- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
nagyúr
válasz Francia91 #11251 üzenetére
Hát azt veszem észre ... eddig a németekkel küzdöttem, most furcsa érzés úgy játszani, hogy én lövöm ki az ellenfelet, ő meg jó esetben, ha nem én veszem észre előbb, akkor lepattanik, én visszalövök, és kill
Életben vagyok a meccs végén is, nem kell miniméterezve haladni, folyamatosan távcsövet nézni, mert ha nem én lövök először, akkor végem van stb. -
Alg
veterán
válasz Francia91 #11251 üzenetére
Én ki nem állhatom azt az ágyút, se az is3-on, se a T10A-n... tök kiszámíthatatlanul pattog le olyan helyekről hogy a hajamat tépem (francia közepes tank oldalának hátuljáról... Tigris II turret ring-ről... stb.), pontatlan is (azaz lassú) és egy holdtölte mire újratölt. Ehhez jön a T10A papír páncélja, az a tank egy dologra jó: SL-t gyűjteni, mert valami 2000SL csak a javítása, így ha van 1-2 kill egy meccsen már pluszban vagy. Több úgysem nagyon lesz.
Érdekes módon máskor meg mindent átüt mindenhonnan, nem értem a lelki világát... hasonló BR-ban az FV4202 vagy akár az AVRE pl. ezerszer használhatóbb mint a T10A.
A másik ami feltűnt, hogy az orosz csapatok egy dolgot tudnak: nyomulni előre ész nélkül. Szóval vagy ledarálják az egész csapatodat 2 perc alatt, vagy ugyanez fordítva - egyik sem eredményez túl jó meccseket.
Én most megvettem warbond-ért a 2.7-es svéd prémiumot, azzal szórakozok alsó ligákban, tök pihentető a 7.7 grind után egy ilyen session.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Francia91
veterán
Pedig tök jól használható, csak nem a frontvonalban kell lenni vele. 22 másodperces töltéssel campelni kell, távolról támogatni a csapatot. Ennyi az egyetlen nyűgje. Reál meccsenként 6-7 kill hozható vele erőlködés nélkül
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
edari
őstag
válasz Francia91 #11255 üzenetére
"A másik ami feltűnt, hogy az orosz csapatok egy dolgot tudnak: nyomulni előre ész nélkül"
Erre talán az a magyarázat hogy baromi kicsi a gun dep., nem lehet úgy igazán jól kempelni/támogatni. Pl domb mögül teljesen ki kell jönnöd, mert 4°-os a gun dep ami semmi.
Persze az már más kérdés hogy miért kell agyatlanul menni.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz Francia91 #11255 üzenetére
Na igen, ez az amit a legtöbb meccsen nem tudsz megcsinálni mert nincs gun depression. A legkisebb emelkedő mögül nem lehet kibújni mert rögtön arty lesz a masinából, márpedig a térképeknek legalább a fele, ilyen dombok között bújkálós.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Francia91
veterán
Igen, nagy ellensége az összes orosz tanknak az ágyúsüllyedés. De ahol lehet, kompenzálom, amit lehet, igyekszem kihozni belőle.
T-44-122-essel nagyon szép meccseket tudtam menni, és tudok a mai napig[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
sith7
nagyúr
Ti hogyan szoktátok mixelni a BR - ket ?
Gondolom 5.3 , az 5-7 - tel mehet, de 5.7 , 6.3 - mal azért már nem az igazi, ugye ?
-
sith7
nagyúr
-
sith7
nagyúr
Jól látom, hogy magasabb BR - ben, 8-9, olcsóbb a jármúvek javítási költsége ?
Vagy csak a stock járműveknek az árát mutatja ? -
Francia91
veterán
A stock járművek javítási költségét mutatja, nem a teljesen fejlesztettét.
Amúgy magasabb BR-ben általánosságban olcsóbbak a javítások, de ez sok tényezős dolog, van ahol a lőszer drágább kisebb javítási költség mellett. De vannak tankok, amiknek drágább, vannak, amikenk olcsóbb a javítása, nem lehet ráhúzni egységesen, hogy magasabb BR-ben olcsóbb. Magas BR-ben általában -15/-20k egy vesztes meccs, 6.7 környékén ez -7/-8k Lion általában"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Egyre mocskosabb a Gaijin.... A pirossal jelölt részre gyönyörűen fel lehetett menni, erre a frissítéssel totál elbasznak minden lehetőséget.....
Totál kiölnek minden kreativitási opciót a játékból...Prémiumkák biztosan sírtak egy talicskányit, hogy onnan szedegettem ki őket, meg még sokan mások onnan lövöldöztünk...."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Alg
veterán
válasz Francia91 #11268 üzenetére
Jól látom a délnyugati spawn mögötti sziklapárkányokat is kivették?
Valamelyik korábbi frissítésben nekem is pályán kívül rakták az egyik kedven helyem: a havas gyárépületes pályán a nyugati oldalon a kerítés mögötti kis kupacotPersze 300 dollárnyi bozótot továbbra is rá lehet pakolni a tankokra, ha kifizeti apuci
-
Francia91
veterán
Mindent kivettek, ahol nem nagyon számíthattak rád...
A Karélia pályát még szerettem, mert azt eddig nem vágták meg annyira, hogy egyenpálya legyen, de lassan ott tartunk, hogy csináljanak egy pályát, ami csak egy síkság, minden fedezék nélkül, és akkor nincs mit kiherélni egy pályában... Annyi, de annyi pályán csesztek már el rengeteg lehetőséget (38. Szélességi fok, Kubán, Fehér Szikla Erőd....), hogy már nincs ötlet, hol fedezzek fel jó helyeket... Minden jó campelő helyet kinyírtak a pályákról
Gaijin-nál sem díjazzák, ha kreatív vagy.... Kubánon is voltam tegnap, a sziklák is pirossal vannak jelölve a pályán, amik még nem is a szélén vannak. M56-ossal némelyikre fel tudtam küzdeni magam. Tegnap megpróbáltam, már számolt vissza ott is... És nem a pálya szélén vannak....
Undorító, amit a Gaijin művel az elmúlt pár évben, de a pályák kiherélése nagyot nyomott a latba, hogy befejezem ezt a szemetet.... Na meg a drónos f*szság, most pár járművel több, ami km-ekről tud röhögve kib*szni, mindentől védve, mint a Ka-50 és társai....
"Valamelyik korábbi frissítésben nekem is pályán kívül rakták az egyik kedven helyem: a havas gyárépületes pályán a nyugati oldalon a kerítés mögötti kis kupacot"
Tudom, az egész kerítés vonalára egy piros zónát húztak, nehogy tudj egy picit bújkálva szedegetni ellenséget.....[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
Marder 1A3 - mal mit lehet csinálni BR 8.0 - ban ?
Ágyúja nincs, kilövöd a rakátákat, és annyi ?Tesztvezetésen a meggymag vetője még oldalról se lövi be az enemy tankot
-
Alg
veterán
Lassan jöhetne egy leárazás, van egy rakás unlockolt cuccom amit meg kéne venni de várok a -50%-ra
-
Francia91
veterán
Van jónéhány könnyű jármű már magas BR-ben (BMP-k, Object 906 így hirtelen), azokhoz jó a HVAPT befűzés (de az alaplőszer is) a 20 mm-es ágyúba, ki lehet szedegetni őket. Vagy légvédelemként is jó használni. Rakéták 600 mm körüli átütésűek emlékeim szerint, azokkal nagyjából mindent ki tudsz szedni. Vagy helikoptert is, amelyik közel van a pályához, szoktam kiszedni a rakétával Marder-ral, ha már az ágyúval nem tudom biztosra kiszedni
-
sith7
nagyúr
válasz Imilenni #11276 üzenetére
Köszönöm a választ, időközben néztem néhány Youtube videót a tankról, amin meglepően hatékonynak mutatkozott, viszont mint írtam:
Tesztvezetésen a meggymag vetője még oldalról se lövi be az enemy tankot
Odaálltam mellé, és 1 méterről lőttem ... na mindegy, gondolom a keményebb kapja a rakétát, a "puhább" - kerekes cuccok, light tankok - meg a meggymag vetőt
szerk.
Francia91
Neked is köszönöm a választ.[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
20 mm-es ágyú, alaplőszerrel nem is fogja belőni a komolyabb tankokat, mint írtam, a könnyű járművek ellen hatékony inkább, ha földi célpontról van szó. Aztán ha kifejleszted hozzá a full HVAP-T befűzést, ott már jó lesz kisebb páncélzatú tankok ellen is
-
Alg
veterán
válasz Francia91 #11279 üzenetére
Gepard-al szoktam szórakozni HVAP lőszerrel néha, T64-et is viszi oldalról, de a legtöbb közepes tankot szemből is
A másik poénos tankom az ASU-57 7.7-ben, meg kell válogatni mire lő rá az ember de elég gyakoriak az átüthető ellenfelek, és akkor potyog a skill matters-ért járó 5000 SL
-
sith7
nagyúr
Újra event van, megint lehet gyűjteni egy kis valódi manit
-
sith7
nagyúr
T-44-100 - nál vagyok, nézem a lőszereket
A 412D az 239 mm pen, valami lágy akármi , a 412P az 224 pen (talán), de keménymagvas
Akkor hiába kicsit kisebb a pen, ezt érdemes használni ?
Néztem, hogy a következő T-54 -eseken is ugyanezek a lőszerek vannak.
Ha itt most kifejlesztem ezeket, akkor ott már nem kell kifejleszteni őket ?
Már stock tankban is meglesz a fullos lőszer ? -
Francia91
veterán
Nem, a T-54-esnél elölről kell fejlesztened mindent, a lőszert is. Ha lőszert kifejlesztesz, az csak az adott tankra vonatkozik.
T-44-100-nál én a nagyobb átütésű lőszert használom, meg sokmindennél. Kivéve Leopard és fentebb, ott az AFPDS-t használom gyakrabban a kisebb átütés ellenére (500 m-en 330 mm), mert jobb a ballisztikája, mint a 400 mm átütésű HEATFS lőszernek. Messzebbre a jobb ballisztikájú lőszert használom, közelebbre pedig a HEATFS-t. De ez abban az esetben igaz csak, ha érezhetően eltér a két lőszer ballisztikája, T-44-100-asnál ez nem áll fenn"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
sith7
nagyúr
Köszönöm a választ mindenkinek
Hát szomorú vagyok, azt hittem minden meglesz
Persze az úgy túl szép lenne -
sith7
nagyúr
Próbálom elfogadni a tényt, hogy a német tankok ki vannak herélve, de nap mint nap felcsesz, hogy mennyire
Tigris 2 Sha 279 pen, IS-6 205 pen; előbbivel pattogok, utóbbival 1 lövés szinte minden az adott szinten
IS-6 - tal T29 löveg mellett jobb oldalon 1 lövés kill, ugyanez Tigris 2 - vel, hatástalan találat, és ez nem 1-2 alkalom volt, direkt teszteltem többször is.Játék menüjében is nézem mindig az adott tankot, amiről pattanok, milyen a páncélja, mekkora, beforgatva mekkora, de ezen a szinten sose láttam még olyat, ami 300 mm lett volna, és a 279 pen nem viszi be ... pedig de.
El fogom kezdeni az angol med ágat, mert az FV4202 10000000 mm - es páncéllal van felépítve
Ház mögül lövöldöz, megkerülöm a házat fullos Leo 1 - el, és 2 méterről oldalba lövöm - kritikus, kigyullad oltja, nem baj, reload, újra ugyanoda,.... találat ... reload, harmadszor ugyanoda, találat ... mögé megyek, segbe lövöm .... találat, reload ... torony lövés, ... találat, aztán a 6. lövés kilövi
Amit imádok még a kerekes szarok, főleg az, amelyik Polski Fiat méretű, és elsőbbségadás tábla alumínium csöve van a tetejére szerelve.
Volt, hogy IS - 6 - tal is csak találat volt, de ő még menet közben is kilő egy lövésreÚjabban a light tankokat nem tudom kilőni , csak találat elsőre, nemzettől függetlenül
-
edari
őstag
Sajnos erre a játékra is igaz, és a wot-ra is, hogy az orosz ág op. Neten memek között rákeresel a stalinium armor-ra, rögtön megérted.
Angol ágat én nagyon utáltam, szar tankok vannak ott, br 7 fölött kezd jó lenni - ezt is csak tapasztalom magamon, kiidegelnek.
Fv4002-nél hagytam abba azt az ágat. Jó gun, viszonylag jó armor, de iszonyat lassú.Én tegnap kaptam agyérgörcsöt. Egész jól adta, gondoltam beizzítok egy 500%-os xp boostert... abban a menetben konkrétan lőni nem tudtam, azonnal meghaltam mindentől.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
Sajnos erre a játékra is igaz, és a wot-ra is, hogy az orosz ág op. Neten memek között rákeresel a stalinium armor-ra, rögtön megérted.
Szuper
Az angol med ág csak irónia volt
Ja, azt ne is mond, kipörgetem a +200 % kredit boost - t, az utolsó pillanatban kapcsolom be, addig nem merem, csak amikor már lejár, és csakis orosz tankokkal, némettel sose , de így is van, hogy van 2 találat, meg 1 assisst
szerk.
újabban azt látom, hogy orosz tankok tolatva mennek előre, torony hátraforgatva, azaz menetirányba
én értem, hogy a hasán kell lőni, de ez azért már durva ...[ Szerkesztve ]
-
ToMy_
tag
újabban azt látom, hogy orosz tankok tolatva mennek előre, torony hátraforgatva, azaz menetirányba
én értem, hogy a hasán kell lőni, de ez azért már durva ...
Hhátulról általában csak gyújtanak, ritkán van ammorack, illetve visszalő és előremenetben gyorsabban el tud tűnni. -
sith7
nagyúr
akkor nem szóltam ...
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Lehet jó helyen vagyok. Ez grafikai gond, esetleg Win11 frissítés utáni probléma?
Külső, belső, lövész, stb nézetben.
Pár hónapja akadt hasonló, természetesen nem emlékszem, m i is volt a megoldás
[kép][ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
Eljutottam a német vonalon BR 8 – ba. DF-105, Mpz, Marder hármassal megyek
A nagy mumus sztáliniumok már nem azok, szemből hasba, odalról toronyba általában 1 lövés mindegyik
Az eddigi kedvenc német tankom a Leo 1, az nagyon baba, jó ágyú, optika, alacsony, mozgékony stb.Amivel gond van, az egyik a helikopterek, bár a Marder szépen szedi őket, a másik az USA heavy tankok szemből . Ha egy kicsit is be van forgatva már pattanik a hasáról, tornyon tudom általában belőni őket, pedig megnéztem a játék menüjében, elvileg ott erősebb a páncél , mint a hasán
Orosz vonalon IS-6, T-44-100 és IS-3 van, ami egyelőre stock. Fullosan is ilyen reumás bálnaként fog mozogni ?
-
Francia91
veterán
Az IS-3 igen, az bálna
DF105 tényleg baba tank, a 4 sec reload és a 400 mm átütés együtt nagyon durva fegyvertény tud lenni
Leo 1 optikája és ágyúja tényleg k*rvajó, ezért a kettőért szeretem, de a mozgékonyság azért nem annyira fasza, legalábbis ha a 8.7-es Leo 1-hez képest nézed, vagy a Ru 251-eshez mérten."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Attól függ, melyik heavy-vel találkozol. T29 és T34-et optikán belőve pukkan, T32-est a géppuskás helyét belőve pukkan. M103-at hirtelen nemtudom, de ha bizonytalan vagy, lődd el elsőre az ágyút, ha nincs segítsége a környéken, akkor van időd kigondolni a második lövést, bár nekem a hasuk sikerülni szokott (M103-asnál is, ha szögeli is)
Leo 1-nél messzebbre APDS-t használok, közelebbi célpontokhoz pedig HEATFS lőszert[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Raspberry PI 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest