéshez ahol a teljes lemez lenne a rendszer számára. Mit kéne tennem, hogy sikerüljön újratelepítenem a Windows 10Pro-t ?
-
Cs1csó
félisten
válasz Zolifarkas #152527 üzenetére
Szia túl sok a zavar:
- lemszről már nem telepítűnk elavult rendszer lehet rajta
- most akkor nem Windows 10-ed van miért nem arról töltöd le? Esetleg egy másik Windows 10-es gépről (a Windows 7 már sok helyen nem támogatott akár weboldalaknál is lehet gond)
- macrium hogy jön a képbe?
- pendrive lehet rossz esetleg másikkal -
Zolifarkas
tag
válasz Cs1csó #152528 üzenetére
Szia. Jelenleg egy másik hdd-n lévő win 7 pro / erdeti/ amit használok, erről tisztítottam parancssorból a win 10 pro-nak szánt vinyót, és most ezzel tudok internetezni stb.
A pendrájvon és dvd-n is 2022.10. hóban letöltött adatok vannak és akkor valamelyikről sikerült telepítenem, amit automatikusan aktiváltak. A macriumról azt hittem, hogy tudok bootolható pendrájvot készíteni anélkül, hogy nem win 10-en futtatom. Tulajdonképpen azt keresem, hogy a Microsoft oldalán lévő letölthető win 10 pro verziót hol érem el, hogy bootolható pendrájvot készíthessek. -
Cs1csó
félisten
válasz Zolifarkas #152529 üzenetére
Ez a hivatalos oldal: [link]
Választhatod azt hogy a bedugott pendrivera hozza létre a telepítőt vagy ISO-t hozol létre amit majd pl. Rufus progival varázsolsz a pendrivera.
Uefi rendszerű a géped? Ott is lehet hibaforrás. -
Zolifarkas
tag
Sajnos csak most tudok írni mert áramszünet volt. Köszönöm az infókat megnézem újból. A gépem képes az uefi módra, az van beállítva a bios-ban. Majd még írok mit sikerült megcsinálni. A konfigom : Assus H81 Gamer alaplap, i54670 proci, 12GB ram, Nvidia Geforce GTX 750TI 2GB rammal, 4db 2TB HDD / egyszerre csak kettő van használatban/ . Hát éppen ez az, hogy nem találom a letölthető fájlokat a Microsoft oldalán, de tovább keresem.
-
Zolifarkas
tag
Az a baj, hogy a letöltött Media Creation Tool22H2 programot nem tudja futtatni a gépem mert Win 7 Pro 32 bites van rajta. Kell másik gép hozzá amin 64 bites Win 10 Pro van.
Azon elkészítem a telepítőt pendrive-ra, akkor működnie kéne úgy gondolom. Köszönöm a segítséget mindenkinek. -
Doky586
nagyúr
válasz Zolifarkas #152533 üzenetére
Nyilván win7-en is fut a Media Creation Tool, de még az elején ki kell venni a pipát hogy ne a 32 hanem a 64 bitest töltse le..
-
mzso
veterán
válasz movax #152513 üzenetére
Az magyarul mi? Felébresztési időzítők?
Kikapcsoltam, de nem hinném, hogy lesz hatása. Szerintem nem időzített semmi ébredést. Lehetségesnek kéne egyáltalán lennie hibernálás esetén? Én eleve utána ki szoktam kapcsolni az elosztót, csak így hogy folyton újraindul egyből, mindig megszopat, főleg ha sietnék.
"Eszközkezelőben meg lehet nézni, hogy aktív-e az alvásból ébresztés a billentyűzetnél, egérnél."
Az egérnél nincs (bár ennél gondolom, hogy bezavar, hogy vezeték nélküli), a billentyűzetnél igen. De én úgy értelmezem, hogy ennek nem kéne relevánsnak lenni hibernálásnál. Mert (legalább is korábban így volt) a gép ilyen gyakorlatilag leáll, a különbség az, hogy bootolásnál a Windows visszatölt a memóriába mindent.
Most nálam nem tudom mi, és miért történik... Miért nem hibernál a hibernálás funkció?
[ Szerkesztve ]
-
-
Teodor52
senior tag
válasz MasterDeeJay #152537 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
-
-
Doky586
nagyúr
válasz Zolifarkas #152539 üzenetére
Tehát win7-ből is csak valami 10 éve frissítetlen elavult verziót használsz. Akkor inkább másik gépen vagy linux alól töltsd le az iso-t aztán másold a tartalmát egy ntfs pendrivera.
-
pimmi
senior tag
https://www.ritlabs.com/en/forums/forum4/topic11219/ [link]
he bat! voyager helyi lemez
?????????????????????
Töröltem a Bat Voyager-emet,
de már nem tudom átnevezni a C-meghajtómat "The Bat! Voyager"-ről C-re.
Kérem, segítsen nekem.2018.03.06.-án stroke-ot kaptam,korlátozottan tudok beszélni,nehezen tudok kommunikálni.
Ettől függetlenül ha bármiben tudok segíteni,bárkinek szívesen ha kicsit korlátozottan is.köszönöm a türelmét és megértését. -
Zolifarkas
tag
válasz Doky586 #152540 üzenetére
Nem egészen. mivel ez is jogtiszta szoftver / csak éppen egy éve nem használtam ezt a hdd-t mikor elővettem a másik hdd miatt, letöltöttem a még elérhető frissítéseket. Ez csak ideiglenesen lett befogva ezen kívül csak olyankor használom amikor régebbi programokat futtatnék de a win 10-re nem akar települni. A második mondatod fog teljesülni hamarosan. Köszönöm a segítséget.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Adott egy laptop és a megnyomásra egy ideig világító billentyűje.
Azt szeretném kérdezni, a billentyű világításának be és kikapcsolását a maga a hardver/BIOS vezérli, vagy a win10 operációs rendszer + driver?
Mert most nem világít, csak gép bekapcsolásánál villan fel, szóval maga a "lámpa" jó.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék ( tiszta forrásból, hivatalos Windows ,HP brand gép)
Frissítés KB5032278 nem sikerül
Hibakód 0x800f0845
Túl lehet ezen lendíteni a folyamatot?
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest