- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klasszsrac
tag
válasz Fire/SOUL/CD #31099 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ.
Még utána járok kicsit ennek a történetnek. Aztán lehet csinálok egy mentést e recovery particiórol, driverekről és lerúgom az egészet a gépről Majd a leírásod alapján telepítem.
Mert még az is jó lett volna, ha hyper-v -vel mükődne a dolog. Az meg, ha jól néztem win8 pro-ban van. Ezen meg sima win8 van Lényeg, hogy a drivereket lementsem a többi onnantól már menne.Oneplus 6
-
pincehely
addikt
Sziasztok. Eltűnt az asztal parancsikonom a Modern UI-ból.
Tudom, hogy volt ez már probléma itt a fórumon, de nem találtam rá.Emlékszik valami, hogy hogyan lehet visszaállítani? A kereső nem találja meg.
http://kefetemap.deviantart.com/
-
klambi
addikt
szevasztok!
olyan gondom lenne, hogy 1-2 hálózati probléma miatt letiltottam a vmware hálókártyáját, és nem engedélyezi hogy újra használja, egyáltalán semmit nem tudok vele kezdeni, hogy tudom kitörölni, parancssor?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
válasz CyberPunk666 #31110 üzenetére
le van tiltva ugye, és hiába próbálom engedélyzni nem engedi, kapcsolódási hiba és ennyi...
törölni sem tudom, cmd-ben lehet mokolni valamit?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
zsírsámán
senior tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy egyszer csak meghülyült a rendszer? Egyik napról a másikra nem lehetett egy videót sem elindítani, majd a végére odáig jutott a helyzet, hogy a startképernyőn először elkezd laggolni az egér, majd befagy minden. Nem virágbolti, és még csak nem is volt rajta olyan sok egyéb dolog fölrakva, csak a legszükségesebbek. Szerencsére sikerült lementeni az adatokat és csak egy újratelepítés oldotta meg a gondot, de ha valakinek van valami tippe, hogy miért volt ez, azt szívesen meghalgatom, hátha a jövőben nem fordul elő többet ilyen. -
deathtania
senior tag
sziasztok!
nem tudom, hogy rajtam kívül valaki találkozott-e mára következő hibajelenséggel:
használom a laptopom akksiről. elkezdek skypeon videótelefonálni. mivel használja rendesen az erőforrásokat (pörög a procc+videókártya), ezért kb fél óra múlva látom, hogy már merül az akksi. ekkor felrakom töltőre, mire szépen fekete képernyő és meghal a gépem. csak is és kizárólag Skype alatt csinálja ezt, semmi mással. mi lehet a gond? skype probléma lehet?
kicsit idegesítő már a dolog... -
klambi
addikt
válasz CyberPunk666 #31112 üzenetére
hm érdekes, eszközkezelőből lehetett engedélyezni de a hálózati kapcsolatnál meg nem....
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
bb.bocs
őstag
mivel senki sem tud megoldást a problémámra ezért újrarakom a gépet. vagyis jó lenne úgy megcsinálni, hogy ne kelljen a programokat stb újratenni. valaki leírná részletesen hogy kell ezt csinálni? ssdm van...
-
TBMC
addikt
sziasztok!
adott lenne egy hp pavilion g6 laptop, 3230M procival, 8giga rammal...+ win8.
oly kérdésem lenne, hogy gyárilag a proci órajele 2,6ghz, viszont a core temp és minden más program csak 1,2ghz-t ír. Valaki tudna segédkezni ez mitől lehet? illetve, hogyan lehetne 2,6ghzre állítani?
(BIOS-beállításban nem találtam opciót, mely korlátozná az órajelet)[ Szerkesztve ]
-
Mr. WolfDog
tag
üdv mindenkinek!
Ha rádugom a notebookomat HDMI kábellel a tv-re, akkor hogyan tudom azt megoldani, hogy a monitor kikapcsoljon, de a TV ne ? Azaz csak a tévén lássam a képet.
Hp notebook. -
félisten
válasz Mr. WolfDog #31125 üzenetére
WIN+P gomb.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Van már valami hír, kb. mikor jön a 8.1 / Blue?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
netpeti98
addikt
válasz Bjørgersson #31127 üzenetére
Ha minden igaz június végén jöhet ki az első publikus tesztverzió.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz Bjørgersson #31129 üzenetére
De szinte biztosan benne marad a "kikapcsolhatatlan" Modern UI. És nem lesz benne start menü se.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
bb.bocs
őstag
válasz Bjørgersson #31129 üzenetére
erről eddig nem is hallottam. de mi értelme van ennek?a kezdőképernyőt igy is letiltottam,start menüm meg így is van a win8ban
[ Szerkesztve ]
-
alienpapa
senior tag
Miért nem tudom rendszergazdaként megváltoztatni egy másik felhasználó jelszavát?
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
gzbotii
nagyúr
Az egyetemek/iskolaknak adott licensz valoban 1 evre szol?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne win 8 alatt, hogy ha kihúzom a az egeremet(usb) majd vissza dugom kékhalált kapok... Van erre valami megoldás?
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
alienpapa
senior tag
válasz Psychonaut #31136 üzenetére
Akkor sem engedi, ha átteszem rendszergazdáról felhasználóra a csoporttagságot.
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
tknof1871
őstag
Üdv! origo-n olvastam, hogy a Windows 8 és a Windows 8 Pro között az egyik különbség, hogy csak a Pro tudja szabályozni a felhasználók hozzáférését bizonyos adatokhoz. Ez mit jelent? Én most olyan felhasználóval netezek, ami alatt nem lehet telepíteni és van egy másik, aminek adminisztrátor joga van. Windows 8-on ezt már nem lehet megcsinálni?
Csak Pro-on érhetők el fejlett titkosítási szolgáltatások. Ezek micsodák?
Csak Pro verzióhoz lehet telepíteni a Windows Media Center-t. Eddig sosem használtam a Windows Media Player-t. Akkor a WMC se fog hiányozni?
Van még különbség 8 és 8 Pro között?Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
kispx
addikt
válasz tknof1871 #31143 üzenetére
"hogy csak a Pro tudja szabályozni a felhasználók hozzáférését bizonyos adatokhoz."
"Ez utóbbit vállalati környezetben is szükséges központi adminisztrációs lehetőségekkel is felvértezik, amelyekkel szabályozni lehet, hogy egyik vagy másik felhasználó milyen adatokhoz férhez hozzá, vagy milyen programokat futtathat"Ez enterprise környezetekben hasznos, átlag ember ilyet valószínűleg sosem látott.
"Én most olyan felhasználóval netezek, ami alatt nem lehet telepíteni és van egy másik, aminek adminisztrátor joga van. Windows 8-on ezt már nem lehet megcsinálni?"
Meglehet, ez az előbbitől független. Korlátozott jogú felhasználót kell létrehozni az admin mellett és kész,"Csak Pro-on érhetők el fejlett titkosítási szolgáltatások. Ezek micsodák?"
Bitlocker és EFS. Ha így sem ismerős, akkor felesleges számodra."WMC se fog hiányozni?"
Természetesen ha nem használtad, akkor nem fog."Van még különbség 8 és 8 Pro között?"
Szűkszavúan a táblázat.[ Szerkesztve ]
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Most frissítettem régi rendszerem Win8-ra. Frissítés közben létrehozott egy Windows.old mappát, amire nincs szükségem, viszont nem tudom letörölni. Próbáltam több dolgot is, de nem működött. Hogyan tudnám törölni? Csempés felület nem zavar, mert indítás után egy "enter" az asztal, és le lehet tűzni minden programot. Viszont a "kikapcsolás" gomb egy kicsit hiányzik innen. Ez megoldható valahogy? Nem a "Start menü" visszahozására gondolok. Csak ne kelljen az oldalsávon kattintgatni.
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
Palafi
aktív tag
válasz Psychonaut #31147 üzenetére
Első nem jött be. Valakinek más ötlete?
Kikapcsoló gombot csinálom.A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
Fecogame
veterán
Ha párosítok egy Bluetooth eszközt a Win8 rendszerhez, majd a PC-t újraindítom, hogyan tudok hozzá újból csatlakozni? Rákattintással semmi sem változik ( gépház / eszközök résznél ).
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- PC játékok, csere on
- Pc játékok (szép állapotban)
- Xbox Game Pass Ultimate / Core / PC előfizetés 1-36 hónap AZONNALI KÉZBESÍTÉSSEL!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 10. 01.)
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest