- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Kb detto, csak én lassan 2 éve csinálom ugyanezt, 625. napnál járok egyhuzamban. Szerintem ez idő alatt nem tettem a játékba 24 órát. Sokszor gondolkozok rajta, hogy na majd most nekikezdek újult erővel, farmolok, squad-ozok, fuhh de jó lesz, de ahogy belépek el is megy tőle a kedvem. Pedig azóta jöttek a hajók is, kipróbáltam őket, még úgy ahogy tetszik is, helik is lettek, bár azok nem mozgatnak.
2013 aug. 21. Ez volt a nap amikor regeltem a játékba, és mondhatni aktívan toltam 3 évig. Részt vettem a ground forces bétában, és minden percét élveztem. Végre volt egy játék, ami realistábban közelítette meg a földi csatákat is, nem úgy ahogyan pl. a WoT.
A repkedést is élveztem, pedig a csatáim 95%-a AB, nem vonzott az RB annyira. Nem úgy mint a tankoknál, ott szinte csak RB és SB csatákkal húztam ki a járműveket.
De valami elszakadt 2 évvel ezelőtt végleg. Nem jelenteném ki biztosan, hogy soha többé nem fogom nyomni, mert akkor naponta se járnék be pörgetni töretlenül.
Viszont kicsit olyan szagúnak tűnhet ez mintha azt mondanám valakinek "megdöglött a kutyád, de attól még megtarthatod!"
Mesterséges lélegeztetőn tartom a játékot, ami egy halálos beteg esetében valójában kínzás.
De én bízok benne, hogy még meggyógyul. Tudom, valakiknek így is megfelel, örömüket lelik benne, de én nem érzem azt, hogy a drága időmet ebbe a játékba, -aka. feneketlen kútba- toljam.
Csak a tartalomgyártás folyik, miközben az egész több sebből vérzik. Ha ezen nem változtatnak, engem nem kapnak vissza. Még mindig szeretem ezt a trágyadombot, kár lenne tagadni, de nem kínzom magam vele, ha több flusztrációt okoz mint örömet.[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
SP4C3
veterán
válasz PAtr0n #10601 üzenetére
Ugyanez a helyzet itt is. Most logoltam 835 napnál járok (egy csomó elveszett, egyszer 100+ nap meg többször kaptam a mínusz napokat :S)
Mostanában amúgy sem sok a szabadidőm, de ha jut játékra, akkor nem mérgezném az elmém azzal, hogy ez a game felb@sszon. Inkább megyek L4D2-zni, meg KF2-zni, mint, hogy 2 kör után felhúzza a pulzusom a WT.
Majd, ha a grind élhetőbb lesz, majd elő lesz véve megint.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
PAtr0n
addikt
Igen, én is inkább előveszek valami kimaradt Single játékot, kitolom, újabb élmény. Annak legalább tudom, hogy egyszer vége, mégha fáj is, mert jó volt maga a játék. Ha már multi akkor Apex mostanában, nagy ritkán CS:GO, meg néha-néha WoWS (ez utóbbi nekem szórakoztatóbb mint a WT hajói), de nem vagyok egy nagy multis, sose voltam.
Mégis, azok nem kúrnak fel annyira, mint a WT. Ez a helyzet.
Francia91:
Igen, nekem is hiányoznak, akkor nagyon jól szórakoztunk, nyomtuk is a pillanatképeket a fórumba serényen, elég sokszor lehoztuk a 1000GE-t is."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Bertiee
senior tag
Nem mondom, hogy mindig jó a WT, de azt sem mondanám 3-4 év után, hogy csak rossz dolgok vannak.
Ha nagyon nem megy egy adott nemzet, tier, BR, játékmód, váltani kell. Nem lehet csak AB, RB vagy SB.
Én általában reálozok, de ha csak tankoznék unalmas lenne, ezért sokszor megyek repülővel. Előveszek kisebb tieres, megvett de ki nem modolt gépeket és nekiállok. Ha megunom az RB-t bemegyek AB repülőbe, baromi jó tud lenni az RB után egy 6-7 gépből álló 5.0-5.3 német setuppal, esetleg 4.0 amerikaival csapatni árkádban. Érdemes funolni kisebb tierben. Van egy 4.0- ás premis tankból álló német setupom (T-34 747, német Churchill, KV1B) kiegészítve egy légvédelemmel és 1-2 repülővel pompás RB meccseket lehet menni vele és jól is jövedelmez.Ha ráérek, nézek YT videósokat, a múltkor is Phlydaily az RB 2.7-es pumával játszott. Kedvet kaptam tőle, betettem mellé olyan járműveket 2.7-ig amik kimodolása félbe maradt. Nem mondom, hogy minden meccs nyerő volt, de alapvetően kellemes volt a játék.
-
Francia91
veterán
válasz Bertiee #10606 üzenetére
Nekem is "kellemes" szokott lenni:
Repcsiben és tankban is 3 perc után tök egyedül maradok egy fullos csapat ellen.
Ki merről nézi a dolgokat, én ezt nem kellemesnek nevezem"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Bertiee
senior tag
válasz Francia91 #10607 üzenetére
Milyen nemzetekkel, BR-ekben tolod? Van nap amikor 10 meccsből 8-9 bukta, de azért nem ez az általános. Ha nagyon sz*pat a gép akkor escape, vagy a fentebb említett váltás. Olyan nincs, hogy a paraméterek megváltoztatásával is mindig minden csata vereséggel végződik, szerintem...
-
Francia91
veterán
-
Tactical
tag
válasz Francia91 #10609 üzenetére
Megnéztem a statisztikád.
52% - Ilyen arányban nyer a csapatod. Tehát többet nyersz velük, mint veszítesz.
48% - Ez a te saját teljesítményed. Magyarul átlagban kilencedik vagy.Szóval nem értem a napi "mindenki óvodás, csak én vagyok király" morgásaid.
Csináltam egy táblázatot, így érthetőbbek ezek a százalékok (a saját teljesítményed tudod kiszámolni vele).
-
Francia91
veterán
1x uninstalláltam, és nem lépek be a napi bónuszért, minden héten 1x belépek (jó esetben), és minden alkalommal az első napit pörgetem ki
Amikor belépek kb heti 1, max 2 alkalommal, akkor megyek kb 3 meccset, ami totál bukta (lásd a képernyőmentéseket)
De akkor dícsérjétek a Gaijint, minden rendben van a játékkal, így jó tényleg, ahogy van[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Tactical
tag
válasz Francia91 #10611 üzenetére
Néha első vagy. Csinálsz képernyőmentést, kiteszed. Örülünk neki, gratulálunk.
De te panaszkodsz...Az ember a hozzászólásaid alapján úgy képzeli, hogy mindig te viszed a hátadon a csapatot, reménytelen küzdelmet vívsz a sok "agyhalott" között. 'Oszt kicsit utánanéz az ember és csodálkozik...
Ennyi.
-
Sidorovich
senior tag
válasz Tactical #10614 üzenetére
Akkor én rinyálhatok? Amúgy mióta a legtöbb modul (még nem az összes) megvan a 10.0 körüli tankjaimra, sokkal jobban megy és élvezetesebb. Persze így is van pár rage quit, de már ritkább.
A Tunguska pedig pont jó arra, hogy ha szar a csapat és vesztésre állunk, akkor az ellenségnek sok pontja van és hozzák be egymás után a heliket, azokat szedem le vele.
-
bazsi83vp
senior tag
Na ez az...
Egyébként van, amikor agyhalott a csapat és van, hogy a "lesajnált" amerikaiakkal egymás után 7-8 alkalommal +1.0 tier ellen dobál csak (3-5-ös sorozat után nálam is agybajos ragequitek következnek és addig igyunk egy teát, kávét)
De majd top tierben ilyen nem lesz.Tudom, csak egy balfék vagyok és a csapat a menő... de mindig. Ezért voltam 1-2 alkalommal régen pipa. .
[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
A játékon belül, hol találom az aktuális eventeket?
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Malibutomi
nagyúr
Visszaneztem a WT forumra hogy a mariusban beadott bureportom amit forwardoltak a fejlesztok fele a csupa lyuk Challenger pancelrol haladt-e valamit...hat nem, 4 honap alatt nem jutott ra ido
-
Francia91
veterán
válasz Malibutomi #10620 üzenetére
Mást ne várj, 2-3 alkalommal jelentettem grafikai hibát, szartak rá nagy ívben
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Alg
veterán
válasz Malibutomi #10620 üzenetére
A japán géppuska hangbug már vagy egy éve benne van a játékban...
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Sidorovich
senior tag
Ma reggel aktiváltam egy +30% XP boostert. Azóta a matchmaking időm 3-4 perc (pedig US, EU, RU szerverek is engedve vannak) és eddig csak vesztettem. Ráadásul eddig mindig ez volt, ha hosszú a matchmaking szerintem direkt gyenge játékosokat keres melléd. Lehet túl sokat nyertem tegnap és így kell "egyensúlyt" manipulálva tartani?
Ha felmerül bennem, hogy ez nem random, gondolom megint én leszek ufóhívő.[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz Sidorovich #10623 üzenetére
Majd le leszel oltva, hogy ez nem így van, te játszol szarul Booster alatt
Ilyet itt ne merj említeni
A Booster leteltével meg hirtelen megint jó csapatod lesz[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
válasz Sidorovich #10623 üzenetére
Ezen nincs mit szépíteni nálam is így van.
-
Sidorovich
senior tag
válasz Francia91 #10624 üzenetére
Az elmúlt pár napban sikerült 74%-ról 80%-ra növelni az elmúlt havi átlag helyezésemet. Majdnem benne vagyok az első 3000-ben.
De most ez az 5 perc matchmaking 2 perc alatt minden pont az övék és a kezdőnket lövik folyamatosan annyira kiégetett (ez kb. 7x zsinórban azután, hogy aktiváltam a +30% XP boostert), hogy pár napra szerintem hanyagolni fogom az egészet.
Aztán meglátjuk mennyire hiányzik, lehet, hogy hosszabb lesz ez a szünet.[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
8.0-ás légvédelmi tankoknál melyik az a beállítás, amivel kijelölhetek egy ellenséges repcsit? Nem a radarra gondolok, ez még az előtt jelent meg.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Alg
veterán
válasz Sidorovich #10627 üzenetére
Air RB-ben is kimondottan szar meccseket ad, legalábbis német 5,7 környékén...
Pedig már kezdek ráérezni a Ta152H-ra, volt 1-2 értékelhető meccsem vele, de 90% még mindig az van hogy van legalább 3-4 bombázó a csapatban, a vadászaink 2/3-a meg az első repcsire amit meglát ráfordul és követi talajszintig, engem meg fent 3 spit meg 2 mustang gangbangel meg egyszerre.
Gondolom az event miatt lehet, ilyenkor mindog megbolondul kicsit a MM meg a csapattárak is - kell ugye a kill a napi taskokhoz...
Szóval vissza is mentem orosz bombázókat fejleszteni az i180S-el, kár hogy lassan már elfogy a 3.0-ról hatékonyan fejleszthető cucc a tech tree-ben
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
milkabrams
őstag
válasz Bertiee #10630 üzenetére
Minden ami mehet m18 ellen, megy is ellene, 4.3 és 6.3 közt mindenki 90% hellcat ellen megy, remélem az event utáln megunják egy időre.
Mindenki: Ha valaki tudná a fenti kérdésemre a választ nagyon örülnék.
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
válasz milkabrams #10628 üzenetére
Arra gondolsz amikor kirak egy hova kell lőni kis köröcskét? Azt alapból a egérgörgő gombjával lehet előhozni.
[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
-
v!ct0y
veterán
válasz milkabrams #10633 üzenetére
oké de ez kell neked? Mert akkor megnézem.
-
v!ct0y
veterán
válasz milkabrams #10635 üzenetére
-
Francia91
veterán
T-44-122-essel most csak ennyire futotta...
Amíg a 75%-os RP Booster aktív volt 2 meccsre, az a 2 meccs ment a levesbe, 3 perc alatt odavolt a csapat. Ahogy el lett cseszve a Booster, egyből fasza meccs.... És mindig ez a forgatókönyv"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
milkabrams
őstag
A tigris lövedéke 600 méterről hatástalan a jumbo sherman frontja ellen, viszont a ruszki 85 mm-es innen még átviszi ha nem is mindig, tehát a 85 milis erősebb mint a 88-as a gaijin szerint...
Nem tudom, hogy ezen tényen csodálkozzak vagy azon, hogy meglepődtem efféle ferdítésen.[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz milkabrams #10639 üzenetére
Olvass utana kicsit szerintem, mert ha csak az urmeretbol indulsz ki, nagyon el vagy tevedve...
(Melyik a gyorsabb, a 250 loeros kics konnnyu sportkocsi vagy a 300 loeros nyergesvontato?)"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
milkabrams
őstag
8 éves korom óta olvasgatok ezekről, most vagyok 24. És bem az űrméretből indulok ki, de eléggé vicces, hogy Gazsi szerint 85>88
-
the_mad
aktív tag
válasz laskr99 #10599 üzenetére
Akárhányszor csak szeretné. Elvileg erről is szól a fórum.
És alapvetően igaza van. A PVP-t már rég hanyagolom a tankoknál, csak a napi 1-2 PVE körömet futom le.
Átnyargaltam a Naval Forces részre, az még vállalható, de ott is kezd kilógni a lóláb. Én nem szoktam konteózni, de azért azt marhára furcsának találom, hogy a úgy ossza el csapatokba a matchmaking a jóembereket, hogy egyik oldalra beteszi az összes jóskát, aki 1-2 halál után offol (mert valószínűleg ennyi járműve van). Ellenben a másik csapatnál 4 halál után is vígan repkednek a bombázóikkal. Aztán persze a meccs felénél elfogyott csapat, fél szemmel az eget pásztázva, fél szemmel a horizontot figyelve küszködik, hogy legalább az 1k rp meglegyen a végére. Természetesen ebből 6-8-10 vereséges szopóroller sorozatot csinálva.“God made men, but Sam Colt made them equal.”
-
SP4C3
veterán
Sok hónap után szaladtam egy kört az Abrams-emmel (IP), francia szar oneshot-ol a kör elején, eredmény ALT+F4...
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
Tiger H1 - BR 5.3
Panther D legyen 4.7-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
P.O.W.
tag
A kövi frissítéssel egy új nemzet várható: KÍNA!
MSI MAG B550 TOMAHAWK, AMD RYZEN 5 5600X ,XFX RX 6700 XT 12GB, 4x8GB Kingston Renegade 3600Mhz DDR4, Corsair RM750 ,Noctua NH-U12S, Aerocool Aero One Eclipse RGB, AOC C32G2ZE 240Hz, Razer Deathadder Essential, Genesis Thor 300 TKL
-
P.O.W.
tag
A tankokat elnézve eléggé vegyes felvágott lesz.
MSI MAG B550 TOMAHAWK, AMD RYZEN 5 5600X ,XFX RX 6700 XT 12GB, 4x8GB Kingston Renegade 3600Mhz DDR4, Corsair RM750 ,Noctua NH-U12S, Aerocool Aero One Eclipse RGB, AOC C32G2ZE 240Hz, Razer Deathadder Essential, Genesis Thor 300 TKL
-
Tactical
tag
válasz Sidorovich #10627 üzenetére
Szia!
Nincs kedved velünk játszani egy családias hangulatú mini században (HGA)? Innen a fórumról v!ct0y, kisvamos és én játszunk ott együtt. Fejlődni is könnyebb lenne akár tankban, akár repülővel, illetve az aranycsatákat is egyszerűbb csapatban megnyerni, mint egyedül.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs